ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πώς το χάπι σκοτώνει τις γυναίκες

Αυτό το ξέρατε;

Σύμφωνα με ένα Βασιλικό Κολέγιο Γενικών Ιατρών της μελέτης, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά από το στόμα έχουν ένα πέντε φορές μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά αίτια. 

Πέντε από πολλές θανατηφόρες παρενέργειες Το χάπι είναι πνευμονική εμβολή, καρδιακή ανακοπή, υπερτασική νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το 2004, στις ΗΠΑ, υπήρχαν συνολικά:

3.565 καταγραφεί θάνατοι γυναικών από πνευμονική εμβολή?
8.065 καταγραφεί θάνατοι γυναικών από καρδιακή ανακοπή?
16.445 καταγραφεί θάνατοι γυναικών από υπερτασικούς ασθένειες?
13,748 καταγραφεί θάνατοι γυναικών από καρδιακή ανεπάρκεια?
22.658 καταγραφεί θάνατοι γυναικών από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Πόσες από αυτές τις γυναίκες ήταν το χάπι ελέγχου των γεννήσεων; Αυτό είναι μια καλή ερώτηση.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα του τι τα πρότυπα Πιστοποιητικά Θανάτου  στίς ΗΠΑ  επί του παρόντος δεν περιλαμβάνουν μια ερώτηση σχετικά με το χάπι αν είναι μια αιτία θανάτου.
Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, λόγω του χαπιού, και πρέπει να μιλήσουμε γι ‘αυτό

 

Εάν παίρνετε το χάπι ελέγχου των γεννήσεων ή άλλα προϊόντα ελέγχου των γεννήσεων μπορεί να έχετε …

Αυξημένος κίνδυνος καρδιακής νόσου
Το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου του Ούντινε, στην Ιταλία, διεξήχθη μια μελέτη το 2008, που έδειξε ότι το χάπι αυξάνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Οι γυναίκες με το χάπι ειναι πάνω από τέσσερις φορές πιο πιθανό να έχει  υψηλά επίπεδα CRP (C-αντιδρώσα πρωτεΐνη) και 3.9 φορές πιο πιθανό να έχει τα επίπεδα της CRP αρκετά υψηλή ώστε να προκαλέσει μία «ενδιάμεση κινδύνου» για καρδιακή νόσο.

Αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού
Στην ομιλία της με τίτλο «Μια νέα αρχή», στο Humanae Σημείωμα Διάσκεψη του 2006,ο ενδοκρινολόγος Δρ Μαρία Kraw συζήτησαν τις σοβαρές παρενέργειες του χαπιού της. «Κοιτάζοντας 54 μελέτες του χαπιού, παρατήρησε ότι οι ερευνητές βρήκαν ότι προκάλεσε ένα 24 τοις εκατό αύξηση του κινδύνου του καρκίνου του μαστού.» 

Αυξημένος κίνδυνος της εγκεφαλοαγγειακής νόσου και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας
Μια γυναίκα που παίρνει το χάπι είναι 1,9 φορές πιο πιθανό να πεθάνει από τη νόσο των εγκεφαλικών αγγείων και 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Αυτό προήλθε από μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1999, σε ένα βρετανικό ιατρικό περιοδικό. «Το 25 χρόνια παρακολούθησης μελέτη με 46.000 Βρετανοί γυναίκες σημειώνει, επίσης, ότι εχει  αυξημένο κίνδυνο θανάτου που διαρκεί για 10 χρόνια μετά όταν οι γυναίκες έχουν σταματήσει τη λήψη του χαπιού.»

Αυξημένος κίνδυνος συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες
Μια μελέτη σε 1.300 γυναίκες ηλικίας 35 έως 55 διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά από το στόμα μπορεί να έχει περισσότερη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες τους. Η μελέτη που έγινε στο Βέλγιο από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης. Ανακαλύφθηκε ότι κάθε 10 χρόνια από του στόματος αντισυλληπτικών χρήση συνδέθηκε με ένα 20-30 τοις εκατό αύξηση σε συσσώρευση πλάκας.

Αυξημένος κίνδυνος από αύξηση της αρτηριακής πίεσης σας
Μελέτες που έγιναν σε 60.000 γυναίκες, 35.000 από τους οποίους έπαιρναν τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων, έδειξε ότι «η αύξηση της πίεσης του αίματος παρατηρείται σε όλες σχεδόν τις γυναίκες που χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χάπια [στόματος αντισυλληπτικά] για την [έξι] μήνες ή περισσότερο.» Οι μελέτες έδειξαν επίσης μια αύξηση σε καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.

Αυξημένος κίνδυνος ηπατικών προβλημάτων
Αρκετές περιπτώσεις όγκων του ήπατος βρέθηκαν σε νεαρές γυναίκες που είχαν ήδη λάβει από του στόματος αντισυλληπτικά. Αυτές οι περιπτωσιολογικές μελέτες πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, τη Νότια Αφρική και σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες, και δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ των όγκων του ήπατος και τη χρήση των από του στόματος αντισυλληπτικών.

Θάνατος από Αντισύλληψη: ένας μη αποδεκτός κίνδυνος

πηγές

 

http://thepillkills.org/pillkills.php&prev=/search%3Fq%3DWhat%2Bare%2Bthe%2Bside%2Beffects%2Bof%2Bbirth%2Bcontrol%2Bpills%253F%2BDeaths%26rlz%3D1C1ASRM_enGR567GR567%26espv%3D2%26biw%3D1366%26bih%3D643
http://www.stoptheclot.org/News/article112.htm .

http://www.care2.com/causes/death-by-birth-control-an-unacceptable-risk.html#ixzz3B08oTL67

τα σχόλια δικά σας

Related posts:

test