ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

  Θυμηθείτε πρώτο και πάντοτε ότι οι γάτες και τα σκυλιά και άλλα μικρά πλάσματα έχουν πολύ μικρότερο πεπτικό σύστημα Φρέσκα βότανα δεν θα χωνευτούν όπως στον άνθρωπο. Ως εκ τούτου, η μορφή βάμματος από ένα βότανο θα λειτουργήσει καλύτερα σε αυτα Οι δόσεις πρέπει να είναι συμβατή με το βάρος του κατοικιδίου σας – μικρές ποσότητες για τα μικρά ζώα, τα μεγαλύτερα ποσά για τα μεγάλα ζώα.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, τον κτηνίατρο για επούλωση. Δώστε πολλές δόσεις όλη την ημέρα, αντί για μια μεγάλη δόση μία φορά την ημέρα θα επιταχύνει τα βότανα στο σύστημα του κατοικίδιου ζώου σας και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα πολύ πιο γρήγορα.Ένας καλός εμπειρικός κανόνας για κάθε φυτικό φάρμακο για το κατοικίδιό σας είναι εως δύο εβδομάδες, χρήση Αυτό δίνει στο σώμα να αναπτύξουν τη δική του αμυνα , και σας δίνει τον χρόνο να καθορίσει εάν η θεραπεία με βότανα πρέπει να συνεχιστεί. Υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό, όπως και με όλους τους κανόνες, καθώς και στα βότανα θα χρειαστει λίγο χρόνο στο σώμα για να είναι αποτελεσματική. Μην δίνετε τα βότανα που δεν θα δίνατε στον εαυτό σας εσωτερικά ή εξωτερικά. περίπου ιδια κάθε φυτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τον εαυτό σας μπορεί να προσαρμοστεί για χρήση για το κατοικίδιο ζώο σας – απλά να θυμάστε να χρησιμοποιείτε βάμματα όποτε είναι δυνατόν, μεγαλύτερη τσάγια όταν είναι απαραίτητο.Για τη συνολική της καλής υγείας, όπως και με τον εαυτό μας, θα πρέπει να του δούμε φυσικά με τη δίαιτα. Υπάρχουν πολλές φυσικές δίαιτες που έχουν προταθεί σήμερα για όλα τα είδη των ζώων συντροφιάς. Κάνετε μια μικρή έρευνα, ή κατά προτίμηση πολύ, στο φυσικό διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας. Το ωμό κρέας προστίθενται στη διατροφή μιας γάτας ή σκύλου, φυσικά ειναι σαρκοφάγα, ομως πολλες μυστηριώδεις ασθένειες,εχουν εμφανιστει ομως η προσθήκη των φρούτων και των λαχανικών.θα βοηθήσει πολύ Αν ταΐζετε μια εμπορική , ζωοτροφη το καλύτερο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, και να το προσθέσετε σε στην δικη σας τροφη όταν μπορείτε. Έτη υγιούς ζωής μπορεί να προστεθεί στο κατοικίδιο ζώο σας όταν η δίαιτα είναι σωστη και με φροντίδα!Όταν αλλάζετε τη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας, κάντε το σταδιακά. Προσθέστε ένα νέο στοιχείο κάθε φορά, Με αυτόν τον τρόπο, εάν υπάρχει μια αρνητική αντίδραση, μπορείτε να το εντοπίσετε γρήγορα Δεν είναι κάθε τρόφιμο σωστο με κάθε ζώο.Το φως του ήλιου είναι επίσης απαραίτητο για την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Το φως του ήλιου βοηθά στο σώμα να μετατρέψει τα θρεπτικά συστατικά στα τρόφιμα που τροφοδοτούν τις ανάγκες των συστημάτων τους.

Εδώ είναι μερικά βότανα για τα κοινά προβλήματα:

Μάτια:

Μια ισχυρή τσαγιού χαμομιλιου που χρησιμοποιείται ως πλύση, είναι ιδανικό για ερεθισμένα μάτια σε όλα τα κατοικίδια ζώα. Επίσης, απο το στόμα για την ενίσχυση των εσωτερικών μηχανισμών για την καταπολέμηση της μόλυνσης από το εσωτερικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ένα αλατούχο διάλυμα. Διαλύεται 1 / 8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε 1 / 2 φλιτζάνι βραστό νερό.

Κνησμός:

Η κοινή αιτία της κνησμός οφείλεται σε ψύλλους και τσιμπήματα ψύλλων – μερικά ζώα είναι πράγματι αλλεργικα στα τσιμπήματα ψύλλων, επιδεινώνοντας το πρόβλημα. Η μαγιά μπύρας συχνά συνιστάται, 1 κουταλάκι του γλυκού ή δισκίο την ημέρα, ως αποτρεπτικός παράγοντας. Μια προσοχής εδώ – ορισμένα ζώα είναι αλλεργικα στη μαγιά της μπύρας, ή να αντιδράσει σε αυτό με ξηρά μπαλώματα του δέρματος με κνησμό το ίδιο ασχημο όπως και οι ψύλλοι. Αν χρησιμοποιήσετε μαγιά μπύρας, κρατήστε τα μάτια έξω για αυτά τα είδη των δερματικών προβλημάτων για την ανάπτυξη, και να διακόψετε την μαγιά της μπύρας, εάν χρειάζεται μόλις ένα από αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται. Μια καλή λύση για όσους εχουν ξηρα μπαλώματα στο δέρμα είναι το λάδι, τρίβονται πάνω από ενα έμπλαστρο. Η πικρή γεύση θα αποθαρρύνει το ζώο από το σκάψιμο στο δέρμα του, και το λάδι λειτουργεί καλά για να θεραπεύσει την ξηρότητα. Μην το χρησιμοποιείτε κοντά στα μάτια ή στα γεννητικά όργανα, όμως. Η αλόη είναι επίσης καλό για όσους εχουν ξηρά μπαλώματα. Μια άλλη μέθοδος είναι να τεθεί ένα κομμάτι αγγούρι πάνω από το «καυτό» σημείο, κρατώντας το εκεί για λίγα λεπτά και, στη συνέχεια τρίψτε αλόη ή λάδι πάνω από την περιοχή.Το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε, ή το περιλαίμιο ψύλλων που χρησιμοποιείτε, μπορεί πραγματικά να προκαλεί την φαγούρα. Κολυμπήστε το ζώο σε όλα τα φυσικά σαμπουάν, κατά προτίμηση κάτι που έχει αλόη σ , και να βρούμε μια εναλλακτική λύση για το περιλαίμιο ψύλλων!

Μπορείτε να κάνετε ένα φυτικό μπανιο για το κατοικίδιο ζώο σας ως εξής: 2 φλιτζάνια συσκευασμένο φρέσκο δυόσμο, το φλισκούνι, ή δεντρολίβανο? 1 λιτρο βραστό νερό? 4 λίτρα ζεστού νερού – – Ετοιμάστε μια έγχυση αφού χυθεί το βραστό νερό πάνω από τα βότανα για 30 λεπτά. Σουρώνουμε το υγρό και αραιώστε το με το ζεστό νερό. Εμποτίστε το παλτό του ζώου προσεκτικά με το διάλυμα, του επιτρέπει να στεγνώσει στον αέρα. Χρησιμοποιήστε την πρώτη ένδειξη της δραστηριότητας ψύλλους. Αυτή η λύση θα πρέπει να επαναλαμβάνονται για τέσσερις ημέρες, και είναι απολύτως ασφαλές.Αν η φαγούρα επιμένει, και οι ψύλλοι ή η κακή διατροφή δεν είναι ο ένοχος, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα γλυκόριζα ρίζα, και Νύχι της γάτας σε ισόποσες σταγόνες το κάθε βάμμα ειναι για δύο εβδομάδες. Η γλυκόριζα είναι ένα φυσικό αντικαταστατο κορτιζόνης, και θα βοηθήσει στην άμεση και γρήγορη για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Για να απαλλαγούμε από ψύλλους στο χαλί σας, μετά την απομάκρυνση ζώων συντροφιάς από την αίθουσα, πασπαλίζουμε βόρακας πάνω από το χαλί και τρίψτε αυτό Περιμένετε λίγο και στη συνέχεια κενό ως συνήθως. Αυτή είναι μια ασφαλής, μη χημική μέθοδος ελέγχου ψύλλων. Εφαρμόστε ξανά τον βόρακα μία φορά την εβδομάδα μέχρι το πρόβλημα να έχει φύγει.

Σκασίματα

Φρέσκια αλόη είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για αυτά τις παράξενες περικοπές Είναι ένα φυσικό αντισηπτικό, και θα κρατήσει το υγρό στην περιοχή μέχρι το κόψιμο μπορεί να θεραπευθεί Εναλλακτικά, μπορείτε να καθαρίσετε την πληγή με μια πλύση καθαρο νερο και να εφαρμόσετε αλόη

Αποστήματα:

Πρώτα πρέπει να ανοίγει τον απόστημα. Έχω μίγμα ένα Betadine διάλυμα με νερό μέχρι να μοιάζει με το τσάι, και στη συνέχεια να συμπληρώσετε ένα σταγονόμετρο με τη λύση και ραντισμα μέσα στην τρύπα. Κάνετε αυτό αρκετές φορές την ημέρα, τουλάχιστον τρεις. Το σημαντικό πράγμα είναι το τρίχωμα να ειναι κουρεμενο γυρω από το απόστημα και να μην το καλύπτετε με οποιοδήποτε επίδεσμο, Πρέπει να επουλωθούν από μέσα προς τα έξω. Αν είναι πολύ βαθιά, μπορεί να χρειαστεί έναν κτηνίατρο για να θέσει τη διαρροή σε αυτό. Θα ήθελα επίσης να αρχίσει ενα αντιβιοτικό βότανα από το στόμα, θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση οποιασδήποτε μόλυνσης που μπορεί να προκύψουν. Ένας άλλος τρόπος δράσης είναι να χρησιμοποιήσετε το χαμομήλι στην πληγή για την πρόληψη της λοίμωξης. Ωστόσο, γνωρίζω επίσης ότι αν δεν αρχίσουν να ξεκαθαρίσω μέσα σε μια εβδομάδα, χρειάζομαι επαγγελματική βοήθεια για την καταπολέμηση της λοίμωξης.

Ταξίδια

Δοκιμάστε δίνοντας μερικές σταγόνες ρίζα τζίντζερ εκχύλισμα πριν από το ταξίδι για την κοιλιά του.για εμετό Αν πρόκειται για ένα μακρύ ταξίδι, μπορεί να δώσετε το τζίντζερ και πάλι στη μέση του ταξιδιού.

Λοιμώξεις:

Δώστε ένα βάμμα της ίσης σταγόνες echinacea και goldenseal. Αν η ασθένεια εξακολουθεί να υφίσταται μετά από δύο εβδομάδες, δοκιμάστε ένα συνδυασμό διαφόρων φυτικών αντιβιοτικών μετά από προσεκτική διάγνωση από τον κτηνίατρό σας. Αν το ζώο ανακάμπτει γρήγορα, συνεχίζει να δίνει τα βότανα για μερικές ημέρες μετά, στις ενισχύσεις στην επούλωση εντελώς.Δίνω γενικά μια κάψουλα του σκόρδου πετρελαίου στην τροφή μια φορά την εβδομάδα. βοηθά στη διατήρηση του υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Αφυδάτωση:

Όταν ένα κατοικίδιο ζώο είναι αφυδατωμένο, λόγω ασθένειας ή τραυματισμού, μπορείτε να τους δώσετε Pedialyte, διαθέσιμες στο τμήμα παιδικές τροφές κάθε μπακάλικο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε Gatorade. Ωστόσο, η περιεκτικότητα σε ζάχαρη στο Gatorade είναι μάλλον υψηλό, το οποίο δεν είναι καλό για τη μακροπρόθεσμη χρήση με τα κατοικίδιά μας. Αν το χρησιμοποιείτε, το κόβουμε στη μέση με καθαρό νερό. Υπάρχουν, επίσης, σε σκόνη ηλεκτρολυτών λύσεις που διατίθενται στα περισσότερα καταστήματα ζωοτροφών που λειτουργούν το ίδιο καλά, και είναι λιγότερο ακριβά. Ηλεκτρολυτών λύσεις που δίνονται αντί του νερού για τις πρώτες 24 ώρες, θα βοηθήσει επίσης νέα κατοικίδια ζώα που απεστάλησαν να ασχοληθεί με το άγχος της ναυτιλίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με ερπετά, αμφίβια, πτηνά και όλων των τύπων.

Έλκη:

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας πάσχει από έλκη, δώστε του δύο σταγόνες κάθε ένα από Καλέντουλα, και τσουκνίδα δύο φορές την ημέρα. Συνδέστε αυτό με μια μειλίχια εύπεπτη δίαιτα μέχρι το έλκος έχει επουλωθεί.

Άγχος, Στρες:

Όταν το κατοικίδιο ζώο σας πάσχει από στρες ή άγχος, δοκιμάστε ένα συνδυασμό των αποσπασμάτων Βρώμη, βαλεριάνα και χαμομήλι. Τρίψτε λίγο λάδι lλεβαντας κοντά ρύγχος του ζώου, ή τον τόπο μερικά σε ένα κομμάτι βαμβάκι στο κρεβάτι του ζώου, ή στον χώρο ύπνου του. Και να θυμάστε ότι εάν είστε τόνισε, το ζώο θα είναι πάρα πολύ, έτσι ρουθουνίσει λίγο από το κατευναστικό λεβαντα

Ορφανά:

Για ένα ορφανό, πρώτα να βρείτε κάποια κατσικίσιο γάλα – το φρεσκότερο το καλύτερο – για να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση για το γάλα της μητέρας. Κατσικίσιο γάλα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος βουτύρου, και είναι απείρως καλύτερο να χρησιμοποιηθούν από αυτές σε σκόνη που βρέθηκαν στα καταστήματα, και καλύτερο από το αγελαδινό γάλα. . Κατσικίσιο γάλα μπορεί να βρεθεί στο κατάστημα υγιεινής διατροφής σας, και συχνά σε μανάβικο σας, αλλά η ίδια η καλύτερη πηγή είναι φυσικά άμεσα από την κατσίκα. Θυμηθείτε να το ταΐσετε το γάλα χλιαρο Για κουτάβια και γατάκια, είναι συχνά χρήσιμο να τρίβετε την περιοχή πρόσωπο και πρωκτική με ένα ζεστό επίχρισμα, να τονώσει το σύστημά τους, όσο και η μητέρα κάνει μετά το μωρό να τρέφεται από αυτήν. Μία φορά την ημέρα, προσθέστε λίγο σπιρουλίνα (σε σκόνη) στο γάλα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, οπότε χρειάζεται τα ορφανά μωρά, και παρέχει πολλές απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Εγκυμοσύνη:

Φύλλων του σμέουρου χορηγήθηκε καθημερινά σε όλη την εγκυμοσύνη ενός κατοικίδιου ζώου (θηλαστικά) θα βοηθήσει τον τόνο της μήτρας και των ενισχύσεων στην επούλωση της μήτρας μετά τη γέννηση, καθώς και να συμβάλει στην τόνωση της παραγωγής γάλακτος

Διάρροια, εμετός:

Σκόνη ολισθηρό Φτελιά φλοιός είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση της διάρροιας, εμετού, και ευαίσθητα στομάχια για τα κατοικίδια ζώα.

Λαμπερό τρίχωμα

Ένα κουταλάκι του γλυκού (λιγότερο για τα πολύ μικρά ζώα, όπως τα κουνάβια) του μουρουνέλαιο έσταζε πέρα από τα τρόφιμα του κατοικίδιου ζώου μία ή δύο φορές την εβδομάδα θα δώσει ένα παχύ, λαμπερό τρίχωμα, καθώς επίσης και να παρέχει πολλά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα του κατοικίδιου ζώου σας.

γύρη

1 / 4 κουταλάκι του γλυκού για κάθε 15 κιλά λόγω των ζώων, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Θα αποκαταστήσει επίσης ισορροπίες ορμονών, ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα, και την ηρεμία των συμπτωμάτων κοινών αλλεργιών. Δώστε γύρη καθημερινά σε περιόδους στρες, ασθένεια, ή ασθένεια να δώσει μια ώθηση στο σώμα.

Βιταμίνη C:

Δίνοντας 1000 mg έως 2000 mg ανά ημέρα για τρεις μήνες σε κουτάβια από τις μεγάλες φυλές μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη dysplacia ισχίου. Δώστε 500 mg έως 1000 mg ημερησίως για την ευκολία αρθρίτιδας σε σκύλους και γάτες. 500 mg κάθε μέρα μπορεί να αποτρέψει τα συμπτώματα του ουροποιητικού συστήματος και τα προβλήματα για τις γάτες.

Οι  πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και  δεν μπορούν να αντικαταστήσουν  την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας     Αν αποφασίσετε να  ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

πηγη

naturalak.com

Related posts:

  • koketa

    Καλησπέρα.Ποια ειναι η δόση χαμομηλιου για να πιει το κατοικίδιο?

    • lokahiou

      μισο κουταλακι χαμομηλιού για 1 ποτήρι νερο