ΣΠΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

 

 Οφέλη απο την αγωγη με δενδρολιβανο και  με καυτό λάδι

Πώς να φτιάξετε το δικό σας δεντρολίβανο (αγωγή) με καυτό λάδι

Προμήθειες που χρειάζεται

  • 1 ματσάκι δενδρολίβανο
  • 1 / 2 φλιτζάνι έλαιο σόγιας
  • πλαστική σακούλα
  • ζεστή πετσέτα
  • γαβάθα
  • σουρωτήρι

Προετοιμάστε το δενδρολίβανο

Πάρτε το δεντρολίβανο (κλωναράκια) με τα φύλλα. Πετάξτε τα κοτσάνια

Θερμάνετε το ζεστό Συστατικό (επεξεργασία του πετρελαίου)

Συνδυάστε  τα φύλλα του δεντρολίβανου και το λάδι σε ένα διπλό ψήσιμο(μπελ μαρυ). Θερμαίνεται σε μέτρια φωτιά μέχρι το λάδι να  είναι ζεστό. Βάλτε ένα σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ και ξεχωρίστε το από τα φύλλα.

Εφαρμόστε το

Βάλτε μια πετσέτα στους ώμους σας για να προστατεύσει τα ρούχα σας. Πάρτε λίγο λάδι στο χέρι και το παλτό σε ολόκληρο το κεφάλι σου και τα μαλλιά με το μείγμα . Πάρτε μια πλαστική σακούλα και τυλίξτε τα μαλλιά σας σε πλαστικό και στη συνέχεια καλύψτε το με μια πετσέτα.

Αφήστε το μείγμα πετρελαίου στα μαλλιά σας για 15 λεπτά, ενώ διαβάζετε ή να βλέπετε τηλεόραση. Θα του δώσουμε την ευκαιρία να εργαστούν μέσω του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν.

Αποθηκεύστε έλαιο δεντρολιβανου.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το υπόλοιπο λάδι δεντρολίβανου μαλλιά σε ένα φούρνο μικροκυμάτων πλαστικό δοχείο. Αν θέλετε να επαναλάβετε την  αγωγή με  το καυτό λάδι σας, μπορείτε να το  αναθερμάνετε 

διαβασε στο bioathens
ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ
ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ?ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ
ΣΠΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Related posts: