ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πατάτες για διαβητικούς

Οι διαβητικοί πρέπει να παρακολουθούν τους υδατάνθρακες, περιλαμβάνονται και οι πατάτες.  . Όμως, πρόσφατες μελέτες δείχνουν καλά νέα για τους διαβητικούς.
Η καυτή  πατάτα δημιουργεί  αύξηση της γλυκόζης στο αίμα, αλλά  όταν      κρυώσει, που έχουν πολύ μικρότερη επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα

Η προσθήκη ξιδιού   μαγειρεμένα επηρεάζει  την περιεκτικότητα τους σε άμυλο και τα  την αναγκάζει να  εχει  πολύ μικρότερη επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Οι φρέσκες   λευκές πατάτες και  μάλιστα βιολογικές  είναι φυσική τροφή   και  επηρεάζουν λιγότερο τους διαβητικούς από ό, τι άλλες πατάτες.
Η κρύα  πατατοσαλάτα  και  προσθέτοντας ξύδι  από μήλο (μηλοξυδο)    είναι   ακόμη πιο υγιεινό για διαβητικούς.

διαβασε στο bioathens
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Κ2 ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ¨ΚΑΡΔΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ _ΔΙΑΒΗΤΗΣ _ ΚΑΡΔΙΑΚΑ
Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2

Related posts:

test