ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πώς να φαίνεστε όμορφη Χωρίς Μακιγιάζ?

Τι καθορίζει την Ομορφιά

Το παλιό ρητό που λέει ότι «Η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή» ισχύει και σήμερα. Στην  ομορφιά είναι όλα σχετικά με το πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας και τι σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Μερικές γυναίκες ορκίζονται πως χωρίς μακιγιάζ  δεν θέλουν να αφήσουν το σπίτι χωρίς αυτό εκεί που   άλλοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φορούν μακιγιάζ. Αλλά το ίδιο μακιγιάζ δεν είναι σίγουρα αυτό που καθορίζει την αληθινή ομορφιά σε ένα πρόσωπο. Ένα άτομο μπορεί να είναι όμορφο, με ή χωρίς μακιγιάζ. Η φυσική ομορφιά είναι στην πραγματικότητα   να είσαι πιο ελκυστική για τους περισσότερους ανθρώπους από ό, τι ομορφιά που έχει αποκτηθεί  φορώντας ένα παχύ μακιγιάζ.

Το τέχνασμα για να μείνετε όμορφη χωρίς τη χρήση του μακιγιάζ είναι καλό να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του Οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν αμέσως εάν έχετε καλή φροντίδα του εαυτού σας ή όχι. Το δέρμα σας, τα μαλλιά σου, το πρόσωπό σας και το σώμα σας όλα πρέπει να ληφθούν υπόψιν  εάν θέλετε να φαίνεστε όμορφη . Το πιο σημαντικό είναι το σωστό είδος της συμπεριφοράς για τον εαυτό σας και στους άλλους που  μπορεί επίσης να δείξει την ομορφιά σας.

Φροντίστε το δέρμα σας

Από το πρόσωπό σας είναι το πρώτο πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν όταν σας γνωρίσουν και ένα μεγάλο μέρος του προσώπου σας είναι το δέρμα σας, είναι σημαντικό να λαμβάνουν ιδιαίτερη μέριμνα   Το δέρμα σας μπορεί εύκολα να γίνει λιπαρό και γεμάτο κηλίδες εάν δεν το φροντίζετε σωστά. Θα πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με ένα καθαριστικό? Γενικά αυτό γίνεται όταν ξυπνάς και πριν πάτε για ύπνο. Προσθέτοντας μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και απαλό. Χρησιμοποιώντας τακτικά μια  απολέπιση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα και να κρατήσει τους πόρους  ανοιχτούς

Μαύρισμα με σπρέι μπορεί επίσης να σας δώσουν μια καλύτερη ματιά,   Αυτό θα σας δώσει μια φυσική λάμψη και   να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο υγιεινό. Υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις του μαυρίσματος και τη χρήση σπρέι . Φυσικά μαύρισμα στον ήλιο είναι επίσης μια άλλη επιλογή, αλλά πρέπει να είστε βέβαιοι να χρησιμοποιήσετε  αντηλιακό για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

 Φροντίδα των μαλλιών σας

Τα μαλλιά σας είναι ένα άλλο σημαντικό μέρος της εμφάνισής σας και χρησιμοποιείται συχνά από τους ανθρώπους, για  την αξιολόγηση της συνολικής ομορφιά σας. Θα πρέπει να είστε βέβαιη να πλένετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα και να τα διατηρούμε καθαρά   Θα πρέπει να επιλέξετε ένα σαμπουάν που θα λειτουργήσει καλά με τον τύπο των μαλλιών σας, για παράδειγμα, εάν έχετε λιπαρά μαλλιά ότι θα πρέπει να επιλέξετε ένα   σαμπουάν που λειτουργεί για να βοηθήσει  τον έλεγχο της λιπαρότητας επειδή αυτό θα σας βοηθήσει    τα μαλλιά της να είναι πιο υγιεινά. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε conditioner κάθε φορά που  το σαμπουάν για να κρατήσει τα μαλλιά σας λεία και χωρίς μπλεξίματα.

Το σωστό χτένισμα  αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς  να φαίνεστε όμορφη. Κοιτάξτε μέσα από διαφορετικά χτενίσματα με τους ανθρώπους που έχουν τα πρόσωπα που  είναι  παρόμοια με το δικό σας και δείτε ποια θα βρείτε να είναι ελκυστικά.
Φροντίστε το σώμα σας

Εάν θέλετε  το καλύτερό   ανά πάσα στιγμή, χωρίς τη χρήση του μακιγιάζ, η υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να ξεκινήσετε    να πίνετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και να του δώσει μια πιο υγιή λάμψη.  Το Νερό χρειαζόσαστε για να απαλλαγούμε από  τις περιττές τοξίνες που βρίσκονται κάτω από το δέρμα και στο σώμα σας. Με την εξάλειψη αυτών των τοξινών, θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα  Θα πρέπει επίσης να τρώτε καλύτερα και να αποφύγετε να τρώτε τρόφιμα που είναι τηγανισμένα και με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος. Συμπεριλάβετε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας, διότι   είναι γνωστό ότι προάγουν   την υγεία της επιδερμίδας  και στα μαλλιά.

Η τακτική άσκηση ρουτίνας θα συμβάλει επίσης στην προώθηση μιας πιο υγιή και όμορφη εμφάνισης. Θα πρέπει να κάνετε κάποιο είδος της καρδιο -άσκηση όπως το περπάτημα, το τρέξιμο ή κολύμπι για τουλάχιστον τριάντα λεπτά κάθε μέρα. Η άσκηση θα δώσει στο σώμα σας περισσότερη ενέργεια και θα βοηθήσει να σας κρατήσει σε φόρμα  . . Εάν δεν είστε καλοί   με ένα πρόγραμμα άσκησης να κάντε το     με ενα φίλο μαζί
Θα πρέπει επίσης να είστε βέβαιοι κοιμάστε αρκετα κάθε βράδυ, διότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό  . Αν δεν κοιμάστε αρκετά μπορεί να προκαλέσει μαύρους κύκλους     κάτω από τα μάτια σας, δίνοντάς σας μια κουρασμένη και ταλαιπωρημένη εμφάνιση.  Για να φανεί το καλύτερό  πρέπει να πάρετε τουλάχιστον έξι με οκτώ ώρες ύπνου κάθε νύχτα, ενδεχομένως, πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με το σώμα σας.

Τα χείλη σου θα πρέπει επίσης να έχουν κάποια προσοχή γιατί μπορεί να σκάσουν και να είναι ραγισμένα. Να είστε βέβαια ότι  μια ενυδατική κρέμα πάνω τους κάθε μέρα θα κρατήσει τα χείλη ενυδατωμένα και πιο υγιεινά Θα πρέπει να φοράτε αντηλιακό επίσης για τα χείλη, όταν ξέρετε ότι πρόκειται να είναι έξω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Chapstick μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην πρόληψη και να θεραπεύσει  τα σκασμένα χείλη

Να είστε σίγουροι

Ένα σημαντικό βήμα προς την  ομορφιά είναι να αισθάνεστε όμορφα, πρέπει να μάθετε να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Η εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο είναι εύκολο να  την δει κανείς   Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που ήμαστε και να παρουσιάσετε  τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο. Εάν δεν έχετε την απαραίτητη εμπιστοσύνη,   Μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ειδικών, όπου θα είναι σε θέση να σας διδάξουν τεχνικές επιτυχία για το πώς να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη σας. Υπάρχουν επίσης πολλά βιβλία αυτοβοήθειας που  θα σας διδάξουν πώς να οικοδομήσετε και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας, δίνοντάς σας με  λίγες  στρατηγικές και τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Λένε επίσης ότι η εσωτερική ομορφιά είναι το πιο σημαντικό, αλλά ας το παραδεχτούμε στον κόσμο η εξωτερική ομορφιά μας είναι το πιο σημαντικό. Ενώ αυτό μπορεί να είναι αληθινό, η εσωτερική ομορφιά παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξωτερική ομορφιά σας,  πόσο όμορφη είσαι μέσα σε   θα δείτε μέσα προς τα έξω.

πηγη

http://www.healthguidance.org/

Related posts: