ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΑΣ

Η παρασκευή χυμού είναι μια νέα τάση. Αλλά είναι πραγματικά η τελευταία εκδήλωση μιας από αιώνων πρακτική για την υγεία Και σε αυτή τη νέα εποχή των γενετικά τροποποιημένων, από εξευγενισμένα, χημικό-φορτωμένα, αυτή η «ανακάλυψη» του χυμού δεν ήταν ποτέ πιο ευπρόσδεκτη.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά είναι να τους κάνετε χυμό και να τους πιείτε

Δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι:

Οι έρευνες δείχνουν σταθερά ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν τις μεγαλύτερες ποσότητες φρούτων και λαχανικών έχουν περίπου τις μισές πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο από αυτούς που τρώνε λίγο ή καθόλου φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες το Ινστιτούτο Καρκίνου συνιστά να τρώνε πέντε μερίδες φρέσκων λαχανικών και τρεις μερίδες φρέσκων φρούτων κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, τα φυτοχημικά που βρίσκονται σε φρούτα και λαχανικά κρατούν τα κλειδιά για την πρόληψη σε πολλές άλλες ασθένειες, όπως καρδιακές παθήσεις, καθώς και εξουθενωτικές παθήσεις όπως το άσθμα, αρθρίτιδα, και αλλεργίες.

Παρόλα αυτά, ακόμα και το πιο πειθαρχημένο άτομο μπορεί να είναι δύσκολο να τρώει όλα αυτά τα φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα. Γιατί λοιπόν να μην γίνει ποτό; φρέσκους χυμούς, αναμειγνύονται και γινοντε ποτά, είναι ένας εύκολος και νόστιμος τρόπο για να εξασφαλιστεί και για τους ενήλικες και τα παιδιά παίρνουν «καθημερινά οκτώ.»

Αντιοξειδωτικό

Προσοχή, αυτό το ποτό είναι πολύ ισχυρό . Αλλά, η αντιοξειδωτική και ηαντιβακτηριακή δύναμη,του δεν μπορεί να το νικήσει τίποτα

3 μίσχοι,σέλινο (πλένονται)

1 / 2 κρεμμύδι στα τέσσερα

1 σκελίδα σκόρδο

1 μπρόκολο στέλεχος, πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια

1 μήλο, πλυμένο, χωρίς κουκούτσια, και κομμένο σε κομμάτια

Χρησιμοποιώντας αποχυμωτή, το σέλινο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μπρόκολο, και το μήλο.

Ρίχνουμε σε ένα ποτήρι, ανακατεύοντας το χυμό πριν το πιείτε.

πηγη

http://www.herbcompanion.com/

Related posts: