ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΦΥΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Αποφύγετε τα αντιβιοτικά, χρησιμοποιώντας φυσικά αντιβιοτικά

από Michelle Marks
ΟΙ Κίνδυνοι Φαρμάκων

 

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ότι τα αντιβιοτικά είναι ισχυρά φάρμακα που καταπολεμούν τις λοιμώξεις από βακτήρια που σχετίζονται με επιβλαβείς παρενέργειες. Δυστυχώς, στη σημερινή κοινωνία της χαπιού χρησιμοποιούμε πάρα πολλά αντιβιοτικά με έναν αυξανόμενο κίνδυνο της ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται περαιτέρω με αντιβιοτικά που βρίσκονται στα τρόφιμα, όπως το εργοστάσιο, τα γαλακτοκομικά και τα προϊόντα κρέατος.

Πώς η λανθασμένη διατροφή κάνει τα αντιβιοτικά άχρησταantibiotika

Μια Βαριά συνταγή, η κατάχρηση και η ακούσια κατάποση των τροφίμων με αντιβιοτικά σε  βάση είναι η κύρια αιτία της ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά. Αυτό αναδύεται ως ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα δημόσιας υγείας της εποχής μας. Παρόλο που τα αντιβιοτικά μπορεί να εξαλείψουν μολυσματικές συνθήκες, η συνεχής χρήση τους φαίνεται να χτίσει αντίσταση στο αντιβιοτικό φάρμακο.

Τα επιβλαβή βακτήρια στο σώμα συνήθισαν με τα θεραπευτικά επίπεδα των αντιβιοτικών φαρμάκων και  σταματήσαν να ανταποκρίνονται στο φάρμακο. Με άλλα λόγια, ένα αντιβιοτικό φάρμακο ακόμη και με  υψηλή δραστικότητα  δεν μπορεί να σταματήσει μια βακτηριακή ανάπτυξη και καθίσταται ανίκανη αγωγής  μιας υποκείμενης λοίμωξης.

Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές προτείνουν ότι σχεδόν κάθε είδος βακτηρίου έχει προσαρμοστεί  με αντίσταση στην αντιβιοτική  φαρμακευτική αγωγή.

Ποιοι είναι οι πιθανοί κίνδυνοι;

Καταστρέφει τα υγιή βακτήρια – ο πληθυσμός των υγιών βακτηρίων στο έντερο μειώνεται σε μικρότερο αριθμό δημιουργώντας μια ανισορροπία στο έντερο του οικοσυστήματος, που προκύπτει από την συχνή ασθένεια, την δυσπεψία και  την κακή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Η μόλυνση εξαπλώνεται πιο γρήγορα

Που περιπλέκει την αγωγή – επειδή το στέλεχος είναι πιο ισχυρό, και ο ασθενής δεν ανταποκρίνεται σε μεγάλες δόσεις φαρμάκων. Η θεραπεία γίνεται πιο δύσκολη και δαπανηρή.

Ο Θάνατος που οφείλεται σε λοίμωξη – η υποκείμενη μόλυνση παραμένει χωρίς θεραπεία  και παρουσιάζει  σοβαρή απειλή σε άλλα όργανα και σε μερικές περιπτώσεις οδηγεί στο θάνατο.

Τι ενέργειες θα μπορούσαν να ληφθούν για την αποφυγή ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά;xrisi-antibiotikon

1. Αποφύγετε την εξάπλωση της λοίμωξης στην πρώτη θέση πλένοντας τα χέρια σας πολύ καλά.

2. Καταναλώστε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, να αποφεύγεται η κατανάλωση προϊόντων με βάση τα ζώα που τρέφονται με αντιβιοτικά των ζώων και.

3. Επιλέξτε φυσικά αντιβιοτικά όπως το σκόρδο, τα βότανα και βιταμίνη C που έχουν βακτηριοκτόνο ιδιότητες.

Ποια είναι τα φυσικά αντιβιοτικά;

Η φύση έχει μια αποτελεσματική απάντηση σε βακτηριακές μολύνσεις μέσα από μια ποικιλία φυτοχημικών από διαφορετικά μέρη του φυτού. Αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλούς αιώνες στην παραδοσιακό σύστημα ιατρικής για την θεραπεία μιας ποικιλίας των συνθηκών.

Φυσικά αντιβιοτικά δρουν σε ένα μοναδικό μηχανισμό – εκτός από την βακτηριοκτόνο δράση του. Διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, εμφανίζουν αντι-φλεγμονώδη και αντι-σηπτικό ιδιότητες που αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηρίων .

Ποιες είναι μερικές από τις επιλογές μου;bitaminh-c

Βιταμίνη C: Αυτή η υδατοδιαλυτή βιταμίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντι-μολυσματικό παράγοντα. Άφθονα σε όλους φρέσκα φρούτα, ειδικά η ποικιλία των εσπεριδοειδών, η βιταμίνη C μπορεί να καταναλωθεί ελεύθερα στη διατροφή στη φυσική του κατάσταση.

Σε περίπτωση που εξετάζει ένα συμπλήρωμα βιταμίνης C, η συνιστώμενη δόση είναι 1-3 γραμμάρια την ημέρα για υγιή άτομα. Αλλά, αν είστε που πάσχουν από βακτηριακή ή ιογενή ζήτημα – μπορεί να απαιτείται πολύ περισσότερη βιταμίνη C για ένα μικρό χρονικό διάστημα.---

Έλαιο Ρίγανης: Το έλαιο από φύλλα ρίγανης είναι ένα ισχυρό αντι-μολυσματικό παράγοντα και φυσικό αντιβιοτικό. Έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό κατά επιβλαβών βακτηρίων, ζυμομυκήτων και ιών.

Τα περισσότερα από τα έλαια ρίγανης στην αγορά είναι συνήθως ένα μίγμα των άλλων ελαίων. Η κοινή σύσταση δόση είναι 2 -3 σταγόνες 3 – 4 φορές την ημέρα. Αν η κατανάλωση κάψουλες μία δόση των 100 – 150 mg ανά κάψουλα την ημέρα συνιστάται.φύλλα-ελιάς

Φύλλα ελιάς: Φύλλα ελιάς είναι γνωστό για τις αντι-μικροβιακές ιδιότητες και αναλγητική δράση. Το δραστικό συστατικό της ελευρωπαΐνη είναι υπεύθυνη για τις θεραπευτικές επιδράσεις του.Τα Ελιάς φύλλα είναι χαμηλά σε τοξικότητα και η συνιστώμενη ασφαλή δόση για έναν ενήλικο είναι 25 mg ανά ημέρα δύο φορές την ημέρα για τη διατήρηση της υγείας.ginger1

Τζίντζερ: Τα δραστικά συστατικά στο gingerols τζίντζερ, τζιντζερόνη και shogaol συνδέονται με αντι-βακτηριακή δράση της. Επιπλέον είναι επίσης ένας ισχυρός αντι-φλεγμονώδη παράγοντα και χρησιμοποιούνται στην  Ayurvedic σύστημα της ιατρικής ως παυσίπονο. Το Τζίντζερ είναι μια  φανταστική θεραπευτική τροφή που μπορούν να συμπεριληφθούν στην καθημερινή διατροφή ως μέρος ενός μενού. Όπως μόλις 2-3 «τζίντζερ προστίθεται σε ένα πιάτο τεμαχισμένο, θρυμματισμένα ή μαγειρεμένα θα φροντίσει για τις καθημερινές ανάγκες.Turmeric powder

Turmeric: Αυτό είναι μια γαστρονομική βάση στην ινδική κουζίνα και μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια σε μια ποσότητα από 1 έως 2 κουταλάκι του γλυκού ημερησίως προστέθηκε σε μια συνταγή. Κουρκούμη είναι γνωστή για την αξιοσημείωτη βακτηριοκτόνο, αντι-φλεγμονώδη, αντι-μολυσματικό και αντι-καρκινογόνο δράση. Εάν εξετάζει ένα συμπλήρωμα, 500 γραμμαρίων που καταναλώνονται σε μια λιποδιαλυτή βάση διευκολύνει την απορρόφηση του.skordo--

Σκόρδο: Υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν την ισχυρή αντιβακτηριακή επίδραση του σκόρδου. Μια μελέτη έδειξε ότι φυσικά καρυκεύματα σκόρδου εμφάνισε ισχυρή αντι-βακτηριακή δράση. Σύμφωνα με τους ερευνητές της παρούσας μελέτης έδειξαν  οτι του σκόρδου η επίδραση στα  παθογόνα  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγωγή των ανθεκτικών στα φάρμακα μικροβιακών νόσων.

Για την αποτελεσματική αντιβιοτική δράση, το σκόρδο πρέπει να συνθλίβονται, να εκτεθούν στον αέρα για λίγα λεπτά και καταναλώνονται ωμά. Εάν χρησιμοποιώντας ένα συμπλήρωμα, καταναλώνουν ένα εκχύλισμα σκόρδου με τουλάχιστον 1.3%  σε μία δόση από 600 έως 1200 mg ανά ημέρα.

Στην  αντοχή από τα αντιβιοτικά που είναι σε  άνοδο με ανησυχητικό ρυθμό, φαίνεται συνετό να στραφούμε  σε φυσικά και σε υγιεινή εναλλακτική λύση για την καταπολέμηση των βακτηριακών λοιμώξεων. Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρέπει να καταναλώνουμε  βιολογικά, φυσικά αντιβιοτικά και δωρεάν προϊόντα για τη βελτίωση της συνολικής υγείας και να κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να αποφευχθεί η άσκοπη λήψη αντιβιοτικών – η οποία μπορεί να βλάψει το πεπτικό μας σύστημα και την λειτουργία του ανοσοποιητικού.

πηγη

www.naturalhealth365.com

Related posts:

test