ΔημοσιεύτηκεΤην Παρασκευή 18 Του Απριλίου Του 2014 1:54 Πμ. Σύμφωνα Με Amazing Αληθινές Ιστορίες (http://www.healthcareaboveall.com/category/amazing-true-stories/)

 

Υποστηρίζοντας ότι ένας καρκίνος μυστικό κρυμμένο από την Φαρμακευτική μαφία, είδε το φως της δημοσιότητας  σε ένα ντοκιμαντέρ που εμφανίστηκε στο YouTube. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη για την Telegraph, ο Αμερικανός δημοσιολόγος Edward Griffin έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες.

Όλα είναι σχετικά με τη βιταμίνη Β17 , η οποία εμφανίστηκε πριν από 50 χρόνια, με το όνομα ή Laetrile Amygdaline. Η βιταμίνη δημιουργήθηκε από την βιοχημικός Ernst T. Krebs.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, το οποίο εμφανίστηκε στο YouTube, υποστηρίζοντας ότι ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε πριν από 50 χρόνια. Παρόλα αυτά, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων παρουσίασε τη θεωρία του Δρ Krebs και της ιατρικής του, που ονομάζεται Laetrile, ως ηλιθιότητα και απάτη. Για το κοινό, η θεραπεία είχε παρουσιαστεί ως δηλητηριώδη και επικίνδυνη. Έτσι η ιστορία της βιταμίνης Β17, ή Laetrile, τελείωσε.

Παρόλα αυτά, η ιστορία της Ernst Krebs, John Beard, Ralph Moss και πολλοί άλλοι που πολέμησαν για την αλήθεια σχετικά με τη θεραπεία για τον καρκίνο, άρχισε να πηγαίνει γύρω από το Διαδίκτυο και πάλι.

Αυτή η βιταμίνη μπορεί να βρεθεί σε ροδάκινα, τα δαμάσκηνα, τα μήλα, τα βύσσινα και άλλα τρόφιμα.

 

πηγη

http://www.healthcareaboveall.com/cancer-is-curable-but-the-pharmaceutical-mafia-hides-the-truth/

Related posts: