ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Γνωρίζοντας την απάντηση, «Ποια είναι τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού;» θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν είναι τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού ανακαλυφθούν νωρίς, έχετε μια πολύ καλή πιθανότητα για θεραπεία.

Ωστόσο, στα πολύ πρώιμα στάδια, τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού δεν είναι πάντα εμφανής. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό για τις γυναίκες να μάθουν τους φυσικούς τρόπους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, το συντομότερο δυνατό.

Και οι γυναίκες στις δυτικές κουλτούρες εχουν καρκίνο του μαστού περισσότερο από κάθε άλλο είδος καρκίνου, εκτός από τον καρκίνο του δέρματος. Πλέον, μεταξύ των θανάτων από καρκίνο για τις αμερικανικές γυναίκες, οι θάνατοι από καρκίνο του μαστού είναι δεύτερη μετά τον καρκίνο του πνεύμονα

Οι 6 Κύρια συμπτώματα του καρκίνου του μαστού

Από ιστό του μαστού είναι παρόμοια σε άνδρες και γυναίκες, οι άνδρες παίρνουν τον καρκίνο του μαστού επίσης. Παρόλο που τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού συμβαίνουν 100 φορές συχνότερα στις γυναίκες παρά στους άνδρες, οι άνδρες που παθαίνουν καρκίνο του μαστού πεθαίνουν από τη νόσο την ίδια στατιστική ποσοστά επιβίωσης είναι οι γυναίκες.

Η πρώτη και η πιο συχνή από τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού είναι:

1. Μια κατ ‘αποκοπή ή πάχυνση στο μαστό. λεμφαδένων σβώλοι μπορούν επίσης να βρεθούν στις μασχάλες. Σε ποσοστό άνω του 80% των περιπτώσεων καρκίνου του μαστού η γυναίκα ανακαλύπτει το εξόγκωμα στο σπίτι. Κομμάτια στηθών είναι συχνά ανώδυνες και τις περισσότερες φορές δεν είναι καρκινικά. Όμως, κάθε κομμάτι που μπορεί να γίνει αισθητό, δεν έχει σημασία πόσο μικρό ή ασήμαντο, πρέπει να ελεγχθεί έξω.

Άλλα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού περιλαμβάνουν:

2. Υγρό που προέρχονται από τη θηλή. Αυτή η αυθόρμητη απόρριψη συνδέεται συχνά με ένα κατ ‘αποκοπή του μαστού και μπορεί να είναι σαφής, κιτρινωπό σε πράσινο, αιματηρά ή με πύον

3. Αλλαγές στο μέγεθος του στήθους ή περιγράμματα. Μπορούν να έχουν ερυθρότητα, παραμόρφωση, ή σκασίματα που μοιάζει με δέρμα πορτοκάλι ή μια αλλαγή στην αίσθηση του μαστού ή θηλή.

4. Ανεστραμμένη ή φολιδωτό θηλές. Ή κάθε εσοχή του δέρματος του μαστού.

5. Επίμονη ευαισθησία των μαστών , πρήξιμο του στήθους ή τον πόνο στην θηλές.

Τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να περιλαμβάνουν:

Δέρμα έλκη,

Επώδυνη οστά,

Μαστού δυσφορία,

Ή πρήξιμο στο ένα χέρι (δίπλα από το στήθος με τον καρκίνο).

Αλλά ο καρκίνος του μαστού δεν είναι το μόνο πράγμα που προκαλεί στήθος για να αλλάξετε το μέγεθός τους ή αισθάνονται διαφορετικά. Αλλαγές απαντούν στη φύση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και γύρω από την εμμηνόρροια. Άλλα μη-καρκινικά συμπτώματα μπορούν να εμφανιστούν από τραυματισμό, λοίμωξη, κύστεις, ινοαδενώματα και fibrocystic αλλαγές.

πηγη

http://commonsensehealth.com

Related posts: