ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Κολπικές μολύνσεις ζύμης συμβαίνουν όταν νέα μαγιά εισάγεται στην κολπική περιοχή, ή όταν υπάρχει αύξηση της ποσότητας της μαγιάς που ήδη βρίσκονται στο αιδοίο σε σχέση με την ποσότητα των κανονικών βακτηρίων. Για παράδειγμα.

Τα προστατευτικά βακτήρια όταν έχουν εξαλειφθεί από τα αντιβιοτικά (που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση ενός ή άλλους τύπους λοιμώξεων) ή με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, η ζύμη μπορεί να πολλαπλασιαστεί, να εισβάλει στους ιστούς, και να προκαλέσει ερεθισμό του βλεννογόνου του κόλπου (κολπίτιδα).

Κολπικές μολύνσεις ζύμης μπορεί επίσης να προκύψουν ως αποτέλεσμα της ζημίας για τον εσωτερικό κόλπο, όπως μετά από μια χημειοθεραπεία. Επίσης, γυναίκες με καταστολή στο ανοσοποιητικό σύστημα (για παράδειγμα,, εκείνες που λαμβάνουν κορτιζόνη που σχετίζονται με φάρμακα όπως πρεδνιζόνη) θα αναπτύξουν κολπικές μολύνσεις ζύμης συχνότερα από τις γυναίκες με φυσιολογική ασυλία. Άλλες συνθήκες που μπορεί να προδιαθέτουν τις γυναίκες στις αναπτυσσόμενες κολπικές μολύνσεις ζύμης περιλαμβάνουν του σακχαρώδη διαβήτη,της εγκυμοσύνη, και τη λήψη από του στόματος αντισυλληπτικά. Η χρήση του douches ή με αρωματισμένο κολπικό σπρέι υγιεινής μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο μιας γυναίκας να αναπτύξει μια κολπική μόλυνση ζύμης.

Η κολπική μόλυνση ζύμης, δεν θεωρείται ότι είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη μόλυνση (STD), δεδομένου ότι η Candida μπορεί να είναι παρόν στο κόλπο, και αυτός συμβαίνουν και σε γυναίκες που δεν κανουν σεξ Ωστόσο, είναι δυνατό και για τους άνδρες να αναπτύξουν συμπτώματα ερεθισμού του δέρματος του πέους από μια μόλυνση ζύμης, μετά τη σεξουαλική επαφή με ένα μολυσμένο εταίρο.

Φυσικά Αρχικά διορθωτικά μέτρα για Λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης

Η φυσική υγεία , για μόλυνση της ουροδόχου κύστης ,η για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος , η κυστίτιδα ,

Ο χυμός απο βατομουρα η βιταμίνη C , το νερό , το σκόρδο , το λάδι η ρίγανη , τα προβιοτικά

Εκατομμύρια γυναίκες θα υποφέρουν από μια μόλυνση της ουροδόχου κύστης, επίσης γνωστό ως ουρολοίμωξη ή κυστίτιδα-στη διάρκεια της ζωής τους, και πολλοί θα υποφέρουν από λοιμώξεις Παρά το γεγονός ότι οι άνδρες μπορούν να πάρουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, καθώς, το 90 τοις εκατό των πασχόντων είναι γυναίκες. η ουρήθρα, ο σωλήνας που μεταφέρει τα ούρα και συνδέει την ουροδόχο κύστη προς τα έξω, είναι μικρότερη στις γυναίκες από ό, τι στους άνδρες και βρίσκεται επίσης κοντα με τον κόλπο και τον πρωκτό, καθιστώντας το εύκολο για τα βακτήρια να εισέλθουν στην ουρήθρα και να μολύνουν την ουροδόχο κύστη.

Συμπτώματα κυστίτιδα

Όταν η κύστη έχει μολυνθεί, το αιδοίο είναι ερεθισμένο, δημιουργώντας την αίσθηση της επείγουσας ανάγκης να ουρήσεις όλον το χρόνο. Η Ούρηση συνοδεύεται από πόνο και κάψιμο, και συχνά η ουροδόχος κύστη δεν έχεις την αίσθηση οτι είναι εντελώς άδειο, αφήνοντας το άτομο και πάλι με τη συνεχή ανάγκη να κατουρήσει.

Βακτηρία είναι η πιο κοινή αιτία των λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης, . Όντας σεξουαλικά ενεργός μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο να προσβληθεί από μια μόλυνση της ουροδόχου κύστης, όπως τα βακτήρια από τον κόλπο μπορεί να γίνονται μαλάξεις στην ουρήθρα κατά τη συνουσία. Αν δεν τοποθετηθεί σωστά, το διαφράγματα μπορεί να ασκήσει πίεση και να ερεθίσει την ουροδόχο κύστη, αυξάνοντας τις πιθανότητες της μόλυνσης? Οι χημικές ουσίες σε spermicidal μορφές ελέγχου των γεννήσεων μπορεί να διαταράξει τα επίπεδα των καλών βακτηρίων στον κόλπο και την ουρήθρα.Η Εμμηνόπαυση βάζει τις γυναίκες σε μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς και? Μειωμένα επίπεδα οιστρογόνων μπορεί να αλλάξει το ουροποιητικό σύστημα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, αφήνοντάς το ευάλωτο σε λοιμώξεις.Τα βατομουρα εμποδίζουν τα βακτήρια να κολλήσουν στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης και την έναρξη μιας μόλυνσης.

Τα αντιβιοτικά είναι επίσης η κύρια αιτία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, ιδίως των λοιμώξεων που επαναλάβανοντε

Οι περισσότερες γυναίκες με λοίμωξη της ουροδόχου κύστης, θα πρέπει να συνταγογραφείται αντιβιοτικών ως θεραπεία, αλλά γιατί τα αντιβιοτικά σκοτώνουν όλα τα βακτηρίδια στο σώμα, και καλά και τα κακά, που αναστέλλουν φυσικά μέσα στο σώμα της και να επέτρεψουν να αποτραπεί η μόλυνση. Η Παράκαμψη απο τα αντιβιοτικά και τη θεραπεία της λοίμωξης της ουροδόχου κύστης σας με φυσικό τρόπο με αυτούς τους επτά φυσικές θεραπείες. Βεβαια ο γιατρος σας θα σας πει τι θα κανετε

Ο χυμός των βακκίνιων: Αυτή η γνωστή θεραπεία για λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης έχει κερδίσει Μελέτες έχουν δείξει ότι ο χυμός βατόμουρα αποτρέπουν τα βακτήρια από μανδάλωσης πάνω σε τοίχους της ουροδόχου κύστης και την έναρξη μιας μόλυνσης. Πίνετε τουλάχιστον ένα ποτήρι καθημερινά για να αποφευχθεί η μόλυνση της ουροδόχου κύστης, ή περισσότερα ποτήρια την ημέρα, αν έχετε ήδη κάποια λοίμωξη.

 Νερό: Είναι σημαντικό να πιείτε όσο περισσότερο νερό μπορείτε όταν πάσχετε από μια λοίμωξη της ουροδόχου κύστης. Όσο περισσότερο νερό πίνετε, τόσο περισσότερο θα πρέπει να κατουρήσετε και τόσο πιο γρήγορα το σώμα σας μπορεί να ξεπλύνει τα βακτήρια από το σύστημά σας.

Η βιταμίνη C acidifies ούρων και αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων με τον ίδιο τρόπο όπως και χυμό απο βατομουρα Η βιταμίνη C μπορεί επίσης να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού να βοηθήσουν στην άμυνα μια υπάρχουσα λοίμωξη. Πάρτε 1.000 mg τέσσερις έως πέντε φορές την ημέρα.

Μαγειρική σόδα μπορεί να εξουδετερώσει τα όξινα στα ούρα και να βοηθήσει να διευκολύνει την αίσθηση καψίματος που σχετίζεται με λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης. Αναμίξτε ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε.

Το σκόρδο και ρίγανη με λάδι και οι δύο έχουν ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες που το καθιστούν ευεργετικό όταν καταπολέμηση μιας μόλυνσης. Το σκόρδο έχει περισσότερες φαρμακευτικές ιδιότητες, όταν τρώγονται ωμά. Πάρτε 500 mg ρίγανη και λάδι τέσσερις έως πέντε φορές την ημέρα.

 

 

Προβιοτικά: Αν είστε ήδη παίρνετε αντιβιοτικά για λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης σας, συμπληρώνουν τη διατροφή σας με προβιοτικές τροφές πλούσιες σε (ή κάψουλες). Αυτά τα φιλικά βακτήρια μπορεί να αποτρέψει τα επιβλαβή βακτηρίδια από την καλλιέργεια και μπορεί να μειώσει τις πιθανότητές σας μια μόλυνση επανάληψη.

Πρόσθετες συμβουλές:

• Κρατώντας στα ούρα μπορεί να δημιουργήσετε περισσότερα  βακτηρία στο σύστημά σας.

• Σκουπίστε εμπρός προς τα πίσω, ώστε τα βακτήρια να μην μπουν μέσα στην ουρήθρα.

• Αποφεύγετε καφέ, τσάι, αλκοόλ, αναψυκτικά και άλλα ποτά που μπορεί να περιέχουν χυμούς εσπεριδοειδών και η καφεΐνη, η οποία μπορεί να ερεθίσουν την κύστη σας

πηγη

 

naturalomeandgarden.com

Related posts: