ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Το ουρικό οξύ είναι μία από τις ασθένειες που ακούμε συχνά Τα  Παράπονα για το ουρικό οξύ  συνήθως συνδέονται με την αρθρίτιδα, πόνος στις αρθρώσεις και πόνος  στην πλάτη. Συνήθως προσβάλλει τους ηλικιωμένους.

Τι ακριβώς είναι η ουρική αρθρίτιδα;

Η ουρική αρθρίτιδα  είναι μια ετεροκυκλική ένωση του άνθρακα, άζωτο, οξυγόνο και υδρογόνο. Το ουρικό οξύ σχηματίζεται όταν το υπόλοιπο των ουσιών στο σώμα  διασπά μια ουσία που ονομάζονται  πουρίνες,οι Πουρίνες διαλύονται στο αίμα και την ροή στα νεφρά. Οι  Πουρίνες  αποβάλλονται  από το σώμα με τη μορφή ούρων.

Το ουρικό οξύ είναι αβλαβές στην αρχή  Αλλά αν συνεχίζουν να συσσωρεύονται στο σώμα, θα προκαλέσουν  το ουρικό οξύ και  δεν μπορούν να απορριφθούν ή να ελευθερωθούν ότι τελικά συσσωρεύονται στον οργανισμό και να επικεντρωθεί στις αρθρώσεις. Οι αρθρώσεις που επηρεάζονται θα πονούν, θα  φαίνονται πρησμένοι, κόκκινοι, ζεστοί, με πόνους  στο δέρμα, πονοκέφαλο και καμία όρεξη.oyriko-oksi-therapeia

Παραδοσιακά Φαρμακευτικά  ουρικού οξέος

Εδώ είναι μερικά παραδοσιακά βότανα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την  θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας:

 

1)Συστατικά: 5 σπόρους του κάρδαμου, 5 σπόροι γαρίφαλο, 15 γραμμάρια κόκκινο τζίντζερ, κανέλα 1 δάχτυλο, 5 γραμμάρια μοσχοκάρυδο, 10 κόκκους πιπέρι, 200 γραμμάρια κόκκινο γλυκοπατάτες, 1000cc καθαρό νερό.
 Θεραπεία: Όλα τα υλικά βρασμένα σε νερό. τα σουρώνεται η (πατάτα λιώνετε)

 

2)Συστατικά: 5 σπόρους κάρδαμο, τζίντζερ 15 γραμμάρια, 5 κόκκους γαρύφαλλο, πιπέρι 10 κόκκους, 5 γραμμάρια μοσχοκάρυδο, κανέλα 1 δάχτυλο, 5 γραμμάρια βαρύ, 400cc νερού.
Η θεραπεία: όλα τα συστατικά βρασμένα. Στη συνέχεια, το νερό φιλτράρεται

 

3)Συστατικά: 5 σπόρους του κάρδαμου, 5 σπόροι γαρίφαλο, 4 φύλλα νομοσχέδιο φύλλα πάπια, 5 γραμμάρια μοσχοκάρυδο, κανέλα 1 δάχτυλο, 10 γραμμάρια τζίντζερ, το νερό

Η θεραπεία: Όλα τα υλικά βρασμένα σε νερό. Στη συνέχεια, το φιλτραρισμένο νερό και πίνετε 3 φορές την ημέρα ouriko_oxy-rherapeia-fitiki

Τρόφιμα για την αντιμετώπιση της ουρικής

Εδώ είναι μια λίστα με τροφές που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα του ουρικού οξέος στον οργανισμό:

1. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C
Περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C και τα συμπληρώματα στην καθημερινή διατροφή μας, για τη μείωση του ουρικού οξέος στο σώμα και διαλύεται εύκολα στο αίμα.

2. Κεράσια φρούτα
Κεράσι είναι μία από τις φυσικές θεραπείες για τη μείωση και την θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας φυσικά. Εχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που ονομάζονται ανθοκυανίνες, το οποίο είναι ιδανικό για τη μείωση των επιπέδων του ουρικού οξέος.

3. Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα
Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γάλα ή γιαούρτι, μπορεί να μειώσει τα επίπεδα ουρικού οξέος στο σώμα φυσικά.

4. Λεμόνια
Χυμός λεμονιού μπορεί να διαλύσει το σώμα του ουρικού οξέος.

5. Μεταλλικό νερό
Ένα από τα καλύτερα στην συντήρηση του σπιτιού για την μείωση του ουρικού οξέος στον οργανισμό, είναι να πίνετε άφθονο μεταλλικό νερό. Επειδή το νερό μπορεί να αφαιρέσει τις τοξίνες από το σώμα, τα οποία περιλαμβάνουν το ουρικό οξύ.

6. Μούρα Φρούτα
Φρέσκα φρούτα, όπως φράουλες και μούρα μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειώσει και να βελτιώσει τη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας.

7. Πατάτα
Ωμά λαχανικά, όπως πατάτες ή καλαμπόκι ήταν αποτελεσματικά για την μείωση του ουρικού οξέος στο σώμα. Πατάτες μπορείτε να τις απολαύσετε ωμές  ή στον ατμό.

πηγη

translate.googleusercontent.com/

Related posts:

test