ΤΑΦΗ Η ΚΑΥΣΗ ΝΕΚΡΩΝ???

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Όταν το σώμα αποσυντίθεται.

 

Η φύση το ανθρώπινο σώμα μετά το θάνατο δεν είναι είδος μπορεί να το δεχτεί εύκολα Ευτυχώς, οι ημέρες της φυσικής αποσύνθεσης έχουν αντικατασταθεί από σύγχρονες αναμφισβήτητες τελετουργίες του θανάτου. Μπορούμε να επιλέξουμε να καθυστερήσει την διαδικασία αποσύνθεσης με βαλσάμωμα, όπου τα σωματικά υγρά μας αντικαθίσταται με συντηρητικά. Ή η αποτέφρωσή , όπου σε θερμοκρασίες  είναι τόσο υψηλές όσο 2.000 βαθμούς Fahrenheit για αρκετές ώρες, θα το μετατρέψει σε τέφρα.

 eutuxia-zoi

Ενώ η σύγχρονη επιστήμη έχει τα τελετουργικά στην διάθεσή μας μπορεί να μην ακούγεται ελκυστικό,αλλά  η διαδικασία της φύσης στην κομποστοποίησης μας πίσω στη Γη είναι ακόμη λιγότερο. Πρώτα ο άνθρωπος ήξερε πώς να βάλει κάποια απόσταση μεταξύ του ιδίου και της αποσύνθεσης των νεκρών του. Το 2003, οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν σε αποδεικτικά στοιχεία των αρχαίων ανθρώπων που έθαβαν τους νεκρούς τους στη βόρεια Ισπανία περίπου 350.000 χρόνια πριν.

 

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της αποσύνθεσης;

Εδώ είναι πέντε τρόποι παράξενοι στο σώμα μας κατά την αποσύνθεση μετά το θάνατο.

 

Τα κύτταρά σας ανοίγουν διάπλατα.

Η διαδικασία κατά την οποία το ανθρώπινο σώμα αποσυντίθεται ξεκινά μόλις λίγα λεπτά μετά το θάνατο. Όταν η καρδιά σταματά να χτυπά, βιώνουμε ALGOR νεκρική , ή το «ψύχρα του θανάτου,» όταν η θερμοκρασία του σώματος πέφτει περίπου 1,5 βαθμοί Φαρενάιτ μια ώρα μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. Σχεδόν αμέσως, το αίμα γίνεται πιο όξινο, όταν το διοξείδιο του άνθρακα συσσωρεύεται. Αυτό προκαλεί στα κύτταρα  διαχωρισμό, στο άδειασμα των ενζύμων στους ιστούς, τα οποία αρχίζουν να τους αφομοιώνει από μέσα.tafh-nekron-kaysh

Το χρώμα είναι λευκό –  μοβ.

Η βαρύτητα χάνει το σήμα της για το ανθρώπινο σώμα τις πρώτες στιγμές μετά το θάνατο. Ενώ το υπόλοιπο σώμα σας μετατρέπετε σε κατακίτρινο, βαριά ερυθρά αιμοσφαίρια κινούνται στα μέρη του σώματός σας που είναι πιο κοντά στο έδαφος.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχει έχει σταματήσει η κυκλοφορία. Τα αποτελέσματα είναι μοβ κηλίδες πάνω κάτω στα μέρη σας είναι γνωστή ως( γαλαζωπό χρώμα ) νεκρικό. Στην πραγματικότητα, μελετώντας τα σημάδια της νεκρικής livor ο ιατροδικαστής μπορεί να πει ακριβώς τι ώρα θα πεθάνει.

 

Το ασβέστιο κάνει τους μυς σας σκληρούς

Έχουμε όλοι ακούσει για την νεκρικής ακαμψίας, στην οποία ένα νεκρό σώμα γίνεται σκληρό και δύσκολο να κινηθεί.

Η Νεκρικής ακαμψίας θέτει γενικά σε περίπου τρεις έως τέσσερις ώρες μετά το θάνατο, με μέγιστο στις 12 ώρες, και εξαλείφεται μετά από 48 ώρες. Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν αντλίες στις μεμβράνες των κυττάρων των μυών μας που ρυθμίζουν το ασβέστιο. Όταν οι αντλίες σταματούν να εργάζονται στον θάνατο, πλημμύρες ασβεστίου πάνε στα κύτταρα, προκαλώντας τους μυς να συμβληθούν και να σκληρύνουν. Έτσι, υπάρχει νεκρική ακαμψία.

 

Στα Όργανά σας θα αρχίζει η αφομοίωση, η σήψη.

Όταν το σώμα μας αρχίζουν να μοιάζουν με extras σαν μια ταινία ζόμπι, ακολουθεί η νεκρική ακαμψία. Αυτή η φάση μπορεί να καθυστερήσει κατά την διαδικασία της ταρίχευσης , αλλά τελικά το σώμα θα υποκύψει. Τα Ένζυμα στο πάγκρεας κάνει το όργανο να αρχίσει να χωνεύετε.

Τα μικρόβια τα ομαδικά αυτά τα ένζυμα, μετατρέπουν πράσινο το σώμα από το μέρος της  κοιλιάς.

Όπως Caroline Williams γράφει στο NewScientist, «οι κύριοι δικαιούχοι είναι μεταξύ των 100 τρισεκατομμύριων βακτήριων που έχουν περάσει τη ζωή τους, ζουν σε αρμονία μαζί μας στα σωθικά μας.» Καθώς αυτά τα βακτήρια μας διασπώνται , απελευθερώνετε η πουτρεσίνη και καδαβερίνη, που είναι οι ενώσεις που κάνουν την ανθρώπινη μυρωδιά του σώματος στο θάνατο.thanatos--

 

Μπορεί να καλυφθεί με ένα κερί.

Μετά την  σήψη,η παρακμή κινείται γρήγορα για να μετατρέψει το σώμα σε ένα σκελετό. Ωστόσο, ορισμένοι φορείς λαμβάνουν μια ενδιαφέρουσα στροφή στο δρόμο. Εάν ένα σώμα έρχεται σε επαφή με το κρύο έδαφος ή το νερό, μπορεί να αναπτυχθεί ο αδιπόκηρος, ένα λιπαρό, κηρώδες υλικό που σχηματίζεται από τα βακτήρια που θα διασπάτε ο ιστός. Ο Αδιπόκηρος λειτουργεί ως φυσικό συντηρητικό για τα εσωτερικά όργανα. Μπορεί να παραπλανήσουν τους ερευνητές να πιστέψουν ότι ένα σώμα πέθανε πολύ νωρίτερα από ό, τι πράγματι συνέβη, όπως ήταν η περίπτωση ενός 300-year-old πτώμα αδιπόκηρος που πρόσφατα βρέθηκε στην Ελβετία.

 

Στο τέλος, όλοι επιστρέφουμε στη γη:

αυτό είναι ακριβώς ένα θέμα πώς. Αλλά αν είναι με λιπασματοποίηση ή με καύσεις  νεκρών .Όλοι να γίνουμε  στάχτη – η σε ορισμένες περιπτώσεις, σε κερί.

πηγη

mnn.com

Related posts:

test