ΛΕΜΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
 Αν το λεμφικό σύστημα και το αίμα δεν έχει καθαριστεί σωστά, το ανοσοποιητικό σύστημα     είναι αδύνατο   και  αφήνει ανοιχτό στο σώμα  την  εισβολή  σε διάφορους   οργανισμούς. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν βότανα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τόσο να  καθαρίσει το λεμφικό σύστημα και το αίμα.
Παραδοσιακά, το  κόκκινο τριφύλλι έχει χρησιμοποιηθεί  για να βοηθήσει το  ήπαρ.
Πολλοί βοτανολόγοι έχουν  συστήσει  το κόκκινο τριφύλλι,  για  ολόκληρο το σώμα στον καθαρισμό από τις τοξίνες. Ο καθαρισμός του αίματος είναι σημαντικός, διότι το αίμα μεταφέρει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά για τα ζωτικά όργανα και  τους ιστούς του σώματος.
Αυτό το χορτάρι μπορεί να τονώσει τη λειτουργία  των λεμφαδένων  και  για βοήθεια   στη μεταφορά των αποβλήτων από τη  λέμφο  και  ήπαρ.
Η εχινακια είναι ένα άλλο βότανο  που σε έρευνα  ανακάλυψαν ότι είναι ένα αποτελεσματικό  σαν  καθαριστής  του αίματος.
Η Echinacea  σαν εκχύλισμα μπορεί  να ενισχύσει την παραγωγή ιντερφερόνης   που βοηθά  στην καταπολέμηση των λοιμώξεων  .
Είναι επίσης γνωστή για την εξίσωση των λευκών αιμοσφαιρίων και την  ενίσχυση στη  δραστηριότητα των   (λευκών αιμοσφαιρίων) που συμβάλλουν στην καταπολέμηση   και καταστροφή των τοξικών   στο σώμα. Μπορεί επίσης  να βοηθήσει   στην  υγεία του δέρματος , είναι χρήσιμη στη  λέπρα, ψωρίαση, και τον καρκίνου του δέρματος στην  αναιμία,στα προβλήματα στο συκώτι, δερματικά προβλήματα, toxemia, λοιμώξεις, συμφόρηση λέμφου, έλκη, ή τραύματα που έχουν ανάγκη θεραπείας.

 

 

Related posts:

test