ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ ΤΟ ΤΕΛΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ

Σκόρδο Σούπα – φυσικ’ο αντιβιοτικό-

Το τέλειο φυσικο αντιβιοτικο, βοηθά στην οικοδόμηση στο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην καταπολέμηση στα κρυολογήματα και τη γρίπη.  Μην αφήστε αυτή την σούπα  τοσκόρδο να σας ξεγελάσει. Ακριβώς επειδή έχετε ακούσει για το πόσο σκόρδο βάζουμε  δεν σημαίνει ότι θα έχουν μια ισχυρή ακατανίκητη γεύση. Στην πραγματικότητα , έχει ένα ωραία κρεμώδη γεύση που σε ζεσταίνει  και σας δίνει μια αίσθηση ευεξίας.

– Med. πατάτες.

1 -. Lg καρότο. 1 –

SM. κρεμμύδι. 1/2 -. παστινάκη 1/2 λάμπα ή 6 σκελίδες σκόρδο. 2 ή 3 φρέσκα κρεμμυδάκια. 1 -. κύβος κοτόπουλο απόθεμα λαχανικών . 2 έως 3 Μαγειρικό λάδι 1/4 Κύπελλο -. Βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας. -. . Μαϊντανού . 1/2 φλιτζάνι γάλα ή κρέμα γάλακτος 1/3 φλιτζάνι . ΟΣΟ ΝΕΡΟ χρειάζεται ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ πιπέρι ΓΙΑ περισσότερες Πληροφορίες  παρακαλούμε δείτε το βίντεο

Εδώ έχω κόψει το σκόρδο σε μικρά κομμάτια όπως μπορώ να το πάρει. κάνω αυτό γιατί θέλω να πάρω την πλήρη γεύση του σκόρδου στο ελαιόλαδο.

Άρπαξε Πλαίσιο 300

Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία σας αυτή τη στιγμή για την θέλουμε να σοτάρουμε το σκόρδο,  Αν το σκόρδο είναι καμένο τότε θα εκπέμπει μια πικρή γεύση και να χάσει όλα τα οφέλη για την υγεία .

 Άρπαξε Πλαίσιο 301

Πρόσθεσα πατάτες σε αυτή τη συνταγή για να δώσει τη σούπα

Επίσης, οι πατάτες δίνει στησούπα βελούδινη υφή

 

 Άρπαξε Πλαίσιο 303

 

 

 Grabbed Frame 304

 

 

 

 Grabbed Frame 305

Ένα μικρό μυστικό για αυτή την σούπα σκόρδο, πηγαίνει καλά και μια κρύα σούπα, να το δοκιμάσετε και να δούμε. Είναι φοβερό σαν αυτό.

πηγη

http://cookingforfriend.blogspot.gr/2012/01/garlic-soup-perfect-natural-antibiotics.html

Related posts: