ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Θεραπεύστε τη σπονδυλική στήλη σας: Μόλις πέντε λεπτά ΜΕ αυτές τις ασκήσεις καθημερινά, κάνει θαύματα! – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ασκήσεις συνιστάται για την πρόληψη και τη θεραπεία όσων έχουν προβλήμα δίσκου, με σκοπό την αποκατάσταση και τη διατήρηση της κίνησης και την ενίσχυση των μεσοσπονδύλιων δίσκων.

Μπορείτε να κάνετε καθημερινά ως άσκηση το πρωί, επειδή δεν καταλαμβάνουν πολύ χρόνο, μόλις 5 λεπτά. Αυτές οι ασκήσεις περισσότερα από 15 χρόνια συνιστά και χρησιμοποιεί με επιτυχία σε περιφερειακό κέντρο η πρακτική νευρολόγος από το Κίεβο αθλητίατρος An Litvinenko

Σε περίπτωση που είχατε ένα σοβαρό τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

πηγη

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/01/blog-post_928.html#ixzz3TbATDWeV

Related posts: