ΜΗΛΟΞΥΔΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Μηλοξυδο
για
πιτυρίδα
θεραπείες για το διαβήτη
αλκαλικό δίαιτες
ξύδι μήλου μηλίτη
συμπληρώματα απώλειας βάρους

1) Πιτυρίδα
Μια εγχώρια θεραπεία για την πιτυρίδα είναι να μίγμα 1 / 4 φλιτζάνι μήλο ξίδι μηλίτη με το 1 / 4 φλιτζάνι νερό. Η λύση ξίδι είναι πιθανά να αποκατασταθεί η αποκατάσταση της ισορροπίας του pH του τριχωτού της κεφαλής και να αποθαρρύνουν την υπερβολική αύξηση των furfur Malassezia, η μαγιά-όπως μύκητας σκέφτηκε να προκαλέσουν πιτυρίδα.
Το ξίδι είναι συνήθως μίγμα χύνεται σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και spritzed για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, αποφεύγοντας τα μάτια και την περιοχή του αυτιού. Μια πετσέτα Στη συνέχεια τυλίγεται γύρω από το κεφάλι και έφυγε στις 15 λεπτά έως μία ώρα. Μετά από αυτό, το ξύδι μπορούν να πλυθούν από τα μαλλιά. Εναλλακτικές επαγγελματίες συστήνω συχνά μια ή δύο φορές την εβδομάδα για την πιτυρίδα.
2) Ακμή
Όταν χρησιμοποιείτε το ξίδι μηλίτη μήλων για τη θεραπεία της ακμής, κάποιοι εναλλακτικοι επαγγελματίες  εχουν συστήσει ανάμειξη ενός μήλου ξίδι μηλίτη μέρος με τρία μέρη νερού. Η λύση είναι στη συνέχεια τοποθέτηση  πάνω στο σπυράκι. Δεδομένου ότι έχουν υπάρξει αναφορές  σε περίπτωση της καταστροφής του δέρματος και εγκαυμάτων από τη χρήση με πλήρη δύναμη ξίδι στο πρόσωπο, είναι σημαντικό να ειναι προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο.
Apple ξίδι μηλίτη και αλκαλική ισορροπία Acid
Μερικοί εναλλακτικοί επαγγελματίες συνιστάται η χρήση του μήλου ξίδι μηλίτη για την αποκατάσταση της αλκαλική ισορροπία οξέων. Η θεωρία πίσω από την αλκαλική διατροφή είναι ότι το αίμα μας είναι ελαφρώς αλκαλικό (με φυσιολογικό επίπεδο pH μεταξύ 7,35 και 7,45) και ότι η διατροφή μας θα πρέπει να αντανακλά αυτό το επίπεδο του pH. Οι υποστηρικτές της θεωρίας-οξέος αλκαλικό πιστεύουν ότι μια δίαιτα πλούσια σε οξέα που παράγουν τρόφιμα οδηγεί σε έλλειψη ενέργειας, η υπερβολική παραγωγή βλεννώδης, λοιμώξεις, άγχος , ευερεθιστότητα, κεφαλαλγία, κυνάγχη, ρινικές και ρινική συμφόρηση, αλλεργικές αντιδράσεις, και αυξημένο κίνδυνο όροι όπως η αρθρίτιδα και ουρική αρθρίτιδα.
Παρά το γεγονός ότι ένα όξινο διάλυμα, ορισμένοι υποστηρικτές της μηλόξυδο πιστεύουν ότι έχει alkalinizing επίδραση στον οργανισμό. Ως εκ τούτου, συνιστούν δύο παρα ένα κουταλάκια του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη στο νερό ως ένα καθημερινό τονωτικό για την υγεία. Αν και αυτό είναι μια δημοφιλής θεραπεία, η αποτελεσματικότητά της δεν έχει ερευνηθεί.
Παρενέργειες και ανησυχίες για την ασφάλεια
Αδιάλυτο ξύδι μήλου μηλίτη, με μορφή υγρού ή χαπιού, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον οισοφάγο και σε άλλα μέρη του πεπτικού συστήματος. Apple ποτά ξίδι μηλίτη μπορεί να βλάψει το σμάλτο των δοντιών,
Μια έκθεση περίπτωσης που συνδέονται με υπερβολική κατανάλωση μήλου μηλίτη ξίδι με χαμηλά επίπεδα καλίου στο αίμα (υποκαλιαιμία) και χαμηλή οστική πυκνότητα. Τα άτομα με οστεοπόρωση ,και  χαμηλά επίπεδα καλίου, καθώς και εκείνες που λαμβάνουν κάλιο που μειώνουν τα φάρμακα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Τα άτομα με αλλεργίες στα μήλα πρέπει να αποφεύγουν ξύδι μήλου μηλίτη.
Ξύδι εφαρμόζεται στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και ουλές.
Οι υπερβολικές δόσεις μηλόξυδο βρέθηκε ότι προκαλεί βλάβες στο στομάχι, δωδεκαδάκτυλο και το ήπαρ σε πειραματόζωα.
Πιθανές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα
Θεωρητικά, η παρατεταμένη χρήση του μηλόξυδο μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερα επίπεδα καλίου, το οποίο θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο τοξικότητας της καρδιας ναρκωτικών γλυκοζίτη όπως Lanoxin (διγοξίνη), καθαρτικά ινσουλίνη, και διουρητικά όπως Lasix (φουροσεμίδη).
Επειδή  το ξύδι μήλου μηλίτη μπορεί να επηρεάσει επίπεδα γλυκόζης και ινσουλίνης, θα μπορούσε να έχει θεωρητικά αθροιστική δράση εάν συνδυαστούν με τα φάρμακα διαβήτη.Apple ξίδι μηλίτη μπορεί επίσης να μειώνει την αρτηριακή πίεση, έτσι ώστε να μπορεί να έχει αθροιστική δράση όταν συνδυάζεται με υψηλή φάρμακα πίεσης του αίματος.

 

Related posts: