ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΗΠΑΤΟΣ

Συνταγές με χυμούς για αποτοξίνωση ήπατος

Το ήπαρ εκκρίνει ένζυμα για την καταπολέμηση κάθε τοξικής συσσώρευσης στο σώμα. Για να τονώσετε τα ένζυμα αυτά, εδώ είναι μερικές συνταγές ήπατος καθαρισμού που προστατεύουν το συκώτι κατά της τοξίνης συσσώρευσης.

Το ήπαρ θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα οργάνων στο ανθρώπινο σώμα. Υπάρχει ένα κοινό ρητό, «το συκώτι δεν σπάει εύκολα και όταν το κάνει, δεν επουλώνονται εύκολα.

Στον γρήγορο σε ρυθμό σημερινό κόσμο, είμαστε αναγκασμένοι σε ανθυγιεινή διατροφή που καταλήγουν σε διάφορα προβλήματα υγείας και στήν τοξική συσσώρευση στο σώμα. Χωρίς την αποτελεσματική ενοποίηση σε φυσικές θεραπείες, όπως τα φρούτα, το μπρόκολο, τα λεμόνια κ.λπ., ο τρόπος ζωής μας, είναι σε υψηλό κίνδυνο να ηττηθεί από τον μεταβολισμό μας.

Είναι εύκολο να αποτοξινώσετε το σώμα σας με τρόφιμα και θεραπεία με χυμούς. Υπάρχουν πολλοί χυμοί και τα βότανα που μπορεί να προστεθούν στην καθημερινή διατροφή σας για υγιεινή καθαρισμό του σώματος και επιπλέον ζωτικότητα. Χυμοί όπως μήλο σέλινο, τα σταφύλια, τα παντζάρια, καρότα, αγγούρια, ντομάτες, και παπάγια, θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωση του συστήματος άμυνας του ήπατος.ΦΥΣΙΚΗ-apotoxinosi-tou-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ-sykvth

1) Ήπαρ Καθαρίσμός με Χυμό σταφυλιού

Συστατικά
ΝΕΡΟ – 500 ml (βρασμένο και ψύξη)
Φρέσκα λεμόνια – 6
Ρίζα τζίντζερ – 4 έως 5 ίντσες
Γκρέιπ φρουτ– 3
Λιναρόσπορος το πετρέλαιο – 3 Της σούπας κουταλιές
Σκελίδες σκόρδο – 4
Κύμινο σκόνης – 3-4 τσιμπήματα
ΜΕΝΤΑ – 3 με 4 φύλλα (προαιρετικά) Οδηγίες Βγάλτε χυμό λεμονιού ΤΟΝ ΚΑΙ χυμό σταφυλιού Το Φρούτα ΣΤΗΝ άκρη.
Σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε λίγο νερό και τριμμένο κομμάτια τζίντζερ και το σκόρδο. Ανακατέψτε καλά και φιλτράρετε το χυμό σε ένα δοχείο. Συνδυάστε τους δύο χυμούς με νερό και ανακατέψτε το μείγμα με το λινέλαιο και το κύμινο σε σκόνη για 40 με 45 δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε το χυμό σε ένα ποτήρι, γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.

Οφέλη

Αυτή η συνταγή δεν περιλαμβάνει καθόλου συντηρητικά και μόνο φρέσκα φρούτα, λαχανικά, και μια μικρή ποσότητα λινέλαιο και κύμινο σε σκόνη που προμηθεύουν το συκώτι με τις τόσο αναγκαίες βιταμίνες και καθαριστικούς παράγοντες που βοηθήσει να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το ήπαρ

 Ipar-himoi-apotoksinosi

 2

Φρέσκο ​​λάχανο – 125 g
Φρέσκο ​​λεμόνι – 1
Σέλινο – 25 g
Φρέσκα αχλάδι – 250 γρ
Ρίζα τζίντζερ – 1 ίντσα
Φιλτραρισμένο ΝΕΡΟ – 500 ml
Φρέσκο ​​δυόσμο – 4 με 5 Φύλλα
Οδηγίες
Κόβουμε το ΑΧΛΑΔΙ, το λάχανο, το σέλινο και το τζίντζερ σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με ένα φλιτζάνι νερό; Το μίγμα ανακατεβουμε καλά για 1 λεπτό. Προσθέστε το φρέσκο ​​χυμό λεμονιού στο μείγμα χυμού. Ρίχνουμε το χυμό σε ένα ποτήρι και σερβίρετε παγωμένο με φύλλα μέντας. Οφέλη Αυτή η συνταγή είναι το μείγμα των νωπών φρούτων και λαχανικών που δοκιμάζουν μοναδικό και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Λάχανα, τα αχλάδια και το σέλινο είναι οι καλύτεροι πράκτορες αποτοξίνωση του ήπατος που εξυπηρετούν διευκολύνοντας το συκώτι στο λειτουργεί σωστά με αναστολή συσσωμάτωσης των υγρών και τοξινών στο συκώτι.

3) Συστατικά

Απεσταγμένο νερό – 300 ml

Μεγάλες γκρέιπφρουτ – 2
Επιλογή Udo (ή ψυχρής έκθλιψης λάδι λιναριού) – 2 Της σούπας κουταλιές
Λεμόνια – 4
Φρέσκο ​​τζίντζερ ρίζα – 2 ίντσες
Φρέσκο ​​σκόρδο – 1 έως 2 σκελίδες
Acidophilus – 1 ΤΟΥ γλυκού κουταλάκι
ΜΙΑ εξόρμηση του πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
Οδηγίες
Απόσπασμα χυμό σταφυλιών Το Φρούτα ΚΑΙ χυμό λεμονιού Το ΚΑΙ ΣΕ Το βάζουμε την ΕΝΑ μπλέντερ. Τρίβουμε το τζίντζερ και το σκόρδο και πιέστε τους χυμούς τους στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το νερό, το Udo και acidophilus σκόνη και το μίγμα για 35 έως 40 δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε το χυμό σε ένα ποτήρι και σερβίρετε με μια εξόρμηση της πιπέρι καγιέν.

Οφέλη Αυτός ο χυμός περιλαμβάνει όλα τα ισχυρά συστατικά καθαρισμό του ήπατος που δίνουν το συκώτι μια απαλή στο ίδιο επίπεδο και τη δυνατότητα να θεραπεύσει τον εαυτό του. Αυτές οι συνταγές χυμό αποτοξίνωση του ήπατος παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ένζυμα τα οποία βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος. Βοηθούν στη διατήρηση του ήπατος σε σχήμα και διατήρηση της φυσικής αποτοξίνωσης μηχανισμό του σώματος.

ΠΗΓΗ

ΜΕ Kanika Khara
www.buzzle.com/

Related posts: