ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ουζμπεκιστάν -H  λαϊκή θεραπεία ενάντια στη γαστρίτιδα: ο πόνος θα σταματήσει αμέσως!

Η Γαστρίτιδα αρχίζει με πόνο στο άνω μέρος του στομάχου που ακολουθείται από ναυτία και ρέψιμο.

Αυτά τα συμπτώματα συμβαίνουν συχνά και εξαφανίζονται γρήγορα, αλλά αν τελευταία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η γαστρίτιδα συμβεί.

Ανοιχτές πληγές δεν είναι χαρακτηριστικά της γαστρίτιδας », αλλά φλεγμονή

Η Θεραπεία ξεκινά με την αποχή από τις κακές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και η κακή διατροφή. Το βασικό βήμα είναι να μην παραλείπετε γεύματα, ειδικά το πρωινό.

Τώρα θεραπεία μπορεί να αρχίσει. Υπάρχουν πολλές φυσικές εναλλακτικές λύσεις που θα πρέπει να δοκιμάσετε.

Εδώ είναι μια απλή, αλλά αποτελεσματική συνταγή από τη συλλογή Μοχάμεντ Hamray του. Είναι Πρόεδρος της Ακαδημίας Παραδοσιακής Ιατρικής του Ουζμπεκιστάν.

Συστατικά που απαιτούνται:

Μισή κολοκύθα
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
Μέθοδος παρασκευής:

Καθαρίζουμε την κολοκύθα, την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκια

Προσθέστε το μέλι και το ξύδι μήλου  σε μισό λίτρο απο τον χυμό κολοκύθας.

Αυτός ο χυμός είναι καλό για την γενική υγεία σας, νόστιμο, έχει  βιταμινες και ανόργανα συστατικών και θα σταματήσει τον πόνο σας σχεδόν αμέσως.

πηγη http://www.naturalhealthcareforyou.com/uzbek-folk-remedy-against-gastritis-the-pain-will-stop-instantly/#sthash.ogweCasQ.dpuf

Related posts: