ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ

Ένα από τα μυστικά όπλα είναι η μαγειρική σόδα. Για τον φούρνο μικροκυμάτων

Μπορείς να προσθέσεις ένα-δυο κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα σε μια μεγάλη κούπα με ζεστό νερό και τοποθετήστε το στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να παράγει ατμό έως στην πόρτα. Στη συνέχεια, σκουπίστε ο ατμός βοηθά να χαλαρώσει όλα τα πιτσιλίσματα με εύκολη αφαίρεση. .

Πώς μπορείτε να καθαρίσετε το τηγάνι και να το γυρίσετε στην αρχική του κατάσταση

Αν είναι από ανοξείδωτο και έχει αποχρωματιστεί, το μαλλί από χάλυβα μπορεί να βοηθήσει λίγο, θερμαινόμενο. Αν υπάρχει τραγανό πράγματα στο τηγάνι, σιγοβράζεται λίγο ξύδι και σόδα για αρκετό διάστημα. Αφήστε το μια μέρα την επόμενη δείτε αν ξύνεται εύκολα με μια σπάτουλα. Αν είναι από χυτοσίδηρο και έχει τραγανά κομμάτια, σιγοβράστε το νερό σε αυτό, αφήστε το να καθίσει μέχρι το τραγανά βρωμιά να βγει.

Για καμένο φαγητό στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι, βάλτε περίπου 1 / 2 φλιτζάνι της αμμωνίας σε ένα φλιτζάνι ποτήρι κάντε επαλείψει στο εσωτερικό του πάνω στα καμένα σκεπάστε το σε μια πλαστική σακούλα Αφήστε που πάνω μια μέρα . Οι αναθυμιάσεις από την αμμωνία λιώνει το καμένο φαγητό.Στο φούρνο κάντε το ίδιο αν έκαψε . Βάλτε ένα γυάλινο δοχείο με μέσα αμμωνία και να κλείσει μια νύχτα για να λιώσει το καμένο φαγητό από τα ράφια και το κάτω μέρος του πάνω. Αν δεν προέρχεται από την πρώτη φορά, επαναλάβετε τη διαδικασία.

πηγη

 

http://housekeeping.about.com/

Related posts: