ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥ

Αλκοολισμός και τα στάδια του
Στάδια του αλκοολισμού:

Ο αλκοολισμός είναι μια προοδευτική ασθένεια που θα εμφανίσει τα συμπτώματα της απώλειας ελέγχου, δυσλειτουργία στα διάφορα μέρη των οργάνων και ούτω καθεξής. Ο αλκοολισμός μελετάται μέσω τεσσάρων σταδίων. Τέτοια στάδια του αλκοολισμού περιγράφονται κατωτέρω:

Πρώτη φάση του αλκοολισμού:stadia-alkoolismou--

Στη πρώτη φάση του αλκοολισμού, η κατανάλωση θα γίνει ένας τρόπος να δραπετευθεί η πίεση και τα προβλήματα. Ο πότης θα δοκιμάσει μερικά αλλάζοντας αποτελέσματα διάθεσης. Σε αυτό το στάδιο, το πρόσωπο θα αυξήσει το ποσό κατανάλωσης στην κορυφή κατάταξης παίρνει το πλήρες περιεχόμενο. Θα αρχίσει να πίνει καθημερινά. Μερικά συμπτώματα της πρώτης φάσης του αλκοολισμού είναι τα ακόλουθα:

1. Ο πότης θα ψάξει πάντα μια ευκαιρία να πιει βαριά. «

2. Η κατανάλωση δεν θα είναι κοινωνική αλλά θα γίνει ουσιαστική να ξεφορτωθεί τα συναισθηματικές προβλήματα και την πίεση.

3. Θα πιει συχνότερα και αυτός επίσης στα μεγαλύτερα ποσά.

4. Το σώμα του συνηθίζει το οινόπνευμα. Κατά συνέπεια το σώμα του αναπτύσσει την αυξανόμενη ανοχή.

Δεύτερο στάδιο του αλκοολισμού:alkoolismow-kai-ta-stadia

Στο δεύτερο στάδιο, η ανάγκη για θα γίνει τεράστια. Δεδομένου ότι η ανοχή αυξάνεται, ο πότης δεν θα πιει για την έκδοση της πίεσης αλλά λόγω του η εξάρτησή της για το οινόπνευμα. Εντούτοις αυτό το στάδιο θα παρατηρηθεί από τα οικογενειακά μέλη ή τους στενούς φίλους. Σε αυτό το στάδιο ο πότης θα αρχίσει νωρίς στην ημέρα. Αυτή θα το θεωρήσει αδύνατο να εγκαταλείψει σε αυτή τη φάση. Ο πότης θα εμφανίσει μερικά φυσικά συμπτώματα όπως την ομάδα δεδομένων outs, τις απολύσεις, και τα προβλήματα στομαχιών και ούτω καθεξής.

Οινοπνευματώδεις συμπεριφορές στο δεύτερο στάδιο:

1. Ο πότης δεν θα είναι σε θέση να εγκαταλείψει.

2. Αυτή θα κατηγορήσει άλλων για του οι δυσκολίες της.

3. Το όριο ανοχής του σώματος στο οινόπνευμα θα αυξηθεί.

4. Ο πότης θα επιδιώξει το πρόσθετο ποτό από άλλοι σε οποιαδήποτε κοινωνικά γεγονότα.

5. Απώλεια ελέγχου.

6. Ο πότης μπορεί να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα ζητήματα υγείας.

Τρίτου σταδίου του αλκοολισμού:alkoolikos

Σε αυτό το στάδιο η απώλεια ελέγχου θα γίνει αυστηρότερη. Ο πότης θα αρχίσει τα οικονομικά, νομικά και προβλήματα απασχόλησης. Αυτή θα στερηθεί το ενδιαφέρον για οποιαδήποτε χόμπι που χρησιμοποίησαν για να του δώσουν η ευχαρίστησή της πριν. Μερικές συμπεριφορές του οινοπνευματώδους σε αυτό το στάδιο είναι οι ακόλουθες:

1. Ο πότης θα ξεχάσει για τις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις του.

2. Κάποια βίαια συμπεριφορά μπορεί να εμμείνει.

3. Ο πότης θα χρειαστεί λίγα τρόφιμα ή θα παραμελήσει μερικές φορές τα τρόφιμα.

4. Μπορεί να δοκιμάσει τα δυσμενή οικονομικά και προβλήματα εργασίας.

5. Τα ανοιχτήρια ματιών απαιτούνται σε αυτό το στάδιο για το ξύπνημα.

6. Ο πότης θα αποφύγει τα οικογενειακούς μέλη και τους φίλους.

Τέταρτο στάδιο του αλκοολισμού:

Αυτό είναι η τελική φάση του αλκοολισμού. Ο πότης θα αρχίσει νωρίς στην ημέρα και θα συνεχίσει να πίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα πάρει συχνά στη βαριά κατανάλωση και θα παραμείνει στην κατάσταση για αρκετές ημέρες. Ο πότης θα δοκιμάσει τα τεράστια κουνήματα στα χέρια εάν προσπαθήσει να εγκαταλείψει. Θα πάρει τις αυστηρές αναταραχές στο νευρικό σύστημα. Τα προβλήματα συκωτιού θα προκύψουν. Η δυσλειτουργία εγκεφάλου μπορεί επίσης να εμφανιστεί δεδομένου ότι τα κύτταρα εγκεφάλου θα έπαιρναν χαλασμένα από το οινόπνευμα. Ο πότης θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δυσλειτουργίας σχεδόν σε όλα τα μέρη του σώματος. Θα αντιμετωπίσει επίσης το πρόβλημα της εξασθενισμένης σκέψης. Μπορεί να δοκιμάσει την εξασθενισμένη όραση.

Εν ολίγοις, η τελική φάση στον αλκοολισμό είναι ένας φρικτός τρόπος να πεθάνει.

Πηγή:

.alcoholism-expert.com

medicalblogger.pblogs.gr/

Related posts: