ΜΕΤΑΞΙΕΝΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πώς να έχετε  μεταξένια πόδια με αυτή την φυσική θεραπεία με μαγειρική σόδα

 

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται ωραία καλλωπισμένα πόδια. Σκληρά και ραγισμένα πέλματα δεν φαίνονται τόσο ωραία και θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα.Η Μαγειρική σόδα έχει αντισηπτικές ιδιότητες, και μπορεί να μειώσει τη σκληρότητα του νερού. Μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αγαπημένο προϊόν περιποίησης των ποδιών σας.

Μαγειρική σόδα είναι εξαιρετικά φθηνό και αποτελεσματικό . Χρησιμοποιήστε τα οφέλη της για να μαλακώσουν τα πόδια σας, χωρίς θεραπείες που κοστίζουν μια περιουσία.

 

Πώς να καθαρίσετε τα πόδια σας χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα;

Για αυτή τη θεραπεία στο σπίτι θα πρέπει να έχετε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 4-5 λίτρα νερό.
Προσθέστε τη σόδα στο ζεστό νερό και να την διαλύσετε. Ενυδατώστε τα πόδια σας στο διάλυμα για 15-20 λεπτά.
Δώστε στα πόδια σας ένα ωραίο τρίψιμο χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό σφουγγαρι Εφαρμόστε μια θρεπτική κρέμα ή βαζελίνη. Βάλτε  100% βαμβακερές κάλτσες και  κρατήσετε τες για τουλάχιστον 2 ώρες.
Θα πρέπει να δείτε κάποια βελτίωση μετά την πρώτη θεραπεία.
Επαναλάβετε τη θεραπεία για 5-7 μέρες στη σειρά, στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα 7 ημερών. Επαναλάβετε ξανά την όλη διαδικασία. Κάνει 3 θεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα.
Αυτή η θεραπεία μρ μαγειρική σόδα θα σας δώσει απόλυτα λεία και μεταξένια πόδια.
Δώστε στα πόδια σας λίγη αγάπη και να απολαύσετε δείχνει ωραίο πόδια σας αυτή την άνοιξη!
Πηγή: www.healthylifetricks.com

– See more at: http://www.healthyfoodhouse.com/how-to-get-silky-smooth-feet-with-this-natural-treatment-with-baking-soda/#sthash.6BKscmin.dpuf

Related posts:

test