ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΟΤΟ ΑΛΟΗΣ

Η Aloe ειαι γνωστή για τα οφέλη της για το έξω από το σώμα, από χαλαρωτικούς ηλιακό έγκαυμα για τη θεραπεία της ακμής και ακόμα και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών (βλέπε θέση μας σχετικά με φυτό αλόη χρήσεις και τα οφέλη ) Ακριβώς όπως η αλόη μπορεί να βοηθήσει  και να απαλύνει την ερυθρότητα και την φλεγμονή στο δέρμα, υπάρχει πεποίθηση ότι η κατανάλωση αλόης με νερό μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τον ερεθισμό και  την φλεγμονή του στομάχου και των εντέρων  αν πάσχετε από μια φλεγμονώδη διαταραχή, όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή κολίτιδα .

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα οφέλη και τους κινδύνους από τη χρήση αλόης εσωτερικά είναι ακόμη ευρέως συζητηθεί εδώ είναι το πώς να φτιάξετε το δικό σας αλόη  με νερό!

Aloe-vera-plant

Θα χρειαστείτε ένα φυτό αλόη βέρα (ή βρώσιμο ζελέ αλόης βέρα – πωλούνται σε καταστήματα υγιεινής διατροφής), ένα μαχαίρι, ένα κουτάλι, ένα μπλέντερ, και το νερό.

Cutting-aloe-plant

Κατ ‘αρχάς, κόψτε ένα φύλλο από το φυτό σας (μην ανησυχείτε – αυτό θα σφραγίσει μετα και αυξάνεται και πάλι από μόνη της) και κόψτε το κάτω από τη μέση, όπως απεικονίζεται.

How-to-make-aloe-water

Πάρτε το διαφανές ζελέ με ένα κουτάλι, προσέχοντας να μην πάρετε  το κίτρινο τμήμα ακριβώς κάτω από το δέρμα.

Homemade-aloe-water

Προσθέστε περίπου 2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης στο μπλέντερ σας, μαζί με 1 φλιτζάνι νερό και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο. Ρίξτε  το σε ένα ποτήρι και  απολαύσετε! Αν δεν σας αρέσει η γεύση της αλόης νερό, μπορείτε να προσθέσετε σε κάποιο φρέσκο ​​χυμό εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ.

Αποθηκεύονται στο ψυγείο, το φρέσκο ​​aloe νερό σε ένα σφραγισμένο δοχείο μπορεί να διαρκέσει έως και μία εβδομάδα.

 

πηγη http://blog.freepeople.com/2013/08/aloe-water/#ixzz38JV8mlGE

Related posts: