ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Εάν έχετε ένα σκυλί με στομαχικές διαταραχές; να κάνετε

Αρχάς αστέ το χωρίς τροφή για 12-24 ώρες. Θα μειώσει επίσης την πιθανότητα ότι θα κάνει εμετό η διάρροια. Θα βεβαιωθείτε ότι εξακολουθούν να πίνουν νερό (η αφυδάτωση είναι μια μεγάλη ανησυχία με τις στομαχικές διαταραχές) και ελέγχετε συχνά για να βεβαιωθείτε ότι τα ούλα τους είναι ακόμα ωραία και ροζ-(χλωμά ούλα μπορεί να είναι ένα σημάδι της αφυδάτωσης.

Κάντε τις παρακάτω τροφές
Συστατικά: 100% κολοκύθα, άσπρο ρύζι, το γιαούρτι, και απλό βραστό κοτόπουλο.

Γιατί κολοκύθα: Μιλάμε μόνο πολτοποιημένα κολοκύθα εδώ, τίποτα άλλο, να προσθέστε. Μπορεί να βοηθήσει με διάρροια και θα βοηθήσει στα  χαλαρά κόπρανα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες

Γιατί λευκό ρύζι: Λευκό ρύζι είναι τόσο ήπιο, και είναι επίσης μια πηγή διαλυτής ίνας. Απορροφά το νερό καθώς αυτό περνά και θα βοηθήσει να σκληρύνει τα κόπρανα και προσθέτουν όγκο.

Γιατί γιαούρτι : Βεβαιωθείτε ότι έχετε ζωντανό γιαούρτι. Χάρη στα φυσικά προβιοτικά του, μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας στο έντερο του σκύλου σας και να δώσει όλα τα καλά βακτήρια Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο με τα αέρια.

Γιατί απλά βραστό κοτόπουλο: Βραστό κοτόπουλο, χωρίς αλάτι ή οτιδήποτε άλλο να προσθέσετε Είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης, και πολύ ελαφρύ

 

Θα χρειαστεί …

Βραστό κοτόπουλο, τεμαχισμένο
-άσπρο ρύζι
-1 / 2 φλιτζάνι ή έτσι ζεστό νερό

κοτόπουλο και ρύζι για σκύλους

Οδηγίες

Βράζουμε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε το άσπρο ρύζι. Τεμαχίσει το κοτόπουλο στο μαγειρεμένο λευκό ρύζι, και προσθέστε περίπου ½ κούπα ζεστό νερό. Αναμίξτε καλά, και τρέφονται με το σκύλο σας αντί των συνήθων γεύματά του. Μπορείτε επίσης να το τρωει αυτό σε μικρότερες ποσότητες όλη την ημέρα, η οποία μπορεί να είναι ευκολότερο για το έντερό τους να χειριστούν. Όσον αφορά την ποσότητα, να προσαρμόσει ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου σας. Μου 70 λιβρών μπόξερ παίρνει περίπου 1 φλιτζάνι λευκό ρύζι με μια «χούφτα» των τεμαχισμένο κοτόπουλο και ½ φλιτζάνι ζεστό νερό.

Απλό πουρέ

 

πηγη

http://everydayroots.com/

Related posts: