ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ

Άμεση ανακούφιση από την ημικρανία με Ιμαλαΐων Αλάτι

Οι άνθρωποι που πάσχουν από ημικρανία είναι συχνά ανήσυχοι για να απαλλαγούν από τον φοβερό και ενοχλητικό πόνο που χαρακτηρίζει αυτή την κατάσταση.

Στις χειρότερες περιπτώσεις, υπάρχουν μερικές ημικρανίες που δεν μπορεί να νικηθεί με το συνηθισμένο μας παυσίπονα . Έτσι, εδώ είναι το καλύτερο  που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την ανακούφιση από την ημικρανία με αλάτι Ιμαλαΐων !

Πώς να έχετε ανακούφιση από την ημικρανία με αλάτι Ιμαλαΐων;

 

Βρήκαμε μια μέθοδο βοήθησε πόλους ανθρώπους!

Επίσης, αυτή η μέθοδος είναι πολύ απλή και εύκολη.

Instant-Migraine-Relief-With-Himalayan-Salt-600x400

Άμεση ανακούφιση από την ημικρανία με αλάτι Ιμαλαΐων

Αν θέλετε ανακούφιση από την ημικρανία, βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει εξαιρετικής ποιότητας αλάτι, για παράδειγμα, η Ιμαλαΐων κρύσταλλο άλατος . Αυτό είναι το πιο πλήρες άλας του κόσμου. Περιέχει 84 μεταλλικά στοιχεία, στοιχεία και ηλεκτρολύτες -και το  κάνει τόσο συναρπαστικό, αν λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μόνο 118 στοιχεία που είναι γνωστά στην επιστήμη μέχρι σήμερα.

Το άλας αυτό θα μειώσει τη σοβαρότητα της ημικρανίας σας. Θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα , να αυξήσει τα επίπεδα της ενέργειας σας, και να εξισορροπισει τις σεροτονίνης στα επίπεδα στο αίμα σας. Επίσης θα αποκαταστήσει τους ηλεκτρολύτες  του σώματος την αλκαλική ισορροπία και πολλά άλλα.

Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε μια υψηλή συγκέντρωση των Ιμαλαΐων κρύσταλλο άλατος (2 κουταλάκια του γλυκού) με φλιτζάνι χυμό λεμονιού , μαζί με το ξύσμα λεμονιού (χρησιμοποιούν βιολογικά λεμόνια) και φλιτζάνι νερό. Θα νιώσετε άμεση ανακούφιση από την ημικρανία.

 

 

Related posts: