ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ο κρίκος που λείπει – πώς να νικήσει τον καρκίνο το σκόρδο

Αναρτήθηκε από Natural News Tracker

Το σώμα σας έχει έχει μια ισχυρή δύναμη καταπολέμησης της λοίμωξης από τα λευκά κύτταρα του αίματος που είναι το οπλοστάσιό σας εναντίον σε ιούς, μύκητες, βακτήρια, και ναι, τα καρκινικά κύτταρα.

Αυτό το οπλοστάσιο των δολοφόνων των καρκινικών κυττάρων βασίζεται σε ορισμένα θρεπτικά συστατικά να έχουν τα καύσιμα για να κάνουν  την δουλειά τους, και ότι είναι, για να σας κρατήσουν ζωντανό και να μην κερδίσει ο «καρκίνος» τον πόλεμο που συμβαίνει μέσα στο σώμα σας, και αυτό ισχύει για όλους, κάθε μέρα.

Το σώμα σας είναι μια μηχανή για να επιβιώσει ακόμα και τις χειρότερες καταστάσεις,. είναι χτισμένο έτοιμο προς χρήση θρεπτικών ουσιών για τη μείωση και την εξάλειψη ενός όγκου. Ένα πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά είναι χτυπημένο από την γέννησή του, από τα εμβόλια, εμβόλια κατά της γρίπης, και τα μεταποιημένα τρόφιμα και άλλα

Το σύστημά σας μπορεί να νικήσει τα καρκινικά κύτταρα που μπορεί να εξελίσσονται

 

Υπάρχει ένα ειδικό ένζυμο που οι «κακοί» (τα μεταλλαγμένα κύτταρα) χρησιμοποιούν για να πολλαπλασιαστούν και λέγεται «ornothine αποκαρβοξυλάση.» Θα μπορούσαμε να μπλοκάρουμε αυτό το ένζυμο

Πόσο εύκολο είναι να κερδίσει μια μάχη ή τον πόλεμο, εάν ο εχθρός δεν μπορεί να βρει τη δική του καυσίμου, τα όπλα, και τα τρόφιμα?

Η FDA, μαζί με το CDC και η Monsanto, καταστέλλουν τις θεραπείες για τον καρκίνο, επειδή ξέρετε ότι μπορεί να διαβάσει τη σωστή έρευνα και να πάει να αγοράσει κάποια μαγειρική σόδα, το υπεροξείδιο του υδρογόνου 35%, και μερικά βιολογικά σκελίδες σκόρδο. Το 1890, ένας άνδρας με το όνομα William Russell, ένας παθολόγος στο Τμήμα της Ιατρικής στο Royal Infirmary (Λονδίνο), παρουσιάζει ένα «χαρακτηριστικό οργανισμό του καρκίνου» που παρατηρούνται με μικροσκόπιο. Αυτό που είδε ήταν ένα παράσιτο μέσα και γύρω από τα ενδοκυττάρια κύτταρα των ιστών. Φαινόταν σ ‘αυτόν σαν μύκητες ή μαγιά-όπως παράσιτο

Η κλινική μελέτη 7 χρόνια για τον καρκίνο και σκόρδο

Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί ποτέ στην ιστορία σχετικά με τα συμπληρώματα σκόρδου πραγματοποιήθηκε από Κινέζους ερευνητές που συνεργάζονται με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, ή NCI.

ΑΝ ΤΟ Σκόρδο Μπορεί ΝΑ μειώσει τις προκαρκινικές αλλοιώσεις ΤΟΥ στομάχου . Ήταν μια διπλή- μελέτη  με πάνω από 3.000 ανθρώπους για τη μακρόχρονη κλινική έρευνα  7 ετών

Τα αποτελέσματα? Ο κίνδυνος καρκίνου μειώθηκε κατά 60% για τα άτομα με την υψηλότερη πρόσληψη allium που περιέχουν τα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων και το σκόρδο. Και αυτό μας φέρνει στο θρεπτικό θαύμα.

Το θαύμα θρεπτικών ουσιών της οικογένειας του γένους Allium

Το 1957, οι ερευνητές επωάζονται κύτταρα όγκου με σάρκωμα με μία ένωση σκόρδο, «Allinase και S-αιθυλο-L-κυστεΐνης σουλφοξείδιο,» στη συνέχεια έκαναν  ένεση στα  καρκινικά κύτταρα σε ποντικούς. Η ανάπτυξη του όγκου ΕΙΧΕ εντελώς σταματήσει, στην πραγματικότητα αντιστρέφεται, και τα ποντίκια επέζησαν  6 μήνες (που ζουν μόνο περίπου 2 χρόνια συνήθως).

Τα ποντίκια που δεν είχαν πάρει την ένωση έχασαν τη ζωή τους μέσα σε 2 μήνες!

Δεδομένου ότι το ανθρώπινο DNA είναι 99% το ίδιο όπως τα ποντίκια

Προετοιμασία και η συνέπεια είναι τα κλειδιά

Αν επιλέξετε να πάρετε το σκόρδο για τη θεραπεία, φροντίστε να το λιώσετε  και αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αυτό είναι ο χρόνος που απαιτείται για να απελευθερώσει το ένζυμο – allinase – που παράγει τις αντικαρκινικές ενώσεις. Ο Ιπποκράτης συνιστούσε το λιωμένο σκόρδο για τους ασθενείς του σε μεγάλες ποσότητες για να θεραπεύσει τον καρκίνο τους. Ήξερε τότε

Αν δεν σας αρέσει το σκόρδο ή μια χούφτα άλλα λαχανικά του γένους Allium,  αγοράστε  μερικά βιολογικά κρεμμύδια, φρέσκα κρεμμυδάκια, η πράσα, η κρεμμυδάκια, καθώς επίσης και το σχοινόπρασο βότανο. Αυτά τα λαχανικά και τα βότανα περιέχουν όλες τις «ενώσεις organosulfur» που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως ακριβώς και το σκόρδο.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και την διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό πηγής μερικές φορές την ημέρα.

πηγες
(https://gerson.org/gerpress/gerson-basics-live-stream/?gclid=CKT4167XgL0CFa5DMgod7CoAqQ) http://naturalnewsshocker.wordpress.com/

http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Prevention/garlic-and-cancer-prevention)

Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να ακολουθήσει αυτές τις θεραπείες!

Αναφέρουμε από έρευνες τι ακριβώς έχουν ανακαλύψει!

Για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και είστε άρρωστοι ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού-θεραπευτή σας!

διάβασε επίσης
ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ
ΦΙΑΞΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΑΠΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ
ΣΚΟΡΔΟ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ-ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ
ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 2000 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ

Related posts:

test