ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πώς  θεράπευσε τον καρκίνο του δέρματος η μητέρας μου στο σπίτι

Για τα τελευταία 3 χρόνια, η μητέρα μου είχε υποφέρει με έναν τύπο καρκίνου του δέρματος που ονομάζεται βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Αυτή είναι η λιγότερο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος, θεωρείται ως μη-απειλητική για τη ζωή από την ιατρική βιομηχανία, σε αντίθεση με την πιο κακοήθη μορφή καρκίνου του δέρματος είναι γνωστή ως μελάνωμα.

Ξεκίνησε ως μια μικρή κοκκινίλα στο κεφάλι της μητέρας μου.

Η κρούστα συνέχισε να αναπτύσσεται και κατά τη διάρκεια των 3 ετών σχεδόν τετραπλασιάστηκαν σε μέγεθος.  Δυστυχώς, χρειάστηκε πολύ χρόνο πριν η μητέρα μου τελικά αποφασίσει να πάει στο γιατρό.

Ο δερματολόγος έκανε   βιοψία  και επιβεβαιώθηκε ότι ήταν καρκίνος Κατά την πρώτη διαβούλευση η δερματολόγος είπε ότι λέει κάθε γιατρός: «. Δεν υπάρχει θεραπεία για το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, αλλά μπορούμε να το αφαιρέσετε χειρουργικά»
Και δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι δεν θα ξανά επιστρέψει.

Όχι πολύ καιρό μετά την επέμβαση, το βασικό κύτταρο επέστρεψε – αυτή τη φορά χειρότερο. Φάνηκε να  έχει αυξηθεί πολύ πιο γρήγορα, και μέσα σε δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση η αιμορραγία και εφελκιδοποίηση ήταν πάλι πίσω. Ήταν εξαιρετικά απογοητευτικό να το βλέπεις.Πήρα την απόφαση να πάω στο δερματολόγο με τη μητέρα μου στην επόμενη επίσκεψή της, και ήμουν έτοιμος να του ζητήσω μια πληθώρα ερωτήσεων, η πρώτη μου ερώτηση είναι, «Τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα;»
Έτσι έμαθα τον ιατρικός όρος για αυτόν τον τύπο καρκίνου του δέρματος.

Λαμβάνοντας το θέμα  ΣΤΑ Χέρια Μας
ΜΕ ΤΟΝ όρο «βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και το Google, έχω ερευνήσει ό, τι μπορούσα γι ‘αυτό, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών θεραπειών. Θυμήθηκα διαβάζοντας μερικά άρθρα σχετικά με το πώς το διττανθρακικό νάτριο ή σόδα, έχει ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας με διάφορους τύπους καρκίνων, έτσι έψαξα στο τοπική χρήση μαγειρικής σόδας σε βασικά κύτταρα. Παραδόξως, βρήκα αρκετές προσωπικές μαρτυρίες από ανθρώπους που είχαν επουλωθεί ένα βασικό κύτταρο εντελώς, χρησιμοποιώντας μόνο μαγειρική σόδα και νερό. Ο καρκίνος δεν μπορούσε να ευδοκιμήσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον. Και αυτό  ακριβώς  παράγει η σόδα.

Από την  μητέρα μου είχε αφαιρεθεί χειρουργικά δύο φορές προτού  επιτέλους να δοκιμάσω τη θεραπεία μαγειρική σόδα.

Και πριν από 5 εβδομάδες,  ξεκίνησε αυτή η θεραπεία.

Άλλαξα το αφέψημα με τη χρήση λάδι καρύδας αντί για νερό,( ως πρώτη οργανικό το λάδι καρύδας βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος( Χτυπάω ένα μέρος σόδα ψησίματος και ένα μέρος έλαιο καρύδας (ένα κουταλάκι του γλυκού από το καθένα) σε ένα σφηνάκι και ανακατεύετε  μέχρι που έγινε μια εύπλαστη πάστα, η οποία είναι αυτό που εφαρμόζεται στην προσβεβλημένη περιοχή. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εκπληκτικά.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι από πολύ νεαρή ηλικία η μητέρα μου άρχισε να βιώνει την απώλεια μαλλιών. Ωστόσο,  το αποτέλεσμα της αραίωσης των μαλλιών  της ήταν ποιο  εύκολο να εφαρμοστεί  στο τριχωτό της κεφαλής και το αποτέλεσμα της θεραπείας ήταν πιο ορατό

1) 13 Φεβρουαρίου -. Ημέρα 11-Feb-13
# 2 Φεβ-17
2) 17η, Φεβρουαρίου – Ημέρα 5

1) 13ης Φλεβάρη – Ημέρα 1: Την πρώτη νύχτα μετά από 2 εφαρμογές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ολόκληρη η ψώρα έπεσε από μόνη της. Η περιοχή ήταν πολύ τρυφερή, και το βασικό κύτταρο αποκαλύφθηκε ως σαρκώδη βολβό του δέρματος που εύκολα θα ματώνουν όταν ακόμη και η ελάχιστη πίεση εφαρμόστηκε.

2) 17η Φεβρουαρίου – Ημέρα 5: 2-Feb-17Το βασικό κύτταρο άρχισε να συρρικνώνεται σε μέγεθος. Η περιοχή γύρω από όπου η ψώρα είχε ήταν όλα απολέπιση, αλλά το λάδι καρύδας βοηθά να καθαρίσετε όλο το νεκρό δέρμα

# 3 Φεβ-18
3) 18η Φεβρουαρίου – Ημέρα 66mera

 Το βασικό κύτταρο είχε εξαφανιστεί εντελώς, και δεν υπήρχε μεγαλύτερη αιμορραγία.

4) 23 του Φεβρουαρίου – Ημέρα 11:5-Feb- Το δέρμα όπου το βασικό κύτταρο είχε ήταν πολύ τρυφερό, έτσι ώστε να εφαρμοστεί Polysporin τη νύχτα για να επιτρέψει για τη θεραπεία και την πρόληψη της λοίμωξης.

 5) 26 του Φεβρουαρίου – Ημέρα 14:. Η ανοιχτή πληγή, όπου το βασικό κύτταρο είχε είχε αρχίσει να μικραίνει14mera

6) 2η Μαρτίου – Ημέρα 18: Η πληγείσα περιοχή άρχισε ένα μπαλώμα ίδιο επάνω, κλείνοντας την πληγή. Η περιοχή ήταν ακόμα πολύ τρυφερή και ευαίσθητη, γι ‘αυτό σταμάτησε να χρησιμοποιεί τη σόδα και το λάδι καρύδας και εφαρμόζονται Polysporin αντ’ αυτού.22meres

7) 6 Μαρ – 22 Ημέρ22
# 8-Mar-22
8) 22 Μαρ – 38 Ημέρα

 

7) 6 Μαρτίου – Ημέρα 22: Η πληγή είχε κλείσει εξ ολοκλήρου. Εμείς καθαρίζοντας  επιμελώς την περιοχή και απαλά καθαρίζαμε όλα από πάνω από το νεκρό δέρμα.

8): 6 Μαρτίου – σήμερα: Η επιφάνεια του δέρματος έχει παραμείνει καθαρή  από το βασικών κυττάρων. Προς το παρόν ε ακόμα συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τη σόδα και λάδι καρύδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, μαζί με μηλόξυδο εμποτισμένο με γάζες βαμβακερές που τοποθετείτε πάνω από την περιοχή για να φτάσει στην βασική ρίζα των κυττάρων. Η μητέρα μου με τον προγραμματισμό  σε τακτικές εξετάσεις παρακολούθησης με τον γιατρό της, καθώς έκανε  μια ακόμα βιοψία.telos

Η Μέθοδος που χρεισημοποιησε.
– καθαρό οργανικό λάδι καρύδας (η μάρκα που χρησιμοποίησα ήταν Artisana)
–  μαγειρική σόδα (αγόρασα σε ενα  κατάστημα υγιεινής διατροφής)
– Ένα σφηνάκι, για την αποτελεσματική ανακατέψτε το μείγμα μέσα
– Κάτι για να ανακατεύετε το μείγμα με ,  από έναν μικρό μεταλλικό κουτάλι.
– Polysporin Triple 3 Αντιβιοτικά, ή οποιαδήποτε άλλη αντιβιοτική αλοιφή να εφαρμόσει την νύχτα

I αναδεύεται 1 μέρος μαγειρική σόδα και 1 μέρος λάδι καρύδας σε ένα σφηνάκι μέχρι που έγινε μια εύπλαστη πάστα που ήταν εύκολο να εφαρμοστεί. Για να λιώσει το λάδι καρύδας γρηγορότερα – άφησα το σφηνάκι  να τρέχει κάτω από ζεστό νερό για λίγο.

Χρησιμοποιώντας τη λαβή του κουταλιού που αναδεύεται με, Ι εφαρμοστεί το μίγμα στην προσβεβλημένη περιοχή. ΔΕΝ  το τρίψα Αντ ‘αυτού απαλά τοποθετήστε το στην περιοχή με την πάστα και αφήστε το να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν περισσότερο. Τότε θα εφαρμοστεί ένα σκουφάκι για να κρατήσει τη θεραπεία στη θέση του.

Στόχος μου ήταν για 3 εφαρμογές την ημέρα για την πρώτη εβδομάδα, και 2 για τη δεύτερη εβδομάδα  και φρόντισε να καθαρίσετε σωστά την πληγείσα περιοχή πριν από κάθε εφαρμογή.

Ένα βασικό κύτταρο έχει τις ρίζες που φτάνουν πολύ βαθύτερα στο δέρμα από ό, τι φαίνεται, δεν είναι μόνο στην επιφάνεια,’έμαθα ότι είναι σημαντικό να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη θεραπεία πολύ περισσότερο, ακόμα και όταν το δέρμα έχει πλήρως καθαρίσει.

Καθ ‘όλη την πορεία της θεραπείας της μητέρας μου, όλη μου η οικογένεια είχε βιώσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματική είναι μια εναλλακτική θεραπεία . Όχι μόνο είναι αποτελεσματική – είναι προσιτή, ασφαλής και χωρίς παρενέργειες. Περιττό να πούμε ότι, η γνώμη της οικογένειάς μου για την ενσωμάτωση / αλλοπαθητική ιατρική άλλαξε σημαντικά.

Πρέπει να κάνουμε τη δική μας έρευνα και την ανάκτηση της θεραπευτική δύναμη μας.

 

Αν και αυτό λειτούργησε για μένα, μπορεί να μην λειτουργήσει για όλους. Αυτό δεν προορίζεται για ιατρική συμβουλή, όποιος διαβάζει αυτό αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις τους

πηγη

http :/ / www.collective-evolution.com/

Related posts: