ΩΧ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ…

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πως για να απαλλαγούμε από τα μυρμήγκια φυσικά?

 

Δεν είναι μόνο τα μυρμήγκια, αλλά προσελκύουν αράχνες, και άλλα ενοχλητικά είδη σκαθαριών
Δείτε παρακάτω μερικές μεγάλες ιδέες μη τοξικές , από την στην κουζίνα σας

Με ένα μικρό μπουκάλι σπρέι ψεκάστε τα μυρμήγκια με λίγο νερό και σαπούνι.
Βάλτε φλούδες αγγουριού στην είσοδό των μυρμηγκιών Πολλά τα μυρμήγκια έχουν μια φυσική αποστροφή στο αγγούρι. Πικρό αγγούρι λειτουργεί καλύτερα.
Αφήστε μερικές σακούλες τσαγιού μέντας κοντά σε περιοχές όπου τα μυρμήγκια φαίνονται πιο δραστήρια. Ξηρά θρυμματισμένα φύλλα μέντας ή γαρίφαλο επίσης θα λειτουργήσει αποτρεπτικά .Το πιπέρι καγιέν, το λάδι από εσπεριδοειδή ο χυμός λεμονιού, κανέλα ή καφές
Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι, ασπαρτάμη σε μικρά δοχεία Τα μυρμήγκια θα φέρει το δόλωμα πίσω στις αποικίες τους. Σημαντικό: η χρήση μόνο σε κλειστούς χώρους? Πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα κατοικίδια ζώα και τα παιδιά.
Αφήστε ένα μικρό, χαμηλό φως τη νύχτα ισχύ για λίγες νύχτες στην περιοχή τους
Τα μυρμήγκια στο πάτωμα? Μερικές κομμένες σκελίδες σκόρδου μεταξύ των ρωγμών.
Υγρό σαπούνι με μέντα, διαλυμένο Επίσης, θα τους αποτρέψει από το να επιστρέψουν

Ο χρησιμοποιημένος καφέ και άλλα όξινα φυσικά υποπροϊόντα.
Ένας ψεκασμός με ξύδι λειτουργεί
η μέντα με σαπούνι,
Δοκιμάστε το βορικό οξύ. Είναι φυσικό, ασφαλές και λειτουργεί.

Ρίξτε χυμό λεμονιού γύρω από τα μυρμήγκια εκεί που είναι συχνές περιοχές τους
Μαγειρική σόδα μπορεί να αποτρέψει τα μυρμήγκια – ρίξτε μια σταθερή γραμμή σε τομείς δραστηριότητας και δεν θα το διασχίσουν.
Ένα μείγμα πουρέ από φλούδα πορτοκαλιού και νερό σε μια περιοχή θα αποθαρρύνει τα μυρμήγκια από τη διέλευση.

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι κιμωλία για να σχεδιάσετε μια γραμμή πάνω από διαδρομές – και πάλι, τα μυρμήγκια δεν θα περάσουν. Κιμωλία έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατακόρυφες επιφάνειες

πηγη
http://www.greenecoservices.com/

Related posts:

test