ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Περίπου το 15% ετήσιων του συνόλου στα ζώα του κόσμου σφάζονται, για περίπου 5% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό ισοδυναμεί με 10 δισεκατομμύρια πλάσματα ετησίως. Εάν είστε σκληροπυρηνικος κρεατοφάγος, αυτό το είδος των στατιστικών στοιχείων μπορεί να επηρεάσει τη στάση σας. Εάν ανησυχείτε για την υγεία σας και την υγεία του πλανήτη, μπορεί να είστε έτοιμοι να περικόψει τη δική σας κατανάλωση ζωικών προϊόντων.

 Εδώ είναι μόλις 5 ευεργετικές πτυχές της μετάβασης τροφής χωρίς κρέας.

 Τοξίνες απόκρυψη στο κρέας σας

. 1 Μακροζωία – Αρκετές μελέτες έχουν συνδέσει το κρέας-ελεύθερη διαβίωση με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ένας από αυτούς, από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ δείχνει η διακοπή από το κόκκινο κρέας μπορεί να παρατείνει τη ζωή σας έως και 20%. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε μερίδα κόκκινου κρέατος έχει αυξημένο κίνδυνο θανάτου κατά 13%.

2. Καρδιαγγειακή υγεία – Ενώ η σχέση μεταξύ κορεσμένων λιπών και των καρδιακών παθήσεων έχει καταρριφθούν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κόκκινο κρέας μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων. Η Κλινική Κλίβελαντ υποδηλώνει το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι ότι η καρνιτίνη στο κρέας ανάμειξη με τα έντερικα βακτήρια θα μπορούσαν να παράγουν κάτι που είναι γνωστό ως τριμεθυλαμίνη-Ν-οξείδιο, το οποίο θα μπορούσε να επιταχύνει τη σκλήρυνση των αρτηριών. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο, δύο ή περισσότερες μερίδες κόκκινου κρέατος την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων κατά 30%.

3. Βοηθήστε το περιβάλλον -. Η παραγωγή κρέατος μπορεί να έχει κάποιες βαριές αρνητικές συνέπειες για τον πλανήτη μας, οι μόνοι Εργοστάσιο αγροκτήματα είπε να παράγει 100 φορές περισσότερα απόβλητα .Η ποσότητα των αποβλήτων που παράγονται από αυτά τα εργοστάσια είναι σε τέτοιες ποσότητες μάζας που είναι σχεδόν αδύνατο να καθαρίστουν σωστά. Μεγάλο μέρος των αποβλήτων αυτών που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ στην παροχή νερού, δραστική αύξηση της συνολικής ρύπανσης των υδάτων, καθώς και τη συμβολή στη ρύπανση που βρέθηκαν στο πόσιμο νερό.Η Εκκαθάριση της γης για την παραγωγή έχει επίσης υπηρετήσει να αποδεκατίσει τα δάση .

4 Αποθήκευση κάποιων χρήματων – «υψηλής ποιότητας» κρέατα, ή εκείνα που παράγονται με τρόπο ανώδυνο και να παραδώσει το λιγότερο βλάβη της υγείας (και κάποια οφέλη για την υγεία) μπορεί να είναι ακριβό – πολύ πιο ακριβά από ό, τι ακόμη και οργανικά και τοπικά προϊόντα. Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό και δεν θέλετε να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε συμβατικό κρέας, μειώνοντας ή εξαλείφοντας την κατανάλωση κρέατος εξ ολοκλήρου θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.  Η παχυσαρκία είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα; Είναι ένα αμερικανικό πρόβλημα; και θα μπορούσε να είναι ένα προσωπικό πρόβλημα. Η χορτοφαγία μπορεί να βοηθήσει αυτό. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition διαπίστωσε ότι η κατανάλωση περίπου 250 γραμμάρια κόκκινο κρέας, επεξεργασμένο κρέας, πουλερικά ή κάθε μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια πέντε ετών (μελαγχολική, το ξέρω). Αλλά επιπλέον προς κόκκινο κρέας που περιέχει υψηλές ποσότητες λίπους, το κρέας σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο να το χωνέψει – η οποία οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι φανατικοί κρεατοφάγοι και υπάρχουν και εκείνοι που δεν είναι. Αλλά ανεξάρτητα από το πού θα πέσει στο φάσμα του κρέατος, ακόμη και τη μείωση της κατανάλωσης θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικά οφέλη.

πηγη
Διαβάστε περισσότερα: http://naturalsociety.com/5-οφέλη-ρίψη-κρέας-diet/#ixzz3CVX4UzEw

Related posts: