ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Δεν θα πιστέψετε Κάνοντας Αυτό τον αφαλό σας θα σας βοηθήσει σε κρυολογήματα, γρίπη, βήχας, κοιλιακός εμμηνόρροιας και πόνο

Είναι ίσως μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους  όταν πρόκειται για την ανακούφιση πολλών ασθενειών. Είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε κάποιο βαμβάκι με 50% οινόπνευμα και τοποθετήστε το στον ομφαλό σας. Αυτή η θεραπεία στο σπίτι θα σας βοηθήσει να ανακουφίσει τον πόνο και να χαλαρώσετε το σώμα σας.

you-wont-believe-putting-this-in-your-navel-will-help-you-with-colds-the-flu-cough-abdominal-and-menstrual-pain1
Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία για πόνο στους μυς , γρίπη ή κρύο, και είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή από τα συμβατικά φάρμακα.

Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα κρυολόγημα ή γρίπη , απλά να απολαύσετε κάποια βαμβάκι με οινόπνευμα, πιέστε το  απαλά  και τοποθετήστε το στον αφαλό σας. Ασφαλίστε χρησιμοποιώντας έναν επίδεσμο, ή απλά να το καλύψει με ένα πανί ή μια πλαστική σακούλα  ό, τι λειτουργεί καλύτερα για σας.

Χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο για να ανακουφίσει τους πόνους της περιόδου, μόλις ξαπλώσετε και πιέστε απαλά το βαμβάκι με τα χέρια σας.

Για την ανακούφιση από πόνο στο στομάχι ή την πρόληψη της ναυτίας των ταξιδιωτών χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο, αλλά αυτή τη φορά πασπαλίζουμε λίγο αλάτι στο βαμβάκι, καθώς και τοποθετήστε το σε αφαλό σας.

Πηγή: www.fhfn.org

πηγη http://www.healthyfoodhouse.com/you-wont-believe-putting-this-in-your-navel-will-help-you-with-colds-the-flu-cough-abdominal-and-menstrual-pain/#sthash.Xa5v0Muq.dpuf

Related posts: