ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ

Τα  δύο μεγάλα προβιοτικά βακτήρια, Lactobacillus acidophilus και Bifidobacterium bifidum, κατοικούν και εργάζονται κυρίως στο λεπτό και παχύ έντερο. Ωστόσο, βρίσκονται σε  ένα υγιές ανθρώπινο σώμα σε ολόκληρο το πεπτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων του οισοφάγου, του στομάχου, του στόματος, κλπ. στην προστασία και καθάρισμα  στο σύστημα ως ένα φυσικό υποπροϊόν του μεταβολισμού

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα γνωστά οφέλη για την υγεία

 Τα Προβιοτικά οφέλη περιλαμβάνουν:

ACIDIFIES του παχέος εντέρου
– Το φιλικό  της μικρο-χλωρίδας παράγει το ουσιώδες υποπροϊόντα του γαλακτικού οξέος και οξικό οξύ, που βοηθά στην καταπολέμηση της αύξησης των επιβλαβών βακτηρίων όπως η σαλμονέλα, Shigella και E. Coli. Παράγουν επίσης ένα πτητικό λιπαρό οξύ το οποίο βοηθά  να καθιστούν δύσκολο για τους μύκητες και ζύμες  στα κύτταρα για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στο έντερα σας.

Ομαλοποιούν κινήσεις του παχέος εντέρου
Η Δυσκοιλιότητα διορθώνεται συχνά από κατάποση μεγάλων ποσοτήτων  φιλικών βακτηρίων, επειδή σε μεγάλο βαθμό η ενισχύση στον τομέα της μεταποίησης των σωματικών αποβλήτων, μειώνουν το   χρόνο  που χρειάζεται για τα απόβλητα να ταξιδέψουν μέσα από το πεπτικό σας σύστημα.

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ την  λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
– Τα φιλικά βακτήρια βοηθούν αποτελεσματικά  σαν  ισχυρό φυσικό «εσωτερικού εμβολιασμού» διεγείροντας τον σχηματισμό αντισωμάτων, τα οποία με τη σειρά τους να εξαλείψουν τις  επιβλαβείς ουσίες και  τους οργανισμούς στο σώμα  που διαφορετικά θα οδηγήσουν σε λοιμώξεις και ασθένειες.

AIDS ΒΙΤΑΜΙΝΗ FORMATION
– Η εντερική χλωρίδα δημιουργεί  τουλάχιστον 7  βασικές βιταμίνες Β απαραίτητες για την ανθρώπινη υγεία, συμπεριλαμβανομένης του  φολικό οξύ, ριβοφλαβίνη, βιοτίνη, παντοθενικό οξύ, πυριδοξίνη και cobalamin καθώς και βιταμίνη Κ.

ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ  της λακτάσης
-Η Λακτάση είναι το ένζυμο που είναι απαραίτητο για την πέψη του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Απενεργοποιεί ΔΙΑΦΟΡΑ καρκινογόνα συστατικά
– Πολυάριθμα καρκινογόνα συστατικά από τα  τρόφιμα και υποπροϊόντα των άλλων οργανισμών είναι «εν τη γενέσει τους από τη δράση των φιλικών βακτηρίων.

Βοηθά στον έλεγχο ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ 
– Μέσα από μια πολύπλοκη διαδικασία, η φιλική χλωρίδα συμβάλει στη μείωση της συσσώρευσης της χοληστερόλης στο αίμα και φροντίζει να αποβάλλεται από τα έντερα.

Βοηθά στον έλεγχο  των  ορμονών
– Χωρίς την δραστηριότητα των φιλικών βακτηρίων,τα  ορμονικά επιπέδα στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να έχουν ανεξέλεγκτη ισορροπία.Για τους άνδρες, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε  προβλήματα, όπως του προστάτη, απώλεια μαλλιών, ανώμαλη κατανομή του λίπους και τη διεύρυνση του μαστού. Για τις γυναίκες, αυτό μπορεί να δημιουργήσει την επιδείνωση του PMS, ραγδαία επιτάχυνση της οστεοπόρωσης, κατακράτηση νερού, ευαισθησία μαστού, πονοκεφάλους και ημικρανίες .

ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ τα εντερικά ΑΕΡΙΑ και  το φούσκωμα
– Το φιλικό βακτήρια εμποδίζουν τα επιβλαβή βακτήρια από  το παχύ εντέρο, όπου συχνά παράγουν αέρια τα απόβλητα  και φούσκωμα.Η Υπέρβαση του φυσικού αερίου με αποτέλεσμα  ο χρόνιος μετεωρισμός είναι συχνά ένα άμεσο αποτέλεσμα της ύπαρξης  σε πολύ λίγα φιλικά χλωρίδα του παχέος εντέρου, τα οποία με τη σειρά τους επιτρέπουν  τα επιβλαβή βακτήρια και τις ζύμες να πολλαπλασιάζονται και να αναπτύσσονται πολύ γρήγορα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

Το φιλικό μικρο-χλωρίδας  και η εργασία σε συνδυασμό με άλλα είδη ωφέλιμων εντερικών μικροοργανισμών  παράγουν αυτά τα πρόσθετα πλεονεκτήματα:

Τόνωση της ανοσολογική δραστηριότητα του σπλήνα και θύμου
Δημιουργώντας ένα προστατευτικό φράγμα κατά την εισβολή των επιβλαβών μικροοργανισμών από τον αποικισμό και την επικάλυψη του εντερικού βλεννογόνου
Συμβολή στην παραγωγή ευεργετικές σε φυσικές αντιβιοτικές ουσίες όπως acidophillin, bifidin, υπεροξείδιο του υδρογόνου, κ.λπ.
Εξάλειψη των υδατανθράκων, λιπών και πρωτεϊνών,
Συμβολή στην ζύμωση των διαλυτές φυτικές ίνες, οι οποίες αποδόσεις μικρής αλυσίδας λιπαρά οξέα, την παροχή πλήρους πέντε με δέκα τοις εκατό των ανθρώπινων αναγκών σε ενέργεια
Η αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας του ασβεστίου, και έτσι ώστε να αποφευχθεί osteporosis, σανίδες και άλλα εξουθενωτικές παθήσεις
Η παροχή ενέργειας με τη βελτίωση της απορρόφησης
Ο καθαρισμός των εσωτερικών οργάνων των τοξινών
Αυτουργία ασυλία ως η πρώτη γραμμή άμυνας κατά των επιβλαβών βακτηρίων στα τρόφιμα που τρώμε και τον αέρα που αναπνέουμε
Διατηρώντας μαγνήσιο και κάλιο για την ισορροπία υγρασίας ιστών
Στήριξη κυτταρική ενέργεια και την ακεραιότητα
Προώθηση της συνολικής υγείας
Προβιοτικά βακτήρια και την υγεία σας

Όταν η σωστή ισορροπία αποκαθίσταται με τον αριθμό των φιλικών βακτηρίων, αρχίζει η διάλυση των συντριμμιών και η  καταπολέμηση ανθυγιεινών μικροοργανισμών. Ακολουθούν ένα φυσικό ένστικτο για την εξάλειψη των επιβλαβών υλικών, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα θετική

Σκοπός τους είναι να κάνουν το πεπτικό σας σύστημα ένα«κήπο  της τελειότητας» και να δημιουργηθούν οι «χρυσές πόρτες» που θα επιτρέπει μόνο τα καλύτερα υλικά της να εισέλθουν στο σώμα. Αυτό σας επιτρέπει να επιτευχθεί πλήρως τις δυνατότητές σας και να εκπληρώσει το πεπρωμένο σου στη ζωή.

Το φιλικό χλωρίδα διάκριση μεταξύ αυτού που είναι καλό για σας και το οποίο δεν είναι. Στη σωστή ισορροπία, στα φιλικά βακτήρια λειτουργούν ως ένα ισχυρό φίλτρο, επιτρέποντας μόνο το καλό να εισέρχονται σε αυτές τις «χρυσές πόρτες» της απορρόφησης.

 

Η Κόπωση, χρόνια κόπωση, αδυναμία και κόπωση απλό προκαλούνται κυρίως από θυρεοειδή / επινεφρίδια εξάντληση. Οι προσμείξεις που είναι συνεχώς κυκλοφορούν στην ιστούς αποδυναμώσει τα μικρότερα όργανα του σώματος πρώτα. Τα μικρότερα όργανα είναι οι αδένες, τα μεμονωμένα κύτταρα και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το άμεσο αποτέλεσμα είναι κούραση και έλλειψη σε μαγνήσιο και κάλιο. Αυτά τα δύο πολύ σημαντικά μέταλλα είναι απαραίτητα για το σύνολο της ενέργειας που παράγεται σε κάθε κύτταρο και δεν θα λειτουργεί καλά, όταν έχουν εξαντληθεί τα δύο μέταλλα. Μαγνήσιο και κάλιο χάνονται όταν ακαθαρσίες καταλαμβάνουν την κυκλοφορία του αίματος. Μια μόλυνση ζύμης παράγει ένα τέτοιο όγκος των τοξινών σε καθημερινή βάση ώστε να αφαιρεί τα περισσότερα από ορυκτών ενεργειακών σας με ψευδάργυρο, σίδηρο, μαγνήσιο και κάλιο.

Εκτός από το νερό, τα οργανικά ζάχαρη και το οξυγόνο, αμέσως μεγαλύτερη ανάγκη σας είναι μέταλλα. Πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα και βιταμίνες είναι απαραίτητα όλα και εξυπηρετούν ένα σκοπό, αλλά έλλειψη ορυκτών είναι η πιο σοβαρή από όλες τις ελλείψεις.

Μαγνήσιο και κάλιο είναι οι κύριες πρόδρομες ουσίες για όλα τα άλλα ορυκτά και θρεπτικές ουσίες να εισέλθουν και να ενεργοποιείται εντός των κυττάρων.Αν δεν γίνει άφθονη προσφορά μαγνήσιο και κάλιο σε σταθερή βάση, δεν μπορείτε να διατηρήσει τους κύκλους της ενέργειας μέσα στα κύτταρα ή να διατηρούν την κατάλληλη περιεκτικότητα σε υγρασία των κυττάρων.

Μαγνήσιο και  το κάλιο είναι οι ηλεκτρολύτες, οι σπινθήρες που ανάψει ζάχαρης στην παρουσία οξυγόνου για να σας δώσει ενέργεια. Το νερό είναι ο μεταφορέας των πάντων μέσα στο σώμα. Δεν σωστή υγρασία και την ισορροπία ορυκτών, τα κύτταρά σας γίνονται κουρασμένος, σε κάνουν να νιώθεις κουρασμένος.

Όταν έχετε μια ανεπάρκεια ορυκτά, τα περισσότερα από τα κύτταρά σας γίνονται ξηρά ή αφυδατωμένα, με πάρα πολύ νερό έξω από τα κύτταρα και δεν είναι αρκετό νερό στο εσωτερικό του. Αυτό οφείλεται σε μεγάλη ποσότητα νατρίου, πάρα πολύ πρόσμειξη ιστό και δεν είναι αρκετό μαγνήσιο και κάλιο.

Κυττάρων σας ανάγκη νάτριο, αλλά δεν είναι από το επιτραπέζιο αλάτι, το οποίο αποτελεί ανόργανη μορφή του νατρίου. Η υπερβολική πρόσληψη του μαγειρικού άλατος θα σας κάνουν να κουραστεί από την περαιτέρω καταστρέφουν τους ιστούς ζωτικής μαγνήσιο και κάλιο. Τρώτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά θα σας δώσει την αφθονία των φυσικών, βιολογικών νάτριο. Να θυμάστε, τα περισσότερα προβλήματα ξηρό δέρμα είναι η έλλειψη υγρασίας κυττάρων που προκαλείται από την έλλειψη καλίου και μαγνησίου συν λιπαρά οξέα.

Όταν η ανωτέρω κατάσταση επιτυχίες του θυρεοειδή / επινεφρίδια, είστε πραγματικά σε δύσκολη θέση. Που ελέγχουν πάνω από το 90 τοις εκατό από την κατανομή των άμεσων ζάχαρης σας ανάγκες μέσα από την παραγωγή των ορμονών που λέει το ήπαρ, όταν αποθηκεύονται για την αποδέσμευση της ζάχαρης από τους τόπους αποθήκευσης στους ιστούς και πόσο γρήγορα θα καεί.Όταν το συκώτι σας και αδένες ενέργειας όλα αρχίζουν να δυσλειτουργία και να επιδεινωθεί, θα είναι εκτεθειμένοι σε χρόνια κόπωση και μια σειρά από επιπλοκές σώματος.

Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να προκύψουν από την έλλειψη των φιλικών βακτηρίων, μια πιθανή μόλυνση ζύμης και ακριβώς πάρα πολλές προσμίξεις που κυκλοφορούν στο αίμα από τις κακές διατροφικές συνήθειες. Αυτά τα αρνητικά συσσωρεύονται καθώς θα μεγαλώνουν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χάνετε τις λειτουργίες του σώματός σας, την ενέργεια σας και νεότητας σας.Μπορείτε κυριολεκτικά πεθαίνουν στη δική απόβλητα οξύ σας. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να πιστεύουμε ότι όλα είναι ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας γήρανσης. Δεν είναι, και υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό.

Τα οφέλη από την αφαίρεση μόλυνση ζύμης από τη λήψη μεγάλων ποσοτήτων των φιλικών βακτηρίων είναι πέρα από κάθε μέτρο. Η παρουσία τους στο έντερο είναι σαν σαπούνι στο πλυντήριο σας. Δεν σαπούνι, τα ρούχα σας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει εντελώς καθαρό. Νερό από μόνη της δεν θα εξαλείψει βαθιά ριζωμένες λεκέδες. Ομοίως, τα  αντιμυκητιασικά προϊόντα και τα καθαριστικά του παχέος εντέρου μόνα τους δεν θα επιτρέψουν την πλήρη αποκατάσταση στα έντερα από την  ζύμη ή την βακτηριακή λοίμωξη

Έχετε δύο βασικές προϋποθέσεις:

1. Προσθέστε όλο των ειδών  φιλικών βακτηρίων να καλύψει ολόκληρο το εντερικό σωλήνα σας.

2. Δώστε τα βακτήρια  σε αρκετό χρόνο για να τηρήσουν επαρκώς, να πολλαπλασιάζονται και να επιτύχουν σημαντικά τους στόχους της πλήρους εντερικής καθαρότητας.

 

ΠΗΓΗ

 

yeastinfections.net

Related posts:

test