ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Ρωσική Συνταγή που περνάει από γενιά σε γενιά: Αντιμετωπίζει πολλές ασθένειες

Μιλάμε για τη συνταγή που χρησιμοποιείται από γενιά σε γενιά . Αυτή η συνταγή είναι εύκολα  και μπορεί να σας βοηθήσει με πολλές ασθένειες

Συστατικά που απαιτούνται:

400 ml / 13 oz του ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο
1 αυγό
60 γραμμάρια κεριού μελισσών
Τρόπος παρασκευής:

Βράστε το αυγό  Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κερί της μέλισσας και τοποθετήστε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.

Όταν το κερί έχει λιώσει, προσθέτουμε σε πουρέ  το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες.

Στραγγίζουμε το μίγμα και το βάζουμε σε ένα γυάλινο βάζο. Ανακατέψτε το μείγμα αφού το έχετε βάλει σε ένα βάζο, επειδή το κερί μπορεί να βυθιστεί στον πυθμένα.

Τρόπος  να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο:

Αυτή η κρέμα είναι πολύ αποδοτική. Εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για επιστρώσεις, θα πρέπει πρώτα να το ζεστάνετε σε ατμό (40 ºC / 104 ºF).

Αυτό το βάλσαμο, βοηθά στο:

Γυναίκα ασθένειες
Αυτό το βάλσαμο μπορεί να απαλύνει τη φλεγμονή, βοηθά σε κύστεις των ωοθηκών και την  μαστίτιδα. Τοποθετήστε ένα ταμπόν με αυτό το βάλσαμο στον κόλπο το πρωί και το βράδυ για να μπορέσετε να εχετε θεραπεία αυτών των ασθενειών. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι οι κύστεις έχουν φύγει μετά από μόλις 10 ημέρες. Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση της μαστίτιδας, τοποθετήστε μια πετσέτα εμποτισμένο σε αυτή την κρέμα πάνω από την περιοχή του στήθους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει μια πλαστική σακούλα πάνω από την πετσέτα. Προσπαθήστε να αλλάζετε την πετσέτα κάθε δύο ώρες.

Πυώδεις στηθάγχη
Βάλτε λίγο από αυτή  την κρέμα στο λαιμό και  να επικαλύψεις τον λαιμό σας σας για τη θεραπεία της στηθάγχης,για ελκώδη στηθάγχη και στο λαιμό αποστήματα. Αν κάνετε  αυτό το βράδυ φροντίστε να επαναλάβετε τη διαδικασία δύο έως τρεις φορές – το απόστημα στο λαιμό θα σκάσει το επόμενο πρωί.

Τροφικά έλκη, γάγγραινα
Τοποθετήστε μια πετσέτα χαρτί  με εμποτισμένο με την ρωσική κρέμα πάνω από την πληγείσα περιοχή. Αλλάξτε το χαρτί κουζίνας για κάθε δύο ώρες. Μετά από λίγο, φουντώνουν και θα πρέπει να αρχίσει να βγαίνουν από τις πληγές

Η πυώδης ωτίτιδα
Πάρτε ένα βαμβάκι, απολαύστε το στην κρέμα και τοποθετήστε το επάνω στο αυτί σας. Αλλάξτε το βαμβάκι, αν χρειαστεί.

Θεραπεία αιμορροΐδες
Απλώστε λιγο από την κρέμα σε ένα ταμπόν, τοποθετήστε το ταμπόν στον πρωκτό σας και αφήστε το να μείνει εκεί τη νύχτα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 8 έως 10 ημέρες ή μέχρι να αισθανθείτε τη βελτίωση.

Εγκαύματα, τραύματα, πονόδοντος, πόνος στις αρθρώσεις, έλκη, οίδημα
Απλώστε την κρέμα πάνω από την πληγείσα περιοχή (ες) και τυλίξτε το με κάτι μαλακό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν οι πληγές που θέλετε να επουλωθούν  είναι τεράστια, μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα πάνω τους χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι.

Όταν πρόκειται για πονόδοντο, πάρτε λίγο από την κρέμα στο δάχτυλό σας και τοποθετήστε το πάνω στο προσβεβλημένο δόντι.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μασάζ  σε επώδυνες αρθρώσεις και τα γόνατα
Αυτό το βάλσαμο είναι καλό για την ενίσχυση της δομής των νυχιών.

πηγηhttp://www.naturalhealthcareforyou.com/russian-recipe-which-is-passed-on-from-generation-to-generation-treats-numerous-diseases-and-health-conditions/#sthash.0Vh1alxc.dpuf

Related posts: