ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 

Οφέλη απο το βοτανο  γιασεμι

Το πιο γνωστό χαρακτηριστικό αυτού του βοτάνου αφορά τον διακριτικό άρωμά του. Για να εξαγάγετε 2,2 ουσία λίβρες του γιασεμιού είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν £ 2200 από φρέσκα λουλούδια γιασεμί. Παρ ‘όλα αυτά, σημαντικές επιπτώσεις της ικανή να οδηγήσει σε τόσο υγιή φυσική κατάσταση και μια κατάσταση του μυαλού είναι αρκετά λόγοι για να μας πείσουν ότι αξίζει τον κόπο.

Περιγραφή του Plant Jasmine

Jasmine (Jasminum officinale) είναι ένα ανθισμένο θάμνος που περιέχουν λευκό ή κίτρινο λουλούδια, ντόπιος μεσογειακές χώρες (αν και υπάρχουν ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων που λένε ότι έρχεται από την Ινδία). Ο θάμνος έχει διακλαδώσεις στέμμα, γωνιακό πράσινα μακρά κλαδιά, λουλούδια αμβλεία και καλλιεργείται ως διακοσμητικό φυτό (Jasminum fretticans), ή για τις χρήσεις βιομηχανικών και φαρμακευτικών. Τα λουλούδια μπορεί να είναι μικρό ή μεγάλο, λευκό με ένα ωραίο άρωμα ότι οι αυξήσεις στη δύναμη το βράδυ. Jasmine αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Μπορεί να αυξηθεί στη σκιά, αλλά αναπτύσσεται καλύτερα σε ηλιόλουστη και ανεμοδαρμένη περιοχές.
Ευρέως γνωστό για τη μεγάλη κατανάλωση του τσαγιού γιασεμί, τσάι γιασεμί η κινεζική ποτά πολιτισμού πράσινο τσάι κατά τη διάρκεια του χρόνου την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς το φθινόπωρο και ειδικά τον χειμώνα,. Αυτή η συνήθεια κατανάλωση του τσαγιού εμφανίστηκαν στα βόρεια και βορειοανατολικά περιοχή της Κίνας.

Από το γιασεμί που εξάγεται το γνωστό και πολύ ακριβό πετρέλαιο. Το υψηλό κόστος εξηγείται από το γεγονός ότι, προκειμένου να εξαχθούν τα αναγκαία £ 2.2 των £ 2,200 ουσία γιασεμί της φρέσκα λουλούδια. Παρ ‘όλα αυτά, τα αποτελέσματά της σε έναν οργανισμό κάνουν αυτή τη διαδικασία αξίζει τον κόπο.Το χορτάρι έχει τη δύναμη να εξαλείψει το άγχος και η κατάθλιψη, και μπορεί να βοηθήσει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της. Τα γιασεμιά που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία Biotherapy και άρωμα.

 

 

Τα φρέσκα λουλούδια γιασεμί περιέχουν μεγάλη ποσότητα αιθερική πετρελαίου. Εκτός από αυτό το πετρέλαιο, τα λουλούδια περιέχουν επίσης benzilic οξικό, linalcohol, benzilic αλκοόλ, ινδόλιο και jasmon. Όλες αυτές οι ουσίες προσδίδουν γιασεμί αφροδισιακές ιδιότητες. Μεταξύ των άλλων ιδιοτήτων του γιασεμί είναι: η βελτίωση της πέψης, βοηθητικό προϊόν για την αποβολή των τοξινών και το χαλαρό βάρος. Βοηθούν, επίσης, την επιτάχυνση του μεταβολισμού, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και είναι γνωστό συνήθως αφροδισιακό αποτέλεσμα.

 

Μείγματα και θεραπείες

Πώς μπορούν τα λουλούδια να χρησιμοποιηθεί; Στην απλούστερη δυνατό τρόπο: κάνοντας τσάι από αυτούς! Άλλοι τρόποι: εμβαπτιστεί σε λάδι ή αλκοολικό εκχύλισμα. Το τσάι μπορεί να χρησιμοποιήσει για τους πονοκεφάλους, βήχα και το υγρό διαβροχής για ρευματισμούς.

Στην αρωματοθεραπεία, το έλαιο γιασεμιού συνιστάται για οποιοδήποτε είδος σωματικού πόνου. Είναι επίσης καλό σκόπιμο να έχουν περίπου σε περίπτωση γέννησης. Ακόμη περισσότερο, είναι ένα ισχυρό αντισηπτικό, ηρεμιστικό και τονωτικό συνιστάται για αναπνευστικές δυσκολίες, ο βήχας και το νευρικό ατονία. Καλμάρει επίσης κάθε θλίψη του δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρές ποσότητες για ηρεμώντας πόνους.

Jasmine Tea

Το τσάι γιασεμί είναι γνωστή από την πλειονότητα των διατροφολόγων ως πρόσθετο στην απώλεια του βάρους. Το τσάι γιασεμί δεν έχει δυναμωτικές ιδιότητες, όπως το πράσινο τσάι, αλλά έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και μπορεί να ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και την αρτηριακή ένταση. Η γεύση του με ένα φλυτζάνι τσάι γιασεμί είναι γλυκιά και σε συνδυασμό με το πράσινο τσάι θα προσφέρει ισχυρό τονωτικό και ενεργητικός αποτελέσματα.
Σίγουρα, δεν είναι ένα από τα πιο ισχυρά αφροδισιακά, αλλά το τσάι γιασεμί βοηθά έναν οργανισμό να χαλαρώσετε και να ανακτήσει τη δύναμή της στο άγχος ή σωματικά και ψυχικά περιόδους υπερφόρτωσης.

Jasmine πετρελαίου

Οι ιδεολόγοι της αρωματοθεραπείας χρήση αυτού του πετρελαίου γιασεμί σε συνδυασμό με σταγόνες ylang ylang πετρελαίου. Το μίγμα αυτό βοηθά να ανακτήσει την υγιή κατάσταση του νου και του σώματος.

Προειδοποίηση

 

Δεν συνιστάται να καταναλώνουν τσάι γιασεμί σε μεγάλες ποσότητες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης. Επίσης, δεν συνιστάται να καταναλώνουν τσάι γιασεμί με άδειο στομάχι, για την πρόληψη προκαλώντας υψηλή οξύτητα. Μετά από 5 μμ το καλύτερο είναι εάν η κατανάλωση του τσαγιού γιασεμί, παύει να αποτρέψει την αϋπνία.

πηγη

http://www.liveandfeel.com

Related posts: