ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Καθαρισμός του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Πώς να αφαιρέσετε τους  χολόλιθους φυσικά

Τι κάνει ένα άρρωστο συκώτι;

Δεν είναι πραγματικά σημαντικό αν είστε χορτοφάγος ή vegan. Εαν  τρώτε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και δεν κάνετε τακτικά αποτοξίνωση στο σώμα σας,  το συκώτι είναι υπερφορτωμένο και ως αποτέλεσμα θα καταλήξετε με χολόλιθους.
Όταν τα τρόφιμα δεν χωνεύονται σωστά, τα τοξικά αέρια εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και καταλήγουν στο ήπαρ. Αυτή είναι μια σημαντική αιτία της ηπατικής ασθένειας.
Υπάρχουν καλά και κακά βακτήρια στον εντερικό σωλήνα. Τα καλά καταστρέφονται από τα αντιβιοτικά,τα αντισυλληπτικά χάπια, την ζάχαρη, κ.λ.π. προκαλώντας candida. Χωρίς καλά βακτήρια, τα υπολείμματα της πρωτεΐνης σαπίσουν στο παχύ έντερο και σχηματίζουν τοξικές ουσίες που απορροφώνται μέσω του εντερικού τοιχώματος για να τεθούν και πάλι μέσα στο συκώτι. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να καθαρίσετε το εντερικό σωλήνα και να προσθέσετε κάποια καλά βακτήρια (προβιοτικά).
Ίνες είναι απαραίτητες  για να καθαρίσουν τον εντερικό σωλήνα με τα τοξικά απόβλητα. Οι άνθρωποι στις ανεπτυγμένες χώρες, λαμβάνουν κατά μέσο όρο 3 έως 27 κιλά των κοπράνων  με βλέννα . Παγιδεύονται τοξίνες από το εντερικό τοίχωμα μέσα στην κυκλοφορία του αίματος και να φτάσει πίσω στο συκώτι. Πράσινα ποτά πίνονται  σε τακτική βάση για την παροχή επαρκούς ινών.
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μειώνει το συκώτι από τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων του για αποτοξίνωση και τη διάθεση των επικίνδυνων οξειδωτικών ελευθέρων ριζών . Η πάρα πολλή ζάχαρη, τα κρέατα η καφεΐνη και τα γαλακτοκομικά, τα τηγανητά και τα εξευγενισμένα τρόφιμα, μη αλκοολούχα ποτά, τα πρόσθετα, ο υδράργυρος που απελευθερώνεται από τα οδοντικά σφραγίσματα , οι μυκητιασικές λοιμώξεις, τα παράσιτα, ιοί, βακτηρίδια, ακτινοβολία, συναισθηματικό στρες, καταπιεσμένη οργή και ο καπνός το ταμπάκο, είναι αιτία υπερκόπωση στο συκώτι και έτσι τον σχηματισμό λίθων.

hpar-holi

Σημάδια από ένα άρρωστο συκώτι

– κακή πέψη (φυσικό αέριο, φούσκωμα, όξινη δυσπεψία, ναυτία, πόνο, φούσκωμα και κράμπες.
– Κακή Αφαίρεση (δυσκοιλιότητα, διάρροια),
– διαταραχές του σακχάρου στο αίμα (διαβήτης, υπογλυκαιμία)
– Μισαλλοδοξίας λιπαρά τρόφιμα, μαγειρικά έλαια και τα πικάντικα τρόφιμα
– Συμφόρηση
– Γλώσσα και ξηροστομία
–  ίκτερος (κιτρίνισμα) από το δέρμα και τα μάτια
– Φλεγμονή και ακανόνιστες κινήσεις και ερυθρότητα
– υπερθερμία
– ευαισθησία σε ιογενείς ή βακτηριακές λοιμώξεις
– Πονοκέφαλοι
– Σκούροι κύκλοι ή σακούλες των ματιών
– Πόνος στην πλάτη ή πόνους ανάμεσα στις ωμοπλάτες
– άσχημη Οσμή
– μυϊκός πόνος (ινομυαλγία)
– κηλίδες του δέρματος
– Γενική κατάσταση της κατάθλιψης
– Ανεξήγητη αύξηση βάρους ή τάση να κερδίσετε το βάρος εύκολα
– ζάχαρη και δυσανεξία στο αλκοόλ
– Υψηλή χολερυθρίνης και / ηπατικά ένζυμα
– Η υψηλή χοληστερόλη ή / και τριγλυκερίδια (ή πολύ χαμηλά 140 mg / dl)
– αέρια δύσοσμα
– Κνησμός
– Αλλεργία τροφίμων
– Ευαισθησία σε χημικές ουσίες (αρώματα, σαπούνια, προϊόντα καθαρισμού, καυσαέρια)
– Αιφνίδια απώλεια μαλλιών
– τρόμος
– Προβλήματα στο αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών (κακή ροή της περιόδου, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο)
-σκούρα χρώματος κόπρανα
– μαλάκα κόπρανα
– Καρκίνος (και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες)

Καθαρισμός του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. 

(Σημείωση : Πάντα να συμβουλεύεστε έναν πραγματικό εμπειρογνώμονα σχετικά με το θέμα αυτό πριν από την έναρξη αποτοξίνωσης του ήπατος ).
Καθαρισμό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης και αφαίρεση χολόλιθοι αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά και ισχυρά εργαλεία για τη βελτίωση της υγείας. Το συκώτι για να καθαρίσει απαιτεί 6 ημέρες προετοιμασίας, που ακολουθείται από 16-20 ώρες που χρειάζονται για τη σωστή καθαριότητα.
Η θεραπεία είναι επίσης καλή για τα άτομα με αδύναμο ήπαρ, επειδή το ήπαρ και η χοληδόχο κύστη είναι στενά συνδεδεμένες.

Για να αφαιρέσετε  τις πέτρες στη χολή, χρειάζεστε τα εξής:

– 6 δοχεία του ενός λίτρου (32 ουγκιές = 1 λίτρο) του χυμού μήλου.

– 4 κουταλιές της σούπας άλατα Epsom (θειικό μαγνήσιο, καλύτερα γνωστή ως αγγλικά αλάτι) διαλυμένο σε τρία ποτήρια νερό.

-1 / 2 φλιτζάνι (4 ουγκιά = 125 ml.) του πετρελαίου έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

–  (χυμός), γκρέιπφρουτ  κατά προτίμηση ροζ, αρκεί να πληρούνται τα δύο τρίτα του ένα ποτήρι *. * Εάν δεν μπορείτε να αναχθείτε τον χυμό γκρέιπφρουτ, ή αισθάνεστε ναυτία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα πορτοκάλια και τα λεμόνια σε ίσα μέρη. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο

Προετοιμασία

1.-Από την πρώτη έως έκτη ημέρα Πάρτε ένα λίτρο χυμό μήλου καθημερινά. (Μπορείτε να πάρετε περισσότερο χυμό αν σας ταιριάζει).  μπορείτε να αντικαταστήσετε το χυμό μήλου (γίνεται με αποχυμωτή) για 1 και ½ kg. μήλα. Έχει ένα καθαριστικό αποτέλεσμα σε ολόκληρο το σώμα, επειδή ο αποχυμωτής  διαχωρίζει το υγρό των ινών

Το Μηλικό οξύ στο χυμό  του μήλου μαλακώνει τις πέτρες  και κάνει πιο εύκολο το πέρασμά τους διαμέσου του αγωγού της χολής. Ο χυμός του μήλου έχει ένα υψηλό αποτέλεσμα καθαρισμού. Ευαίσθητα άτομα μπορεί να εμφανίσουν φούσκωμα και περιστασιακή διάρροια κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών. Μεγάλο μέρος της διάρροιας είναι  στάσιμη και απορρίπτεται από το ήπαρ και της χοληδόχου κύστης (εύκολα αναγνωρίσιμα λόγω του καφέ και κίτρινο απόχρωση.) Η επίδραση του χυμού βοηθά την χολή  και οι αγωγοί επεκτείνονται. Αν αυτό προκαλεί δυσφορία, μπορείτε να προσθέσετε νερό στο χυμό μήλου. Πιείτε το αργά καθ ‘όλη την ημέρα, ανάμεσα στα γεύματα (αποφύγετε τη λήψη της, πριν, κατά τη διάρκεια και μέχρι δύο ώρες μετά τα γεύματα και το βράδυ). Αυτό, εκτός από την ημερήσια κατανάλωση νερού . Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών, τρώτε κανονικά και κατά προτίμηση φυσικά και ωμά τρόφιμα.

2. Την έκτη μέρα Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε την έκτη μέρα του χυμού μήλου ή τα πολτοποιημένα μήλα:

Εάν αισθάνεστε πεινασμένοι το πρωί, ένα ελαφρύ πρωινό: ένα αλκαλικό  θα ήταν ιδανικό. Αποφύγετε τη ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά, μπαχαρικά, γάλα, λίπη και βούτυρα καρυδιών, έλαια, γιαούρτι, τυρί, ζαμπόν, αυγά, ξηρούς καρπούς, γλυκά, ανεπεξέργαστων σιτηρών, κ.λπ. .. Μπορείτε να καταναλώνετε φρούτα και χυμούς. Το μεσημέρι, τρώτε λαχανικά στον ατμό με καστανό ρύζι και να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό ακατέργαστο θαλασσινό ή ορυκτό αλάτι. Μην τρώτε πρωτεΐνες τρόφιμα, βούτυρο ή λάδι, και μπορείτε να αισθάνεστε άσχημα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Μην τρώτε ή πίνετε εκτός από το νερό μετά από 14 ώρες., Σε αντίθετη περίπτωση εάν δεν προκληθεί  ρίξει οποιαδήποτε πέτρας  παραμένετε ακριβώς στα χρονοδιαγράμματα που περιγράφονται παρακάτω σε αυτή την έκτη ημέρα για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από ηπατική λήψης:

3. Στις 6 μ.μ., να λάβετε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι Epsom (θειικό μαγνήσιο) με ένα ποτήρι ζεστό νερό.

 4 Στις 8 μ.μ. , επαναλάβετε το ίδιο.Το Θειικό μαγνήσιο ανοίγει τους αγωγούς της χοληδόχου κύστης.

5. Στο 22:00 , να λάβετε μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο (ή σησαμέλαιο) με μισό φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό γκρέιπφρουτ ή λεμονιού. Ανακατέψτε καλά και πιείτε το. Το λάδι λιπαίνει τις πέτρες για να διευκολυνθεί η μετάβασή τους. Δεν καταλαμβάνουν περισσότερο από πέντε λεπτά για να το κάνει (μόνο σε ηλικιωμένους μπορεί να διαρκέσει περισσότερο). .
6.-Σε έξι το επόμενο πρωί : Σηκωθείτε και να λάβει το τρίτο ποτήρι μαγνήσιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να πιείτε νερό, αν είσθε  διψασμένοι. Μένετε ξύπνιος  με κάθετο κορμό, αποφεύγοντας την οριζόντια θέση.

7.- Στις 8 π.μ. την ίδια μέρα: Πάρτε το τέταρτο και τελευταίο ποτήρι μαγνήσιο. Με αυτό, η περάτωση της καθαριότητας.

8.- δέκα: Επανεκκίνηση του κύκλου τροφίμων φυσικό ή υγροποιημένο πίνοντας χυμό και στη συνέχεια ένα κομμάτι από καλά μασημένα φρέσκα φρούτα.

9.- Στις 12 το μεσημέρι: Ξεκινήστε με τα τρόφιμα στερεά (κατά προτίμηση μαλάκα φρούτα), με φειδώ? ακολούθησαν αρκετές ημέρες και φυσιολογική δίαιτα, επειδή το ήπαρ έχει μόλις περάσει από μια ισχυρή ένταση και απαιτεί μια περίοδο με  ιδιαίτερη προσοχή. Αυτή η διαδικασία είναι σαν να έχει λειτουργήσει για το συκώτι  μια καλή μετεγχειρητική πορεία.
Καλό να απεικονίσετε τις πέτρες  που αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της διακομιδής.
Μεγέθη μπορεί να κυμαίνεται από έναν κόκκο ρυζιού με ένα μικρό δαμάσκηνο (πέτρες μέχρι 30mm σε διάμετρο είναι ορατό).
Μπορούν να αφαιρεθούν εκατοντάδες σε μία συνεδρία και σε διάφορα χρώματα.
Το εύρημα αυτό και η επακόλουθη βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων, είναι η καλύτερη απόδειξη της αποτελεσματικότητας της μεθόδου.
Το πρωί, θα βρείτε πράσινες πέτρες στα κόπρανα σας. Συνήθως κυμαινόμενο.

«Ακόμα και αν δεν έχετε συμπτώματα της χολολιθίασης, μπορεί να έχετε κάποια. Είναι πάντα καλό να δώσετε στη χοληδόχο κύστη να καθαρίζετε περιστασιακά.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

1.- θα ήταν προτιμότερο ότι θα χρησιμοποιήσετε  οργανικό χυμό μήλου και μη επεξεργασμένα βιομηχανικά. Είναι επιθυμητό να καθαρίζετε το στόμα με μαγειρική σόδα ή να βουρτσίζετε τα δόντια σας αρκετές φορές την ημέρα, έτσι ώστε το οξύ να μην βλάπτει τα δόντια  σας.

2. – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της προετοιμασίας και  του καθαρισμού  μην τρώτε τρόφιμα ή ποτά κρύα ή παγωμένο, καθώς ψύχεται το ήπαρ και θα  ελαχιστοποιήσουν την απόδοση του καθαρισμού. Όλα τα τρόφιμα και τα ποτά θα πρέπει, τουλάχιστον, να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να βοηθήσετε το συκώτι για να προετοιμαστει για το σοκ, αποφύγετε τα τρόφιμα από πηγή ζώων, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα τηγανητά. Εκτός από αυτό, τρώτε κανονικά, αλλά αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής.

. 3 – Αν τρώτε βρώμικα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τρόφιμα, δεν φροντίσετε να τρώτε σκουπίδια και το κρέας τροφίμων, ίσως η νύχτα πριν διώξετε τις πέτρες να αισθάνεστε πόνο, όπως ο ίδιος είχε μια επίθεση στο ήπαρ.

4.- Εάν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα: Κατά τη διάρκεια του ήπατος καθαρίσει αποφεύγετε την λήψη τυχόν φάρμακων, βιταμίνες ή  τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι απολύτως απαραίτητα. Είναι σημαντικό να μην δώσετε  στο συκώτι επιπλέον εργασία που μπορεί να επηρεάσει την προσπάθεια του καθαρισμού σας.

Πηγές των πληροφοριών: – unviajeporladietacruda , πληροφορίες με βάση το βιβλίο «Ήπαρ και της χοληδόχου κύστης Ρουαγιάλ» του Ανδρέα Moritz.

πηγη

http://www.lavidalucida.com/2012/07/como-remover-calculos-renales.html

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όλα τα περιεχόμενα δημοσιεύονται σε αυτό το site Είναι ο σχολιασμός, η γνώμη, η έρευνα ή μαρτυρία που σχετίζονται με διάφορες πηγές. Lucid Living δεν είναι υπεύθυνο και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση των πληροφοριών που συμβάλλουν συγγραφείς.

Συμβουλευτείτε πάντα ένα πραγματικό εμπειρογνώμονα σχετικά με το θέμα πριν από την έναρξη μια συγκεκριμένης διατροφή.

διάβασε επίσης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Related posts: