ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 

Τσουκνίδα προσφέρει 82% βελτίωση σε 8 εβδομάδες!

Μια γαλλική μελέτη έδειξε ότι ο συνδυασμός τσουκνίδα και pygeum οδήγησε σε βελτίωση του προστάτη σε ένα μόνο μήνα.

Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι οκτώ εβδομάδες θεραπείας με τσουκνίδα οδήγησε σε βελτίωση 82% των συμπτώματων  Μια άλλη μελέτη έδειξε μία κατά 86% βελτίωση στα συμπτώματα μετά από τρεις μήνες θεραπείας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι μια τεράστια βελτίωση σε μόλις 2 ή 3 μήνες.

 

Το λυκοπένιο μπορεί να είναι νέος καλύτερος φίλος του ανθρώπου

Το λυκοπένιο προέρχεται από τις ντομάτες. Είναι η ουσία που τις κάνει κόκκινες. Και, είναι ενα απο τα πιο ισχυρα αντιοξειδωτικα  Και μια ισχυρή άμυνα κατά του καρκίνου του προστάτη.

Η απόδειξη είναι ακριβώς πάρα πολύ ισχυρή για να αγνοήσουμε. Μια εξαετής μελέτη 48.000 ανδρών κατά την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που έτρωγαν τα προϊόντα τομάτας δύο φορές την εβδομάδα είχαν 21% έως 34% μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη.

Κάποια έρευνα δείχνει ακόμη ότι το λυκοπένιο μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία του υπάρχοντος καρκίνου.

Ο Δρ Omer Kacuk, καθηγητή Ιατρικής και Ογκολογίας στο Karmanos Cancer Institute στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, μελέτησε την επίδραση του λυκοπενίου στην ασθενείς με καρκίνο του προστάτη. Η μελέτη παρακολούθησαν 30 άνδρες οι οποίοι επρόκειτο να κανουν χειρουργικη επεμβαση προστάτη Μισόι δόθηκαν λυκοπένιο. Οι άλλοι μισοί έλαβαν πλασέμπο.(εικονικο φαρμακο)

Οι ασθενείς που λαμβάνουν λυκοπένιο είχαν μικρότερους όγκους. Και, οι όγκοι τους έδειξαν σημάδια παλινδρόμησης και μειώθηκε η κακοήθεια. Ο Δρ Kacuk αναφέρει «Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι το λυκοπένιο, όπως ντομάτα δεν μπορεί μόνο να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, αλλά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη».

Βιταμίνες και ανόργανα άλατα προστατεύουν τον προστάτη σας σε κυτταρικό επίπεδο

Όλα τα φυσικά βιταμίνη Ε είναι ένα άλλο ισχυρό αντιοξειδωτικό. Και ένας ισχυρός σύμμαχος στον αγώνα σας ενάντια στην ασθένεια του προστάτη.Τώρα υπάρχουν στοιχεία ότι μπορεί να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.

Ένα Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι στη Φινλανδία μελέτης έδωσε 29.133 άνδρες, ηλικίας 50 έως 69, η βιταμίνη Ε, β-καροτένιο, και οι δύο συμπληρώματα μαζί, ή ένα εικονικό φάρμακο. Οι θεραπείες συνεχίστηκαν για πέντε έως οκτώ έτη.

Σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου, οι άνδρες που παίρνουν βιταμίνη Ε έχουν 36% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Τα αποτελέσματα της μελέτης, επίσης, πρότεινε ότι η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη

Το σελήνιο με τη βιταμίνη Ε για την προστασία του συνόλου των κυττάρων. Ενώ το σελήνιο προστατεύει το εσωτερικό του κυττάρου, η βιταμίνη Ε προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη. που μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα άλλο σημαντικό μέταλλο για την υγεία του προστάτη σας.εχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ούρηση και μειώνει το μέγεθος του προστάτη σε άνδρες με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Ο ψευδάργυρος βοηθά επίσης να ελέγξετε το ένζυμο που μετατρέπει την τεστοστερόνη σε DHT. Δεδομένου ότι DHT κάνει προστάτη σας να αυξηθεί, λιγότερη DHT είναι καλύτερη. Και, δεδομένου ότι ο ψευδάργυρος απαιτείται για την ρύθμιση τεστοστερόνης και της παραγωγή σπέρματος, οπότε η ανεπάρκεια ψευδαργύρου μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα.

πηγη

http://www.emedicinal.com

διάβασε ακόμα

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

 

ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

Related posts: