ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Γι’αυτή την ασθένεια, που θεωρείται ανίατη, μπορείτε να βρείτε βοήθεια στο φαρμακείο του Θεού. Ίσως η διαδικασία να είναι πολύ αργή, αλλά μην εγκαταλείπετε τον αγώνα και μη χάνετε την πίστη σας στα βότανα που έχει δώσει ο Δημιουργός. Θέλω να τονίσω ότι για σοβαρές ασθένειες πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο φρεσκομαζεμένα βότανα.

Πλένουμε καψέλα, την ψιλοκόβουμε και γεμίζουμε ένα μπουκάλι μέχρι το λαιμό. Καλύπτουμε με αγνό τσίπουρο, 38 έως 40 βαθμών. Αφήνουμε τη φιάλη στον ήλιο ή κοντά στη σόμπα για 10 ημέρες. Κάνουμε εντριβές στους προσβεβλημένους μυς δύο έως τρεις φορές την ημέρα. Επίσης, πίνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας 3 φλιτζάνια τσάι αλχεμίλης και 2 φλιτζάνια τσάι φασκόμηλου. Βάζουμε στον αποχυμωτή, ενόσω είναι ακόμη υγρά, φρεσκομαζεμένα και πλυμένα φύλλα οξαλίδας. Παίρνουμε 3 έως 5 σταγόντες του χυμού, αραιωμένες σε τσάι, κάθε μία ώρα, για 6 ώρες κάθε μέρα. Εξίσου ευεργετικές είναι οι εντριβές και τα μασάζ με λάδι υπερικού, χαμομηλόλαδο και θυμέλαιο.
Μπορούμε να παρασκευάσουμε βάμματα με τα άνθη του υπερικού, της αχίλειας και του χαμομηλιού, όπως με την καψέλα. Κάνουμε εντριβές με αυτά τα βάμματα στη σπονδυλική στήλη, στις αρθρώσεις και στους γομούς. Πολύ καλές είναι και οι εντριβές με βάμμα του σύμφυτου. Πλένουμε ρίζες σύμφυτου, τις κόβουμε και τις μουλιάζουμε σε αλκοόλ (40 βαθμών). Αν υπάρχει κάποια δυσκαμψία στη σπονδυλική στήλη, κάνουμε καταπλάσματα με σκόνη σύμφυτου. Αυτή η σκόνη γίνεται αλοιφή με ζεστό νερό. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες λάδι για να απλώνεται πιο εύκολα. Επιπλέον, πίνουμε 1 φλιτζάνι τσάι αχίλλειας το πρωί και άλλο ένα το βράδυ, με 3 κουταλιές της σούπας Schweden Bitter αραιωμένες με τσάι βοτάνων. Πρέπει να βάζουμε συχνά κομπρέσες με Schweden Bitter στο πίσω μέρος του κρανίου για 4 ώρες.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ημίλουτρα με νεαρά κλαδάκια πεύκου, υπερικό, χαμομήλι, φασκόμηλο, αχίλλεια, θυμάρι και πολυκόμπι, γιατί όλα αυτά τα βότανα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην παράλυση. Χρησιμοποιούμε για κάθε λουτρό 100γρ. Βότανα (τα μουλιάζουμε σε κρύο νερό όλη τη νύχτα). Την επομένη ζεσταίνουμε ελαφρά το μείγμα και προσθέτουμε το υγρό στο νερό του λουτρού, που πρέπει να καλύπτει την περιοχή των νεφρών.
Τα λουτρά πρέπει να διαρκούν 20 λεπτά, και την επόμενη μια ώρα πρέπει να μένουμε στο κρεβάτι για να ιδρώσουμε. Το νερό του λουτρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλες δυο φορές, αν το ξαναρίξουμε στα βότανα και το ξαναζεστάνουμε. Πρέπει να χρησιμοποιείτει μόνο ένα είδος βοτάνου κάθε εβδομάδα.
Συνιστώ ιδιαίτερα τα λουτρά με θυμάρι, που επιδρούν θετικά στους μυς και στους ιστούς, αλλά και τα λουτρά με τσουκνίδα, που τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιούμε 200 γρ. Βότανο για κάθε λουτρό. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία όπως και για τα ημίλουτρα. Το νερό του λουτρού μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί άλλες τρεις φορές. Η περιοχή της καρδιάς πρέπει να βρίσκεται έξω από το νερό.
Τα καταπλάσματα με ηράκλειο, που εφαρμόζουμε σε όλο το σώμα, φέρνουν καλά αποτελέσματα. Πλένουμε τα φύλλα, τα πολτοποιούμε σε ένα ξύλινο γουδί και τα απλώνουμε σε ένα σεντόνι. Τυλίγουμε το σεντόνι και μια μεγάλη πετσέτα γύρω από το σώμα του ασθενούς και το αφήνουμε όλη νύχτα. Αν ο ασθενής νιώσει τράβηγμα ή νευρικό πόνο σε κάποια ευαίσθητα σημεία, πρέπει να τον ξετυλίξουμε. Συνήθως, οι πάσχοντες νιώθουν την ευεργετική επίδραση των βοτάνουν και κοιμούνται καλά. Συχνά παρατηρείται εμφανής βελτίωση. Θα ήθελα να τονίσω ότι η αλλαγή της διατροφής έχει φέρει επίσης αξιοσημείωτα αποτελέσματα.
Το γάλα της φοράδας θα μπορούσε να είναι ένα ειδικό φάρμακο για αυτή την ασθένειας. Η εκτροφή αλόγων έχει αυξηθεί, κι έτσι ίσως είναι εφικτό να το βρούμε. Μια γνωστή μού είπε ότι διάβασε κάπου πριν απο χρόνια πως ένας γέρος βοσκός θεράπευσε αρκετές ασθένειες που θεωρούνταν ανίατες, με αυτό το γάλα.
Ακολουθεί η αναφορά μιας γυναίκας που έχει σκλύρυνση κατά πλάκας και που υποφέρει επίσης από προβλήματα στην ουροδόχο κύστη και στην κοιλιακή χώρα: «Ακολούθησα τις υποδείξεις σας για εντριβές στην πλάτη με βάμμα αχίλλειας κάθε βράδυ, για εντριβές στα πόδια με βάμμα καψέλας κάθε πρωί και βράδυ, καθώς και για κομπρέσες με Schweden Bitter στην κοιλιακή χώρα καθημερινά. Επίσης, πίνω τσάι επιλοβίου με Schweden Bitter, με άδειο στομάχι, μισή ώρα πριν από το πρόγευμα. Τώρα, τέσσερις μήνες αργότερα μπορώ να πω ότι η συμβουλή σας ήταν πολύ καλή και ότι η θεραπευτική αγωγή με τα βότανα αρχίζει να έχει αποτελέσματα. Οι φρικτές, επώδυνες κράμπες στα πόδια αρχίζουν να υποχωρούν και με πονούν λιγότερο. Κάποιες ημέρες μάλιστα, μπορώ να κάνω λίγα βήματα χωρίς να κρατιέμαι πουθενά. Η ουροδόχος κύστη μου λειτουργεί και πάλι κανονικά. Η περίδοσός μου έρχεται κάθε 3 έως 5 έβδομάδες, αλλά τώρα διαρκεί μόνο 3 με 5 ημέρες. Αυτό, για μένα, είναι επιτυχία, έστω και μικρή. Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια πολύ επίμονη ασθένεια, με πολλές παρενέργειες. Παιρνω καθημερινά μια μικρή ποσότητα Schweden Bitter σε τσάι από τσουκνίδα, αχίλλεια και αλχεμίλη. Είχα καλά αποτελέσματα καιμε το χελιδώνιο. Για χρόνια, είχα μια άσχημη ξηροδερμία κάτω από το αριστερό μου μάτι, η οποία όσο περνούσε ο καιρός πλησίαζε περισσότερο στο μάτι. Πήρα διάφορα φάρμακα χωρίς αποτέλεσμα, και τώρα δοκίμασα το χυμό του χελιδωνίου (χελιδώνιο μουλιασμένο σε αγνό τσίπουρο για 10 ημέρες). Η ξηροδερμία έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με κάθε μικρό αποτέλεσμα, που με παροτρύνει να συνεχίσω. Έχω προμηθευτεί αρκετά βότανα για το χειμώνα».
Εγώ η ίδια υπέφερα από δισκοπάθεια. Έτσι, κοίταξα σε ένα παλιό ιατρικό βιβλίο των γονιών μου, όπου διάβασα: «Αλέστε ρίζες παιωνίας και κάντε λουτρό στο αφέψημά τους». Η παιωνία ωφελεί τον εγκέφαλο και τη σκπονδυλική στήλη. Έκανα δυο λουτρά με αυτή, μούλιασα τις ρίζες σε ουίσκι σίκαλης, έφτιαξα ένα βάμμα και πρόσθεσα λίγο στο αφέψημα, στο οποίο έκανα λουτρά διαρκείας 20 λεπτών το καθένα. Την επόμενη ο πόνος είχε εξαφανιστεί. Από τότε, έχουν περάσει 3 εβδομάδες και ο πόνος δεν έχει ξαναεμφανιστεί.
Σε μια διάλεξη που είχα δώσει στο Ρέντσμπουργκ της Δυτικής Γερμανίας, μια κυρία ανέβηκε στο βήμα και είπε ότι τρία χρόνια πριν, ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Ακολουθώντας όλες τις υποδείξεις του Φαρμακείου του Θεού, η κατάστασή της βελτιώθηκε τόσο, ώστε σήμερα μπορεί να περπατάει κανονικά και αισθάνεται υγιής. Είχε αγοράσει όλα τα βότανα που χρειαζόταν αποξηραμένα, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να τα συλλέξει φρέσκα. Το κοινό έδειξε την εκτίμησή του χειροκροτώντας την για το κουράγιο της να ξεκινήσει και να επιμείνει στη θεραπεία.
Για τα παιδιά που πάσχουν από σύνδρομο Ντάουν, τα σπαστικά και τα ανάπηρα παιδιά, χρησιμοποιούμε τα ίδια βότανα με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και την ατροφία των μυών. Συνιστώ ιδαίτερα τα μασάζ με τα παραπάνω βάμματα και ειδικά τα τονωτικά λουτρά με βότανα. Σε πολλές περιπτώσεις, μερικές από τις αιτίες βρίσκονται στις συνήθειες της μητέρας κατά την εγκυμοσύνη. Εκτός από το κάπνισμα, το αλκοό, τα ναρκωτικά και τα χημικά φάρμακα, πρέπει να αποφεύγετε και τον καφέ.
Τα παιδιά με διαταρχές της ομιλίας πρέπει να κάνουν επίσης την ίδια θεραπεία. Και στις τέσσερις περιπτώσεις, είναι σημαντικό να βάζουμε κομπρέσες με Schweden Bitter στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Πηγη ¨΄απο το βιβλιο της «Υγεία από το φαρμακείο του Θεού» Treben, Maria

διαβαστε   στο bioathens

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

 

Related posts:

test