ΜΑΣΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Φυσικά μάσκα ομορφιάς

Συστατικά
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι γραμμάριο
1 / 4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη πορτοκάλι φλούδα
1 κουταλιά της σούπας χτυπημένο γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

Ανακατέψτε τα υλικά καλά και να εφαρμόσει την πάστα στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε το να παραμείνει μέχρι το δέρμα αρχίζει να αισθάνεται λίγο στεγνό και στη συνέχεια τρίψτε το πρόσωπό σας με τα χέρια σας μέχρι να λάμπει.

Πλένετε το πρόσωπό σας πρώτα με χλιαρό νερό και μετά με κρύο νερό. Αυτό θα αφαιρέσει όλες τις ενοχλητικές κηλίδες από το δέρμα και να κάνει το δέρμα απαλό και λείο.

Related posts: