ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Τα κρυολογήματα και η γρίπη είναι πραγματικά ενοχλητικά, γιατί δεν υπάρχει ένα  άτομο που δεν ενοχλείται με ρινική καταρροή ή το αίσθημα βάρους στο κεφάλι. Δοκιμάστε αυτή την εναλλακτική μέθοδο και θα ανακουφίσει τα συμπτώματα της γρίπης και το κρύο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μασάζ  σε ορισμένα σημεία στο πρόσωπό σας.

treat-flu-and-cold-within-5-minutes

Σημείο 1: Εντοπίστε την περιοχής ανάμεσα στα φρύδια σας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας για περίπου ένα λεπτό.

Σημείο 2: Αγγίξτε  τα σημεία μόλις 2 cm από τα άκρα των φρυδιών σας. Πιέστε και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα.

Σημείο 3: Εντοπίστε τα σημεία που είναι συμμετρικά τοποθετημένα κοντά στην εσωτερική γωνία των ματιών σας. Μασάζ και στα δύο σημεία ταυτόχρονα.

Σημείο 4: και τα δύο σημεία συμμετρικά βρίσκονται  μισό εκατοστό από τα ρουθούνια σας.

Χρησιμοποιώντας την άκρη του δακτύλου σας, πατήστε κάθε σημείο για 1 λεπτό. Η πίεση πρέπει να είναι αρκετά σκληρή ώστε να νιώσετε κάποια βελτίωση, αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν θέλετε να αισθάνεστε πόνο. Μπορείτε να τρίψετε τα σημεία αυτά είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα  εφ ‘όσον μπορείτε να εφαρμόσετε την κατάλληλη πίεση. Ο σκοπός αυτής της μεθόδου είναι να φέρει υην ροή του αίματος στα σημεία  αυτά στο πρόσωπό σας.

 

πηγη: http://www.healthyfoodhouse.com/treat-flu-and-cold-within-5-minutes/#sthash.CSDxNAdi.dpuf

Related posts: