ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΙΡΡΩΣΗΣ ΥΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Κ ίρρωση Μπορει ΝΑ οριστεί Ως επιπλοκή Πολλών ασθενειών ΤΟΥ ήπατος χαρακτηρίζονται ΑΠΌ ανωμαλίες Στη ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ Λειτουργία ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟ σημαντικό ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ανθρώπινου Σώματος – το ήπαρ.

Η νόσος αυτή οδηγεί σε κίρρωση και τραυματίζουν και σκοτώνουν τα κύτταρα του ήπατος (που ονομάζονται ηπατοκύτταρα).

 Φλεγμονή και επιδιόρθωση που σχετίζεται με το θάνατο των κυττάρων του ήπατος, στη συνέχεια, θα προκαλέσει ουλές. Το Ήπατικα κύτταρα που πολλαπλασιάζει και πεθαίνει σε μία προσπάθεια να αντικαταστήσει τα κύτταρα που έχουν πεθάνει. Όλη αυτή η διαδικασία οδηγεί σε ομάδες του νεοσύστατου ηπατικά κύτταρα (γνωστά ως αναγεννητική οζίδια) σε αυτές τις ουλώδη ιστό και να προκαλέσει το σώμα είναι σκοτεινό και δύσκολο να ακούσετε μερικά από «χρώμα.

Τα αίτια των ηπατικών προβλημάτων

λοιμώξεις, ο υποσιτισμός, ο αλκοολισμός, βακτηριακές και ιογενείς λοιμώξεις και τα δηλητήρια είναι μερικές από τις πιο κοινές αιτίες των προβλημάτων στο συκώτι. Για παράδειγμα, η ηπατίτιδα Α, Β και Γ είναι μερικές από τις πιο κοινές ασθένειες του ήπατος που προκαλείται από ιούς.

Ορισμένα από τα φάρμακα και συμβατικές θεραπείες όπως η χημειοθεραπεία και η ορμονοθεραπεία μπορεί να  τα προκαλέσει  επίσης. Επιπλέον, κληρονομικοί παράγοντες επίσης συμβάλουν στην αιτία της συγγενούς ηπατικής νόσου.Τα  Ηπατικά προβλήματα, που οδηγούν σε απόφραξη του χοληδόχου πόρου προκαλείται συνήθως από πέτρες στη χολή.

Παράγοντες όπως ο διαβήτης, η υψηλή χοληστερόλη, η παχυσαρκία και ορισμένες άλλες γενετικές διαταραχές τείνουν να αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης ηπατικών προβλημάτων.

Τα συμπτώματα ηπατικών προβλημάτων

Πολύ συχνά τα αρχικά συμπτώματα ηπατικών προβλημάτων είναι ασαφή. ηπατικές διαταραχές συχνά προκαλούν αδυναμία, λήθαργος, απώλεια της όρεξης, ναυτία, έμετος, κοιλιακό άλγος κάτω άκρων οίδημα, φλεγμονή, οίδημα, ίκτερο, κοιλιακό άλγος, τα πόδια και τους αστραγάλους, και άλλα παρόμοια συμπτώματα.

Χρόνια ηπατική νόσος μπορεί να προκαλέσει φαγούρα, ανεξήγητη αύξηση βάρους ή απώλεια βάρους, σκουρόχρωμα ούρα, πόνος στην κοιλιά, κλπ. Όταν προκαλείται από τη μόλυνση, τα συμπτώματα μπορεί να μοιάζουν με συμπτώματα γρίπης, όπως πυρετός, πόνος στο κεφάλι αλκοολική ηπατική νόσο, κ.λπ. λίπος δεν είναι χαρακτηρίζεται από τη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ προκαλώντας φλεγμονή, αλλά γενικά θεωρείται σχετικά ακίνδυνη.

Αρχικά διορθωτικά μέτρα για την κίρρωση

φυσικές θεραπείες για κίρρωση του ήπατος είναι η πλύση 3-4 φύλλα του σχ. (Ficus religiosa) και το μίγμα με την καραμέλα της ζάχαρης. Προσθέστε 250 ml νερό και πιείτε δύο φορές την ημέρα μετά την προβολή του μείγματος.

Πρέπει να μειώσουμε την πρόσληψη λίπους κατά 20-30 g / ημέρα και βλάβη του ήπατος, έκκριση χολής και η πέψη επηρεάζονται ότι εμποδίζει την απορρόφηση του λίπους. Και «ένα από τα καλύτερα θεραπεία για κίρρωση του ήπατος.

Ένα απλό  διορθωτικό μέτρο για την κίρρωση του ήπατος είναι να ληφθεί ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη σε ένα φλιτζάνι νερό τρεις φορές την ημέρα το πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Διατροφή για κίρρωση του ήπατος – Πάρτε το χυμό από δύο πορτοκάλια άδειο στομάχι για μια εβδομάδα και έχει επιτύχει καλά αποτελέσματα όσον αφορά  την κίρρωση του ήπατος.

Μια άλλη χρήσιμη εγχώρια θεραπεία για κίρρωση του ήπατος παίρνει 50 γραμμάρια λευκά φύλλα ραπανάκι και βλαστικά κύτταρα, η προσθήκη της καραμέλας ζάχαρη και το ποτό αυτό κάθε πρωί με άδειο στομάχι.

Βρείτε ισχυρά βότανα σπίτι διορθωτικά μέτρα για την διόγκωση του ήπατος

Κάθε μέρα φάτε μια πρέζα στυπτηρία ψητό με βούτυρο δύο ή τρεις φορές την ημέρα είναι πολύ χρήσιμη για τη θεραπεία της βλάβης του ήπατος και κίρρωση του ήπατος.

Κίρρωση Remedy – Μπορείτε επίσης να πινεται ένα λεμόνι σε 100 ml νερού και προσθέστε μια πρέζα αλάτι,  τρεις φορές την ημέρα για τουλάχιστον 21 ημέρες.

Βουτυρόγαλα, αν ληφθεί με ένα τσίμπημα του άλατος βράχου και το κύμινο σε σκόνη σπόρων ψητό θεραπεία λέγεται ότι είναι πολύ επωφελής για κίρρωση του ήπατος.

Είναι απολύτως αναγκαίο να αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, ακόμη και σε μικρές ποσότητες.

Κρατήστε ένα μπουκάλι λευκό ποτήρι γεμάτο με νερό και διατηρείται κάτω από το άμεσο ηλιακό φως για 6-8 ώρες και το ποτό μετά από ψύξη. Και «ένα μια   θεραπεία του ήπατος.

Θεραπεία της κίρρωσης – Θα πρέπει επίσης να τρώτε τροφές με  υψηλή πρόσληψη υδατανθράκων, όπως συνιστάται για να έχετε την αφθονία της ενέργειας.

Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας χυμό από μαύρους σπόρους παπάγια με 10 σταγόνες φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Καταναλώστε αυτό το μίγμα μία ή δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες για τη θεραπεία του ήπατος.

πηγη

thecommentary.net

Related posts: