ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Σπιτικά φυσικά προϊόντα καθαρισμού
Χρησιμοποιώντας τα λεμόνια, το ξύδι, και μαγειρική σόδα όπως τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού στο σπίτι σας
Πώς να καθαρίσετε
Καθαρίστε  τα πατώματα σκληρού ξύλου
μαγειρική σόδα, λεμόνι, ξύδι και συνδυασμούς στις επιφάνειες του σπιτιού μας. Μαγικά αυτά τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού διατηρείται το σπίτι μας καθαρό και  με φρέσκο άρωμα, χωρίς εξοδα για  ένα ήδη λεπτό προϋπολογισμό των νοικοκυριών. Εδώ είναι μερικά βασικά συστατικά των νοικοκυριών και τα αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το σπίτι σας.

Ξύδι

Χρήσεις:

Ξύδι καθαρίζει φυσικά σαν ένα καθαριστικό γενικής χρήσης. Αναμίξτε ένα διάλυμα 1 μέρος νερού προς 1 μέρος ξύδι σε ένα νέο κατάστημα αγόρασε μπουκάλι ψεκασμού και έχετε μια λύση που θα καθαρίσει τους περισσότερους τομείς του σπιτιού σας. Το ξίδι είναι ένα μεγάλο φυσικό προϊόν καθαρισμού, καθώς και ένα απολυμαντικό και deodorizer. Πάντα δοκιμή σε μια δυσδιάκριτη περιοχή. Είναι ασφαλές για χρήση σε περισσότερες επιφάνειες και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να είναι απίστευτα φτηνό.  Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ξύδι για μαρμάρινες επιφάνειες. Μην ανησυχείτε για το σπίτι σας  αν μυρίζει όπως το ξίδι. Η μυρωδιά εξαφανίζεται όταν στεγνώνει. Εδώ είναι μερικές χρήσεις για το ξίδι στα δωμάτια του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε το στο …

Μπάνιο – Καθαρίστε την μπανιέρα, τουαλέτα, νιπτήρα, και countertops. Χρησιμοποιήστε καθαρό ξύδι στη λεκάνη της τουαλέτας για να απαλλαγούμε από δαχτυλίδια.πουρι Για το Καζανάκι της τουαλέτας για να καταστεί δυνατή η στάθμη του νερού απο αλατα. Ρίξτε το αδιάλυτο ξύδι γύρω από το εσωτερικό της ζάντας. Τρίψτε   Σφουγγαρίσμα στο πάτωμα στο μπάνιο με ένα διάλυμα ξιδιού / νερού. Η ουσία θα ροκανίσει το αφρού σαπουνιών και τους σκληρούς λεκέδες νερού σε εξαρτήματα και  στα πλακακια σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές για χρήση με το κεραμικα σας.
Κουζίνα-
Καθαρίστε το stovetop, συσκευές, countertops, και το πάτωμα.
Πλυντήριο ρούχων-δωμάτιο Χρησιμοποιήστε ξίδι ως φυσικό μαλακτικό ρούχων. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις οικογένειες που έχουν ευαίσθητο δέρμα. Προσθέστε ½ φλιτζάνι ξίδι στο ξέβγαλμα στη θέση του  μαλακτικό ρούχων. Ξύδι έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της χωρίς να χαλάσει  το απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων και ειναι πιο αποτελεσματικο (Α συν όταν έχετε ένα μέλος της οικογένειας του οποίου το δέρμα εχει ευεσθισια    του απορρυπαντικού.)
Χυμός λεμονιού

Χρήσεις:

Ο χυμός λεμονιών είναι μια άλλη φυσική ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσετε το σπίτι σας. Ο χυμός λεμονιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαλύσει αφρού σαπουνιών και σκληρές καταθέσεις νερού. Λεμόνι είναι μια μεγάλη ουσία για τον καθαρισμό και λάμψη από ορείχαλκο και χαλκό. Ο χυμός λεμονιών μπορεί να αναμιχθεί με ξύδι και μαγειρική σόδα  Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και πασπαλίζουμε μαγειρική σόδα στο τμήμα  που εχει κοπεί. Χρησιμοποιήστε το λεμόνι για να τρίψει τα πιάτα, τις επιφάνειες, και τους λεκέδες. Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού και έχετε ένα γυαλιστικό επίπλων για τα έπιπλα σκληρού ξύλου σας.

Αγαπημένο μου χρήση για τα φρούτα είναι να τεθεί μια ολόκληρη φλούδα λεμονιού, μέσω της διάθεσης απορριμάτων.εχει  φρεσκάρει τον αγωγό και την κουζίνα. Φλούδα πορτοκαλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα ίδια αποτελέσματα.

Μαγειρική σόδα

Χρήσεις:

Μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τρίψετε τις επιφάνειες με τον ίδιο τρόπο όπως και  τα εμπορικα λειαντικά καθαριστικά. Μαγειρική σόδα είναι μεγάλη ως deodorizer. Τοποθετήστε ένα κουτί στο ψυγείο και καταψύκτη για να απορροφήσει τις μυρωδιές. Βάλτε οπου  χρειάζεστε αποσμητική δράση. Δοκιμάστε αυτά τα τρία συστατικά κουζίνα όπως τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού στο σπίτι σας.

πηγη

http://housekeeping.about.com

Related posts:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝΟΝΙ
Επόμενο άρθροΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ;