ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Όπως επιβεβαιώνει η παράδοση, αυτός ο μοναδικός συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει  για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως το άσθμα, ανικανότητα, καρκίνο, αρθρίτιδα, έλκη, τα κρυολογήματα, η υψηλή πίεση του αίματος και λοιμώξεις.

Είναι αποτελεσματική στην μείωση της χοληστερόλης, του σακχάρου στο αίμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μόλις νιώσετε τις  ισχυρές αντι-ιικές, αντιβακτηριακές και αντικαρκινικές ιδιότητες του, θα πρέπει να γίνει σύντομα το αγαπημένο σας ποτό.

 

Αυτή η παραδοσιακή θεραπεία είναι ένα από τους πιο ισχυρούς  συνδυασμούς, που βοηθούν στην καταπολέμηση των ασθενειών και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Πιείτε αυτό το πρωί, πριν να φάτε ή να πιείτε τίποτα, για δύο εβδομάδες, και η αρτηριακής πίεσης και η χοληστερόλης σας θα μειωθεί σημαντικά.

Έχουμε ήδη συζητήσει σχετικά με τα οφέλη που παρέχονται από το σκόρδο, το τζίντζερ, το ξύδι μήλου μηλίτη και  το λεμόνι, έτσι υπάρχει λόγος που θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το ποτό.

Συστατικά:

(Αρκετό για μία δόση)

1 κουταλάκι του γλυκού των πρώτων οργανικών ξύδι μήλου μηλίτη.
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
1 φρέσκο ​​σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
1 κουμπί φρέσκο ​​τζίντζερ, τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού πρώτων βιολογικό μέλι
Σημείωση: Δεδομένου ότι το μέλι έχει το ρόλο ενός φυσικού γλυκαντικού, ακραίοι και οι διαβητικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλα υποκατάστατα της ζάχαρης / μελιού.

Προετοιμασία:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Διατηρήστε το στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το μέσα σε 5 ημέρες.
Ελέγξτε το βίντεο που ακολουθεί, και ακολουθήστε τις οδηγίες.

 

Δοσολογία:

Πίνετε  το πρωί, πριν να φάει ή να πιει οτιδήποτε. Αλλά, να είστε προσεκτικοί, δεν πρέπει να πίνετε περισσότερο από τρεις φορές την ημέρα.

Πηγή: www.healthandlovepage.com

– See more at: http://www.healthyfoodhouse.com/traditional-amish-remedy-that-cures-many-diseases-including-cancer/#sthash.J570TgN3.dpuf

Related posts: