Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ο καρκίνος δεν είναι μια ασθένεια – Είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης

(απόσπασμα βιβλίου)

από τον Ανδρέα Moritz,
Αν και δεν υπάρχει καμία απολύτως επιστημονική απόδειξη ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια (σε σχέση με τον μηχανισμό επιβίωσης), οι περισσότεροι άνθρωποι επιμένουν   ότι είναι μια ασθένεια, διότι αυτό είναι που τους είπαν και το  πιστεύουν. Ωστόσο, πεποίθησή τους είναι μόνο φήμες  που βασίζονται σε απόψεις άλλων ανθρώπων.   Τελικά, η “αλήθεια” του καρκίνου είναι μια ασθένεια που  μπορεί να αποδοθεί σε κάποιους ιατρούς οι οποίοι εξέφρασαν υποκειμενικά συναισθήματα ή τις πεποιθήσεις τους     και έγραψαν    σε ορισμένα άρθρα τους ή σε  ιατρικές εκθέσεις.  Και άλλοι γιατροί συμφώνησαν με τη γνώμη αυτή   Ωστόσο, η αλήθεια μπορεί να είναι εντελώς  τελείως διαφορετική.

Σοφία από καρκινικά κύτταρα.Τα καρκινικά κύτταρα δεν αποτελούν μέρος σε μια  κακόβουλη διαδικασία   ασθένειας. Όταν ο καρκίνος εξαπλωθεί  με μεταστάσεις  σε όλο το σώμα, δεν είναι ο σκοπός τους ή στόχος να διαταράξουν τα  ζωτικά όργανα του σώματος η τις λειτουργίες, για να  μολύνει τα υγιή κύτταρα

  Η  αυτοκαταστροφή δεν είναι το θέμα του    καρκινικού  κυττάρου εκτός, βέβαια, εάν  είναι παλιά και φθαρμένα και έτοιμα να μετατραπεί  για  να αντικατασταθεί. Τα καρκινικά κύτταρα, όπως και όλα τα άλλα κύτταρα, γνωρίζουν ότι αν το σώμα πεθάνει, θα πεθάνουν  και αυτά επίσης .Ακριβώς επειδή μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι   για να καταστρέψουν το σώμα δεν σημαίνει ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν τέτοιο σκοπό ή αυτη την ικανότητα.Ένας καρκινικός όγκος δεν είναι ούτε η αιτία της σταδιακής καταστροφής ούτε  είναι εκει  για  να οδηγήσει στον θάνατο το  σώμα .  . Αυτό που τελικά οδηγεί στην εξαφάνιση   ενός οργάνου ή ολόκληρο το σώμα είναι ο μαρασμός των κυτταρικών ιστών που προκύπτουν από τη συνεχή στέρηση θρεπτικών συστατικών και  την δύναμη για  ζωή

Η δραστική μείωση ή  η διακοπή της ζωτικής σημασίας θρεπτικών συστατικών  σε  προμήθεια στα κύτταρα του κάθε  οργάνου   είναι ο  λόγος για να προσβληθούν  από τους καρκινικούς  όγκους Εξ ορισμού, ένα καρκινικό κύτταρο είναι ένα φυσιολογικό, υγιές κύτταρο που έχει υποστεί γενετική μετάλλαξη σε σημείο που να μπορούν να ζει  σε ένα αναερόβιο περιβάλλον (ένα περιβάλλον όπου το οξυγόνο δεν είναι διαθέσιμο).

Με άλλα λόγια, αν   στερήσετε  μια ομάδα κυττάρων από το  ζωτικό οξυγόνο  (πρωτογενής πηγή ενέργειας), κάποια    θα πεθάνουν, ενώ άλλα θα καταφέρουν να τροποποιήσουν το γενετικό πρόγραμμα του  λογισμικού τους και να μεταλλαχθούν με  ένα πιο έξυπνο τρόπο: τα κύτταρα θα μπορούν να ζουν χωρίς οξυγόνο και να  αντλούν ορισμένες από τις     ενεργειακές  τους ανάγκες   (τέτοια  όπως κυτταρικές μεταβολικές από  προϊόντα των αποβλήτων.Είναι ευκολότερο να καταλάβουμε το φαινόμενο του  καρκίνου   των κυττάρων σε  σύγκριση με τη συμπεριφορά των κοινών μικροοργανισμών. Τα βακτήρια, για παράδειγμα, χωρίζονται σε δύο βασικές ομάδες, τα  αερόβια και τα  αναερόβια, δηλαδή, εκείνα που χρειάζεται να χρησιμοποιούν οξυγόνο και εκείνα που μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Αυτό είναι σημαντικό για  να καταλάβουμε γιατι έχουμε περισσότερα καταστρεπτικά  βακτηρίδια στο σώμα μας από ό,τι έχουμε κύτταρα.  Τα αερόβια βακτήρια ευδοκιμήσουν σε σε ενα οξυγονωμένο περιβάλλον . Είναι υπεύθυνα για να μας βοηθήσουν για  την πέψη των τροφίμων και την κατασκευή   σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως  οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β-. Τα αναερόβια βακτήρια, από την άλλη πλευρά, μπορεί να εμφανιστούν και να ευδοκιμήσουν σε ένα περιβάλλον όπου το οξυγόνο δεν φθάνει.  Ο οργανισμός θεωρεί ότι ο καρκίνος είναι  ένας   σημαντικός μηχανισμός άμυνας που προκαλεί ακόμη και την   ανάπτυξη νέων αιμοφόρων αγγείων για να παρέχει την αναγκαία παροχή γλυκόζης και, συνεπώς, την επιβίωση και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων. Γνωρίζει ότι τα καρκινικά κύτταρα δεν προκαλούν    τον θάνατον Τουλάχιστον για ένα διάστημα, μέχρι τον μαρασμό ενός οργάνου οδηγεί στην κατάρρευση ολόκληρου του οργανισμού.

Εάν οι μηχανισμοί ενεργοποίησης για τον καρκίνο   λαμβάνονται  με την κατάλληλη  φροντίδα, ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να αποφευχθεί.Είναι κοινή πεποίθηση ότι το ανοσοποιητικό   σύστημα μας προστατεύει από τον καρκίνο. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο εν μέρει η αλήθεια. Από τη μία πλευρά, το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει αμέσως τα εκατομμύρια των καρκινικών κυττάρων ότι ένα υγιές ανθρώπινο σώμα παράγει στο πλαίσιο του ημερήσιου κύκλου εργασιών ύψους 30 δισεκατομμυρίων κυττάρων.

Από την άλλη πλευρά, το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λαμβάνει μέτρα για την εξάλειψη των  καρκινικών  κύτταρων  που αναπτύσσονται   σε μια συσσώρευση τοξινών, τη συμφόρηση  η και σε συναισθηματική πίεση.Οι καρκίνοι και όλοι οι  ι ιστοί του σώματος larded με τον καρκίνο λευκά αιμοσφαίρια, όπως τα Τ-κύτταρα.Στην περίπτωση του καρκίνου του νεφρού και μελανώματα, για παράδειγμα, τα λευκά κύτταρα αποτελούν το 50 τοις εκατό της μάζας του καρκίνου. Δεδομένου ότι αυτά τα Τ-κύτταρα αναγνωρίζουν εύκολα ξένες ή μεταλλαγμένους ιστους κυττάρων, όπως τα καρκινικά κύτταρα, θα περίμενε κανείς αυτά τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος    να επιτεθούν  στα καρκινικά κύτταρα αμέσως. Ωστόσο, το ανοσοποιητικό σύστημα επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να προσλάβουν για να έχει πραγματική ανάπτυξη όποτε  γίνετε και η εξάπλωση του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος.

Τα καρκινικά κύτταρα παράγουν συγκεκριμένες πρωτεΐνες και λένε στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος για να τους αφήσει μόνα του και να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν.

Γιατί  το ανοσοποιητικό σύστημα θέλει να συνεργαστεί με τα καρκινικά κύτταρα για να κάνουν περισσότερο ή μεγαλύτερο  όγκο; Επειδή ο καρκίνος είναι ένας μηχανισμός επιβίωσης, δεν είναι ασθένεια. Το σώμα χρησιμοποιεί τον καρκίνο για  να κρατήσει τις θανατηφόρες   ουσιες και  τα  αποβλήτα μακριά από την λέμφο  και το  αίματο και, συνεπώς, από την καρδιά, τον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα. Σκοτώνονται πολλά καρκινικά κύτταρα θα μπορούσε πράγματι να θέσει σε κίνδυνο την επιβίωσή του

Ο καθαρισμός του σώματος των συσσωρευμένων τοξινών και των προϊόντων των αποβλήτων μέσω των διαφόρων μεθόδων καθαρισμού     εξαλείφει την ανάγκη για τον καρκίνο.

Ο καρκίνος δεν είναι μια ασθένεια? Είναι η τελική και πιο  ο απελπιστικος μηχανισμός επιβίωσης για  το σώμα που έχει στη διάθεσή του. Παίρνει   τον έλεγχο του σώματος, όταν όλα τα άλλα μέτρα της αυτοσυντήρησης έχουν αποτύχει. Για   να θεραπεύσει τον καρκίνο και αυτό που αντιπροσωπεύει την  ζωή ενός ατόμου θα πρέπει να έρθει στην αντίληψη ότι ο λόγος που το σώμα επιτρέπει κάποια από τα κύτταρα του να μεγαλώνουν  με  ανώμαλο  τρόπο  είναι προς το συμφέρον του και δεν αποτελεί ένδειξη ότι είναι έτοιμο  να καταστρέψει τον εαυτό του . Ο καρκίνος είναι μια προσπάθεια επούλωσης από τον οργανισμό για το σώμα. Μπλόκο αυτή η προσπάθεια επούλωσης μπορεί να καταστρέψει το σώμα. Στήριξη του οργανισμού στο πλαίσιο των προσπαθειών της επούλωσης μπορεί να την σώσει

Μια superfood   ορίζεται ως μια κατηγορία φυτών με βάση τα δημητριακά είναι γνωστή για την πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες του όταν παρέχει πολλαπλές ουσίες για την  καταπολέμηση της νόσου με θρεπτικά συστατικά. Πολλοί από εσάς έχετε ακούσει για τα μεγάλα οφέλη της goji και μούρο acai.

Αλλά ξέρατε ότι πολλά παραδοσιακά τρόφιμα   θεωρούνται επίσης superfoods; Cranberries, βατόμουρα, γλυκοπατάτες, κολοκύθες και το μπρόκολο είναι μεταξύ των κορυφή της λίστας.

Cranberries είναι μεταξύ των κορυφαίων τροφών  με αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία, σύμφωνα με την AmyHowell, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Rutgers.Τα  Cranberries είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, που προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες από ασταθή μόρια που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες.Τρώτε τα βακκίνια μπορούν να μπλοκάρουν λοιμώξεις του ουροποιητικού και να σκοτώσει το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν στο στομάχι του καρκίνου και  τα έλκη. Η proanthocyanidin βρέθηκαν σε cranberries βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού πλάκας στα δόντια.Τα βακκίνια είναι πλούσια σε συστατικά και  βοηθούν στην προστασία της καρδιάς και   εμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Οι μελέτες προτείνουν τους ανθοκυανίνες blueberry προστασία των νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον, και μπορεί να επιβραδύνει  οτι  της σχετίζεται με την ηλικία για  απώλεια μνήμης και την  μείωση της γνωστικής λειτουργίας.  Οι Γλυκές πατάτες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, κάλιο και μαγγάνιο. Μπορούν επίσης να συμβάλουν στη σταθεροποίηση του ζάχαρου και  μια καλή επιλογή για τους διαβητικούς

H ElisaZied, MS, RD, εκπρόσωπος της Αμερικανικής Διαιτητικής Εταιρείας και συγγραφέας του βιβλίου Διατροφής στα χέρια σας, λέει, “Εάν  τρώμε   περισσότερα τρόφιμα όπως γλυκοπατάτες που είναι πλούσιες σε  πηγές καλίου, και λιγότερες υψηλές σε νάτριο τροφές, μπορούμε να αμβλύνουν την επίδραση του νατρίου στην αρτηριακή πίεση και μειώνουν την οστική απώλεια Η Κολοκύθα   έχει μόνο 15 θερμίδες ανά 1 / 2 φλιτζάνι και είναι γεμάτη από σίδηρο,ψευδάργυρο, και φυτικές ίνες. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C και βήτα καροτίνη. Σύμφωνα με τον StevePratt, MD, συγγραφέας του SuperFoodsHealthstyle, «Κολοκύθα είναι επίσης ένα από τα υψηλότερα πηγών α-καροτένιο, ένα ισχυρό μέλος της καροτενοειδών οικογένειας που είναι αντιστρόφως ανάλογα με την εκδήλωση του καταρράκτη και ενισχύει την ασυλία. “Έτσι, δοκιμάστε μια ακατέργαστοη κολοκυθόπιτα μετά από ένα γεύμα

Και, μην ξεχνάτε να τρώτε τους σπορους  Σπόροι κολοκύθας έχουν μια καλή πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, σιδήρου, μαγνησίου, φωσφόρου, καλίου, ψευδάργυρο, χαλκό, και το μαγγάνιο.Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες και περιέχει φυτοχημικά που ονομάζεται γλυκοζινολικών και isothiocyanates. Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν το συστατικό στο μπρόκολο που βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.Οι ερευνητές πιστεύουν ότι μια χημική ουσία που ονομάζεται σουλφοραφάνη, στο μπρόκολο λειτουργεί με τα κύτταρα που στερούνται ένα γονίδιο κατά των όγκων για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.Φάτε αυτά τα ισχυρά superfoods με την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών και να αισθάνονται καλά για την υγεία σας.

ΠΗΓΗ

http://www.naturalnews.com/