ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΨΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Τα αποτελέσματα αυτού του ποτού  μειώνει τη χοληστερόλη αποτελεσματικά και καίει το λίπος

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το λεμόνι και  ο μαϊντανός  για την  υγιεία μας. Αλλά όταν συνδυάζονται, είναι ακόμη πιο ισχυρά.

Η κατανάλωση μαϊντανού τακτικά θα βελτιώσει σημαντικά τη γενική υγεία σας. Οι άνθρωποι το προσθέτουν σε μικρές ποσότητες στις συνταγές τους, κυρίως για να ενισχυθεί η γεύση.

 

maintanou-
Μαϊντανός περιέχει δύο ομάδες με μοναδικά συστατικά, και κάθε ένα από αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη γενική υγεία. Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει φυσικά αιθέρια έλαια, και το δεύτερο περιλαμβάνει φλαβονοειδή. Εκτός από αυτό, μαϊντανός είναι πάρα πολύ πλούσιος σε βιταμίνες C, Α και Κ, γι ‘αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για το κρύο και την εποχή της γρίπης.

Μαϊντανός έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικά στην προαγωγή της απέκκρισης των τοξινών από το σώμα και επίσης διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.

Με την προσθήκη χυμό λεμονιού με το μαϊντανό, θα πάρετε ένα ποτό θαύμα που μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Συστατικά:

/ 1,5 λίτρα νερό
3 ματσάκια μαϊντανό
1 κιλό λεμόνια
μαγειρική σόδα
Προετοιμασία:

Τρίψτε τα λεμόνια με κάποια μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε βρωμιά και τις τοξίνες. Προσπαθήστε να αγοράσετε τα λεμόνια βιολογικά και βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία.

Βράζουμε το νερό και αφήστε το να κρυώσει.

Κόβουμε τα λεμόνια σε φέτες, και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό? Στη συνέχεια προσθέστε τα στο δροσερό νερό.

Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να ξεκουραστεί για μια ημέρα στο ψυγείο.

Τέλος, ανακατέψτε όλα μαζί και ρίχνουμε το υγρό σε ένα βάζο ή γυάλινη φιάλη.

Για καλύτερα αποτελέσματα πιείτε 150  γρ  του ποτού αυτού, κάθε μέρα.

πηγή

www.healthyfoodhouse.com/the-results-of-this-drink-shocked-the-doctors-it-lowers-cholesterol-effectively-and-burns-fat/#sthash.CE7CtRbU.dpuf

Related posts: