Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Η ομορφιά είναι ένα σημάδι της υγείας

και ως εκ τούτου το αρχέγονο ένστικτο μας είναι να ήμαστε όμορφοι άλλα και υγιείς Έτσι, η ομορφιά είναι μια φυσική επιθυμία εξωτερικά – ωστόσο θα πρέπει  να είναι μια επιθυμία για μας να ήμαστε υγιείς από μέσα προς τα έξω.

Σχεδόν καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από παραπλανητικές στρατηγικές μάρκετινγκ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ομορφιά είναι σε μια σειρά από καλλυντικά Στην πραγματικότητα, αυτές οι εταιρείες προσπαθούν να δημιουργήσουν πελάτες για τεχνητά και ακριβά προϊόντα ομορφιάς.

 

Το πρώτο βήμα είναι αγνοώ την διαφήμιση

 

Το πιο σημαντικό για ένα όμορφο λαμπερό δέρμα είναι από μέσα προς τα έξω.

 

Ορυκτά Ομορφιάς

Θείο :

Το Θείο έχει σημαντική επίδραση στην επιδερμίδα, και τα μαλλιά μας

Ουσιαστικά είναι μέσα σε όλους του συνδετικού ιστού μας, στην υποστήριξη και τη σύνδεση όλων των οργάνων μας. Έχει τη δυνατότητα για συνεχή κατασκευή και αποκατάσταση του κολλαγόνου και της κερατίνης που είναι σημαντικό για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια για να είναι λαμπερά ενώ επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση των θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα, η ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης για την επισκευή των ιστών και το ανοσοποιητικό μας σύστημα .

Ψευδάργυρος :

Ο ψευδάργυρος προάγει την κυτταρική διαίρεση, την επισκευή των κυττάρων, την κυτταρική ανάπτυξη και την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων. Αυτό το ορυκτό είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό του ήπατος, την επισκευή των ιστών και την οξυγόνωση του σώματος. Μια ανεπάρκεια ψευδαργύρου συνδέεται άμεσα με την ακμή, την τριχόπτωση και άλλες δερματικές παθήσεις.

Τρόφιμα Ομορφιάςomorfia---

 

Τρόφιμα ομορφιάς είναι τα τρόφιμα που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις του θείου ορυκτών, πυρίτιο, ψευδάργυρο, σίδηρο και / ή μαγνήσιο.μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα καλλωπισμού που μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας. Αυτά τα τρόφιμα θα έχουν αλκαλοποιητικές αντιδράσεις στο σώμα σας, αντι-παρασιτικά αποτελέσματα και περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών με αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

Στη λίστα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά από τα «καλλωπιστικά τρόφιμα»aloe-vera-omorfia

 

Aloe Vera –

 Πιστεύεται ότι είναι μια τροφή μακράς διαρκείας για τη νεολαία και την ταχεία επούλωση. Η αντι-φλεγμονώδη ισχύ στην οξεία φλεγμονή είναι ένα από τις γνωστές δράσεις. Η Αλόης Βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά ή να την προσθέσετε στους καθημερινούς χυμού σας.kokonat

Coconut Oil (καρύδα)-

Περιέχει μια σειρά από ιδιότητες για την υγεία ,είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, βοηθά τον θυρεοειδή αδένα και την επισκευή του δέρματος. Μπορείτε να το φάτε κατ ‘ευθείαν, μείγμα σε χυμούς, στη μαγειρική και στο δέρμα.

Αγγούρια –aggoyri-omorfia

Για τον καθαρισμό του οργανισμού μας. Τα δέρματα των αγγουριών έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο, αν και συχνά αναπτύσσονται με φυτοφάρμακα και είναι κερωμένα γι ‘αυτό είναι καλύτερο να επιλέξετε βιολογικά.

Σύκα –-omorfia-syko

Υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και άλλα μέταλλα, περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες φυτικών ινών και επομένως ευεργετικά για το πεπτικό μας σύστημα. Έχουν περιγραφεί ως η πιο αλκαλοποιητική τροφή από όλα τα αποξηραμένα φρούτα.

 

Καρύδια –-omorfia-karydia

Περιέχουν υψηλά επίπεδα του σεληνίου που απαιτείται για την οικοδόμηση στο ποιό ισχυρό ένζυμο του σώματος. Συνολικός συνδυασμός των λιπαρών οξέων και του ψευδαργύρου που κάνει θαυμάσιο καλλωπισμό στο δέρματο

Σπόροι κολοκύθας –sporoi-kolokithas

Μια θαυμάσια πηγή των βιταμινών Β, με πολλά μέταλλα (συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου), φυτοθρεπτικά συστατικά για τα λιπαρά έλαια. Όλα αυτά συμβάλλουν στην ικανότητά τους να παράγουν σαφή και λαμπερό δέρμα. Έχουν επίσης αντι-παράσιτικές ιδιότητες.

Κουρκούμη –kourkoumh

Θεωρείται η αποκατάστασης των τροφίμων, με ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, αντικαρκινική και αντιμικροβιακή δράση Γνωστή για την ικανότητά της να καθαρίζει το αίμα που είναι απαραίτητο για το σαφές δέρμα

πηγη.

hungryforchange.tv

Related posts:

test