ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΠΑΧΈΟΣ ΕΝΤΈΡΟΥ

Έχεις χαμηλή  ενέργεια,  πονοκέφαλο ,αλλεργίες του δέρματος,  φούσκωμα και τάση για εμετό. Παρά την επίσκεψη στο γιατρό και ένα σωρό φάρμακα για να θεραπεύσεις αυτά τα ανεξήγητα συμπτώματα?
Το παχύ εντέρου και γιατί χρειάζεται επιπλέον καθαρισμός!
ΤΟ παχύ έντερο  είναι ένα πολύ φιλικό όργανο-ένα μέρος του σώματός μας από το πεπτικό μας σύστημα που εξαλείφει τα απόβλητα και τις τοξίνες από το σώμα μας. Απορροφά επίσης το νερό και το απαιτούμενη νάτριο (αλάτι), προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών του σώματος. Παρά το γεγονός ότι, η τακτική κινητικότητα του εντέρου δεν ξεπλύνει  όλα τα απόβλητα από το σώμα μας Ωστόσο, μερικές φορές δεν λειτουργεί σωστά, ως αποτέλεσμα  ορισμένα απόβλητα και  τοξίνες  να προσκολλώνται στα τοιχώματα του παχύ έντερο μας. Αυτό οδηγεί σε διάφορα προβλήματα υγείας όπως κοινό κρυολόγημα, δυσκοιλιότητα, διάρροια, κόπωση, πονοκεφάλους, αλλεργίες, δυσπεψία, πόνοι στις αρθρώσεις, προβλήματα όρασης, απώλεια μνήμης, καθώς και το άγχος.

Αν δεν είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το πρόβλημα του παχέος εντέρου δεν καθαρισμό σωστά, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε σοβαρές ασθένειες, όπως παθήσεις του ήπατος και των νεφρών.kolon

Ο φυσικός τρόπος

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, που κυμαίνονται από τα φάρμακα σε μη χειρουργικές μεθόδους, όπως το κλύσμα κλπ. Υπάρχουν, επίσης, αυτά τα φυσικά  μετρα στο σπίτι και βότανα που είναι ασφαλή, χωρίς παρενέργειες!

1. Νερό το μαγικό φίλτρο

Το νερό είναι η πρώτη και η βασική προϋπόθεση για τη ζωή και έτσι είναι για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Πρέπει να πίνουμε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για να κρατήσει τον εαυτό μας ενυδατωμένο και να κρατήσει τα όργανα του σώματός μας να λειτουργούν σωστά. Τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα. Περισσότερα βοηθήματα όπως το τρέξιμο  ή να ασκηθείτε .. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι νερό. Αν είναι δυνατόν ενα ζεστό νερό  που αναμειγνύεται με χυμό λεμονιου και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι πρώτο πράγμα το πρωί. Αυτό αποτοξινώνει τον οργανισμό και θα αυξήσει το μεταβολισμό σας, καθώς βοηθά στην καλή κυκλοφορία του εντέρου η οποία είναι η αναγκαίο  Στη συνέχεια,πίνουμε  νερό τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μαζί με το νερό, μπορείτε επίσης να έχετε και άλλα φυσικά υγρά (όχι αναψυκτικά τύπου κόλα και σόδες), όπως φρέσκα φρούτα και χυμούς λαχανικών, το χυμό λεμονιού, το νερό καρύδας κλπ.

2. Μήλο ο γιατρός της φύσης!

Πόσες φορές έχετε ακούσει, «Ένα μήλο την ημέρα, κρατά το γιατρό μακριά!» Λοιπόν, αυτό είναι τόσο αληθινό, το μήλο κάνει θαύματα για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου πάρα πολύ! Φρέσκα μήλα και ο χυμός μήλου, μπορεί να καθαρίσει

Ξεκινήστε την ημέρα σας αμέσως με ένα ποτήρι χυμό μήλου, καλύτερα, αν γίνετε φρέσκα μήλα .Μετά από αυτό το πρώτο ποτήρι  του χυμού μήλου, πίνετε  ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Ένα  χυμό μήλου τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα. Όταν παίρνετε αυτό το ποσό από τον χυμό μήλου και σε αυτή τη συχνότητα, ενθαρρύνετε  την κινητικότητα του εντέρου, ακόμη και να διασπά τις τοξίνες.
Αν έχετε βαρεθεί με τον χυμό μήλου, πιείτε, ας πούμε χυμό δαμάσκηνων ή χυμό λεμονιού. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε δύο κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού σε ένα ποτήρι χυμό μήλου για να αλλάξει την γεύση του.
Κάντε δίαιτα με μια τροφή με  3 μήλα την ημέρα!
Απλά έχετε τα μήλα και τίποτα άλλο εκτός από κάποιο εξευγενισμένο ελαιόλαδο (περίπου ½ φλιτζάνι) πριν τον ύπνο .Μπορείτε να έχετε τα μήλα όλων των ποικιλιών, ολόκληρα ή κομμένα σε τεμάχια ή φέτες, αποφλοιωμένα ή με την φλούδα, διατηρημένα σε απλή ψύξη ή κανονικά και ακόμη και βραστά αλλά  μόνο  μήλα. Μασήστε τα μήλα σωστά, αργά που έχουν άφθονο νερό .Πιείτε  νερό μισή ώρα πριν και μετά τρώτε μήλα . Κάντε αυτή τη δίαιτα μήλο για τρεις ημέρες.Ξεκινήστε με σαλάτες και άλλα φρούτα την τέταρτη μέρα,και σταδιακά να φάτε  προς τα βαρύτερα είδη διατροφής, αλλά μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε πολλές φυτικές ίνες στο φαγητό σας.
Προσοχή…
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πρώτα πριν προχωρήσετε σε αυτή τη δίαιτα με  μήλα για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου και μην το κάνετε πάνω από μία φορά σε ένα μήνα

δέστε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=lBHTv_OBClkolonoskopisi

3 Αλάτι θαλάσσης -.

Καθαρισμός  του παχέος εντέρου, αλλά με προσοχή
Εάν είστε ασθενής με υψηλής αρτηριακής πίεσης ή έχετε  κάποιο καρδιακό πρόβλημα που σχετίζονται με ιατρικές παθήσεις, μπορείτε να αποφύγετε αυτόν   τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Ακόμα κι αν το κάνετε, παρακαλώ συμβουλευτείτε το γιατρό σας και μόνο εάν το επιτρέπει ο γιατρός σας, τότε θα πρέπει να πάτε για ένα καθαρισμό με αλμυρό νερό και να  είναι κάτω από την αυστηρή επίβλεψη του.
Πώς να το κάνουμε αυτό  με το νερό  με θαλασσινό αλάτι
Βράστε ένα ποτήρι νερό αμέσως όταν σηκώνεστε το πρωί.
Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι  και αφήστε το να βράσει για λίγα δευτερόλεπτα.
Τώρα, αφήστε το να κρυώσει σε τέτοιο βαθμό, όπου είναι αρκετά ζεστό για να πιείτε (όπως το τσάι ή καφέ).
Τώρα θα το  πιείτε  αργά.
Όμως  μπορεί να αισθάνεστε μια ήπια ναυτία ή πονοκέφαλο.με το αλμυρό  να ξαπλώσετε
Αν σας αρέσει, κάνετε απαλό μασάζ στο στομάχι σας.
Σε κάποιο χρόνο, θα αισθανθείτε την ανάγκη για κένωση. Όλες  οι τοξίνες είναι έτοιμες  να βγούμε από το σώμα σας.
Μπορεί να χρειαστεί να πάτε  στην τουαλέτα για αρκετές φορές μετά τη λήψη του αλμυρό νερό .

Πιείτε  κανονικό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας,αρκετό. Μπορείτε επίσης να φάτε  φρέσκους χυμούς φρούτων ή άλλα φυσικά ποτά. Αν σας αρέσει, μπορείτε επίσης να έχετε κάποιο αθλητικό ποτό. Αυτό είναι αναγκαίο για να αντισταθμίσει την απώλεια των ανόργανων συστατικών, νερού και ηλεκτρολυτών, λόγω του αλμυρού νερού  που έχετε λάβει το πρωί.
Έχετε ελαφριά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κοτόσουπα ή λαχανικά στον ατμό είναι καλές επιλογές .
Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι ο καθαρισμός του παχέος εντέρου δεν συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από  αδυναμία,  η να αναρρώνουν μετά από μια σοβαρή ασθένεια. Θα πρέπει να περιμένετε για μερικές εβδομάδες μετά από  την ασθένεια ή μέχρι τη στιγμή  που η αδυναμία σας έχει φύγει.

4. Triphala-Φυτικό Αγιουρβεδικά θεραπεία για  καθαρισμό.

Triphala είναι ένα καταπληκτικό φυτικό φάρμακο  που συνιστάται από την Ayurveda. Triphala γίνεται με δύο όρους, Tri δηλαδή τρεις και Phala σημαίνει φρούτα. Είναι ένα φυσικό καθαρτικό που αποτελείται από τρία συστατικά-Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Chebulic myrobalan), και Bhibitaki (Beleric myrobalan). Τα βιοφλαβονοειδή, βιταμίνη C, λινελαϊκό πετρελαίου και φωσφολιπίδια σε triphala  η προώθηση της κινητικότητας του εντέρου που οδηγεί στην εξάλειψη των τοξικών υλικών από το σώμα.  είναι πλούσια σε διατροφή,  ικανή  να διατηρήσει κρίσιμα αποθέματα του σώματος, χωρίς να τ καταστρέφει ,, ενώ βοηθά στην  εξάλειψη των τοξινών από το σώμα.
Triphala μπορεί να βρεθεί εύκολα στα Αγιουρβέδα σε καταστήματα για την υγεία, ακόμη και σε απευθείας σύνδεση με καταστήματα Αγιουρβέδα προϊόντα. Απλά ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας triphala σε ένα ποτήρι νερό το πρωί και αφήστε το να λειτουργήσει μέσα στην ημέρα..

5. Φρούτα και λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες για τον καθημερινό καθαρισμό του παχέος εντέρου
Τα Λαχανικά,είναι μια πολύ αποτελεσματικά για να καθαρίσει χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.Οι  Ινες σε λαχανικά βοηθούν τα κόπρανα να είναι μαλακά και έτσι να βελτιώσουν την κινητικότητα του εντέρου αποφεύγοντας την δυσκοιλιότητα. Φυλλώδη και ινώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, το μπρόκολο, τα μπιζέλια, αγκινάρες κ.λπ. είναι καλό για τον  τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Φρούτα όπως τα σμέουρα, τα μήλα, τα αχλάδια, τα δαμάσκηνα, κλπ.

πηγη

http://www.rapidhomeremedies.com/

διάβασε επίσης
ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ
ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ)

Related posts: