ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΩΜΟΦΑΓΙΑ

Ο άνθρωπος θεραπεύει στάδιο 3 καρκίνο του προστάτη και του παχέος εντέρου με την Ωμοφαγία

Ο Joshua Strayer είχε το στάδιο 3 του παχέος εντέρου και ο καρκίνος του προστάτη και οι γιατροί υπέδειξαν ότι η χειρουργική θεραπεία ήταν αναγκαία.θα μπορούσε να καταλήξει  σε μόλις έξι μήνες Αφού άκουσε την είδηση, ο ίδιος και η σύζυγός του, που ασχολούνται με την έρευνα για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Σήμερα, αυτός έχει θεραπευτεί από τον καρκίνο, λέγοντας ότι οι γιατροί του ήταν τόσο έκπληκτοι αλλά τώρα στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει λάθος στη διάγνωση τους.

Οι διατροφικές αλλαγές που θεράπευσε το στάδιο 3 του καρκίνου του

«Είμαι σχεδόν κυριολεκτικά το μισό από το άτομο ήμουν πριν,(Έχασε πολλά κιλά) αλλά εκθετικά περισσότερο πνευματικά υγειης», λέει το Raw Food World CEO Matt Monarch σε συνέντευξή στο το ταξίδι που τον βοήθησαν να αναπτύξει μια υγιή σχέση με τα τρόφιμα. Εξηγεί ότι πρόκειται για μια σχέση που τον αφήνει με ένα  αίσθημα αισιοδοξίας χωρίς στέρηση, επειδή υπάρχουν τόσα πολλές υγιεινές και νόστιμες επιλογές.

Λοιπόν, τι έκανε;

Αντί να ασχοληθεί με τον γιατρό  στις συνιστώμενες χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες επιλογές θεραπείας του καρκίνου,  ο Strayer εξηγεί ότι  καθάρισε το σώμα του με βότανα, για να εξαλειφθούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα υπέρ που έτρωγε  και ότι αρχικά, έμεινε μακριά από τους εντατικούς ρυθμούς και τους αρνητικούς ανθρώπους.

Σήμερα, ο ίδιος βρίσκεται σε μια ακατέργαστη vegan τρόπο ζωής, κάτι που εύκολα στράφηκαν μετά λίγους μήνες σε μια χορτοφαγική διατροφή. Έκοψε επίσης την πρόσληψη αλατιού του στο μισό και σταμάτησε να πίνει αναψυκτικά.

Ο Strayer λέει ότι δεν κοίταξε πίσω, ασπάζεται πλήρως, λέγοντας ότι για να θεραπεύσεις τις  εκφυλιστικές ασθένειες και για την βελτίωση της συνολικής υγείας, το «κλειδί είναι να εξαλειφθούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα.»
Βασικά τρόφιμα που βοηθούν στην επούλωση του καρκίνου 

Top τρόφιμα που έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στην θεραπεία από τους καρκίνους όπως του προστάτη είναι το πράσινο τσάι, το μπρόκολο και ντομάτα, κουρκούμη, το ρόδι, το κουνουπίδι και τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Στην πραγματικότητα, τρώγοντας ένα συνδυασμό ντομάτα και μπρόκολο έχει αποδειχθεί ότι έχουν ενα«Monarch συνεργαστικό αποτέλεσμα «στη μείωση της ανάπτυξης του όγκου του προστάτη με ένα εντυπωσιακό 52 τοις εκατό. 

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία επισημαίνει ότι η έλλειψη άσκησης, το υπερβολικό βάρος και η  διατροφή πλούσια σε κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου καρκίνου .  Όσον αφορά τον καρκίνο του προστάτη, η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία αναφέρει ότι οι άνδρες που τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα και λιγότερες ποσότητες φρούτων και λαχανικών τείνουν να έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο σε σχέση με όσους τρώνε διαφορετικά.

«Αν το πιστεύουν και  αφοσιωθούν σε αυτό,» Strayer λέει, «θα γίνουν  υγιείς και θα θεραπεύσουν  τον εαυτό σας.

Πηγές για αυτό το άρθρο

http://www.naturalnews.com/046231_raw_food_diet_cancer_disease.html # ixzz390aFJxik

http://wgso.com/man-heals-stage-3-prostate-and-colon-cancers-with-raw-food-diet-www-naturalnews-com/

Related posts: