ΟΥΛΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΑΔΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 Σημερα τα ακριβά χημικά peeling και θεραπείες με λέιζερ, για τις φυσικες ουλες είναι πιο επίκαιρα παρά ποτέ. Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη με φυσικα μεσα αλλα και να θεραπεύσει την καταστροφή των ιστών, όπως τις ουλές και τις ραγάδες.Χρησιμοποιώντας φυσικές θεραπείες για τις ουλές μπορεί να αποκαταστήσει το δέρμα σας με φυσική ικανότητα για επουλωση και δεν εκθέτουν το δέρμα σας με τα χημικά προϊόντα ή σε δαπανηρές θεραπείες .Εδώ είναι πέντε αποτελεσματικές θεραπείες για ουλές και ραγάδες:

Κοκοφοινικέλαιο

Σε αντίθεση με τα εμπορικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος που καλύπτουν μόνο τα συμπτώματα στο κατεστραμμένο δέρμα, το λάδι καρύδας συνεργάζεται με το σώμα σας για να προστατεύσει και να θεραπεύσει το δέρμα σας.Το μέσο αλυσίδας λιπαρών οξέων στο λάδι καρύδας θα ενεργιση ουσιαστικά σαν αντιοξειδωτικο στην πρόληψη και αντιστρέφοντας την ζημία των ελεύθερων ριζων Οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται στο δέρμα στους συνδετικούς ιστούς και θα μειώσει την ικανότητά τους να αναγεννηθούν.Το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά (εσωτερικά και εξωτερικά) για την καταπολέμηση αυτης της ζημίας ελεύθερων ριζων και να μαλακώσει το δέρμα.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι μία από τις πιο γνωστές φυσικές θεραπείες για την ουλή. διεγείρει το σχηματισμό του κολλαγόνου, και μπορη να βελτιώσουν την υφή του δέρματος Ένα συμπυκνωμένο βιταμίνη Ε τύπο λαδιού (ή απλά το περιεχόμενο μιας κάψουλας βιταμίνης Ε) μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε ουλές.(Βιταμίνη Ε θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε ουλές που έχουν επουλωθεί πλήρως, καθώς μπορεί να επηρεάσει την επούλωση του τραύματος.)

Aloe Vera

Aloe είναι γνωστή για την ικανότητά της να αναγεννά δερματικό ιστό.Aloe vera σε φλεγμονή προσφέρει χαλαρωτικη υγρασία στο δέρμα που μεγιστοποιεί την αποκατάσταση

Gotu Kola

Αυτό το χορτάρι έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια στην ιατρική της Ανατολής.Gotu Kola είναι βραβευθείς για την ικανότητά της για την καταπολέμηση της φλεγμονής, επιταχύνη την επούλωση και βελτιώνη την κυκλοφορία.Όλες αυτές οι ιδιότητες καθιστούν μια εξαιρετική φυσική ουλή Η κλινική έρευνα έχει καταδείξει Gotu Kola `την ικανότητα να βελτιώσει την εμφάνιση των ουλών.Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά ή λαμβάνεται ως συμπλήρωμα σε μορφή χαπιού ή βάμματος.

ΕΛΑΙΟ τσαγιού

Αυτό το αιθέριο έλαιο είναι γνωστό για τις χρήσεις του ως αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και αντιιικός παράγοντας.Όμως, το ελαιο τσαγιού είναι επίσης λιγότερο γνωστό για τις ιδιότητες του δέρματος και τις θεραπευτικές ιδιότητες.Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι η εφαρμογή ελαιου τσαγιού σε ουλές και ραγάδες σε καθημερινή βάση, εργάζεται για να μειώσει την εμφάνιση αισθητά.Μπορεί να αραιωθεί αν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Το μόνο μειονέκτημα είναι του τσαγιού λάδι οτι εχει ισχυρη οσμή.Και να θυμάστε ότι το ελαιο τσαγιού δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε εσωτερικά.

http://www.naturalnews.com/

 

 

Related posts:

test