ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Θεραπεία για τη μείωση του σακχάρου και τριγλυκερίδια στο αίμα

 

Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει από καιρό αυτή τη συνταγή, και πολλοί εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα οφέλη για στην υγεία τους. Αυτή η λύση θα σας βοηθήσει να μειώσετε το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας και να χάσουν βάρος, φυσικά.

 

Συστατικά:
2 κανέλα
1 κουταλιά της σούπας γαρύφαλλο
/ 1.5 l νερό
Προετοιμασία:

Προσθέστε την κανέλα και το γαρίφαλο στο νερό, και αυτό είναι όλο. Κρατήστε το φάρμακο για 4-5 ημέρες στο ψυγείο, ώστε τα συστατικά μπορούν να αναμιχθούν  καλά και αφήστε την επούλωση με τά θρεπτικά συστατικά τους. Ένα δέκατο του λίτρου είναι η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Πίνετε κάθε πρωί, πριν να φάτε ή να πιείτε οτιδήποτε. για μόλις 4 μέρες,  κάντε μια ακόμα  δόση. Επαναλάβετε τη θεραπεία δύο φορές, στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα 15 ημερών.

Αυτή η φυσική θεραπεία θα σας βοηθήσει να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.

Πηγή: /www.healthyfoodhouse.com/cure-for-lowering-blood-sugar-and-triglycerides/#sthash.prCGZISz.dpuf

Related posts: