ΜEIΩΣΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Όλα τα συστατικά σε αυτό το ποτό είναι εξαιρετικά υγιής και θα βοηθήσει το σώμα να καταπολεμήσει πολλές ασθένειες, αλλά όταν συνδυάζεται με τον κατάλληλο τρόπο, θα γίνει ο τελικός δολοφόνος της χοληστερόλης και να βοηθήσει στη μείωση του λίπους στο σώμα.

συνταγή

2 λίτρα φιλτραρισμένου νερού

3 κοτσάνια μαϊντανό
3 λεμόνια
μαγειρική σόδα
Καθαρίστε τα λεμόνια με την  μαγειρική σόδα. Τρίψτε την πάνω στο δέρμα για να καθαρίσει κάθε βρωμιά ή άλλες ακαθαρσίες.

Βράζουμε το νερό, και στη συνέχεια αφήστε το να κρυώσει.

Στη συνέχεια, κόψτε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και ψιλοκόψτε το μαϊντανό, στη συνέχεια, προσθέστε τα στο νερό.

Καλύψτε και να κρατήσει το υγρό στο ψυγείο. Μετά από μια ημέρα, ανακατεύουμε καλά και να θέσει το υγρό σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Πίνετε 4 ουγκιά του παρόντος υγιεινό ποτό κάθε μέρα.

 

Πηγή OrganicHealth.com

Related posts: