ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΕΛΙΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

  Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, είναι ο φορέας που μπορεί εύκολα να καταπολεμισει κάθε εποχιακό κρύο ή ιοί της γρίπης που έρχεται στο δρόμο σας. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς λαμβάνει μέτρα για να αποτρέψει την εκδήλωση του κρυολογήματος και της γρίπης, λειτουργώντας ως ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, παλεύει μια σειρά από ιούς, βακτήρια και παράσιτα που προκαλούν λοιμώξεις και ασθένειες.

Το κύριο συστατικό του φύλλου ελιάς είναι η ελευρωπαΐνη φυτοχημική. Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν εστέρες, πολλαπλές ιριδοειδή, ρουτίνη, απιγενίνη, λουτεολίνη και άλλα περισσότερα τα Φύλλων ελιάς έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, και φαίνεται να αλληλεπιδρά με την πρωτεΐνη στο κρύο και τη γρίπη στα σωματίδια του ιού για την καταπολέμηση της λοίμωξης, σύμφωνα με την Εναλλακτική Ιατρική

Με άλλα λόγια, θα σταματήσει λοιμώξεις από ιούς ή σταματά την εξάπλωση των ιών «Οι έρευνες δείχνουν ότι εκχύλισμα φύλλων ελιάς μπορεί να είναι ένα πραγματικό αντι-ιικό Εξαιτίας αυτού, ίσως είναι χρήσιμο όταν ψάχνει για την καταπολέμηση της γρίπης, η το κοινό κρυολόγημα, και άλλες ιογενείς λοιμώξεις ».

Πώς να πάρετε το εκχύλισμα φύλλων ελιάς

Πολλοί ενήλικες λαμβάνουν 5 ml (ένα κουταλάκι του γλυκού) τρεις φορές την ημέρα με τροφή ώστε να λειτουργήσει ως μία ανοσολογική αναμνηστικό. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι που λαμβάνουν φύλλων ελιάς (εκχύλισμα) καθημερινά εχουν μεγάλη ανακούφιση από τα συμπτώματα, όπως η συνεχής κόπωση και ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Όντας ένα φυσικό προϊόν, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ανεξάρτητα από το πόσους μήνες ή χρόνια, είναι που λαμβάνονταν

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αποξηραμένα φύλλα ή τα αποσπάσματά τους δεν είναι τόσο ισχυρό όσο και εκείνα που είναι φρέσκα και φυσικά συγκεντρώνονται σε επεξεργασία. Ψάξτε για ένα φύλλο ελιάς προϊόν που έχουν υποστεί επεξεργασία με μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, καθώς και φυσικές τεχνικές παραγωγής.

Περισσότερα οφέλη από το εκχύλισμα φύλλων ελιάς

Εκτός από την αντιμετώπιση του βήχα και του πονόλαιμου, το εκχύλισμα φύλλων ελιάς λέγεται για την καταπολέμηση της κυστίτιδας, πυρετό και ουρική αρθρίτιδα. Καταπλάσματα από φύλλα ελιάς επίσης λέγεται ότι είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία για εξανθήματα, μυρμηγκιές και άλλα δερματικά προβλήματα.

Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι επίσης χρήσιμο στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την παροχή βοήθειας με τη χρόνια κόπωση καθώς και με τις αλλεργίες. Επιπλέον, η έρευνα της ικανότητας των εκχύλισμα φύλλων ελιάς για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης είναι θετική.

πηγη

naturalnews.com

διάβασε επίσης
ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ
Ο ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ
ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ

 

Related posts: