ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ???

Αντισυμβατικές χρήσεις για το γάλα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ωραίο, φρέσκο ​​ποτήρι γάλα Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε με το γάλα? Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό, σε πρώτες βοήθειες, στο ξύρισμα και πολλά άλλα πράγματα.

 

Γάλα σε σκόνη μπορεί επίσης να παίξει ένα μεγάλο ρόλο στη βοήθεια σας γύρω από το σπίτι. Με κρύο νερό στη θεραπεία απο τσιμπήματα ή την αφαίρεση των λεκέδων του μελανιού.

Κάντε ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ Ψάρια ΜΕ νωπή Γεύση
Αν. ΤΟ Ψάρι ΑΠΌ ΤΟ Ψυγείο σας ΕΙΝΑΙ λιγο Παλιό, απλά αφήστε το να αποψυχθεί σε ένα λουτρό από κρύο γάλα. Το γάλα θα φρεσκάρει τα ψάρια και να κάνουν καλύτερη γεύση.

 

Απαλύνει ΤΑ τσιμπήματα
Αν. ΤΟ Δέρμα σας κάηκε ΣΤΟΝ ήλιο, θα βοηθήσει το γάλα! Το γάλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταπραΰνει το δέρμα από τα εγκαύματα ή τσιμπήματα κουνουπιών Αναμείξτε ένα μέρος γάλα σε σκόνη με δύο μέρη νερό και προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Τρίψτε το μείγμα στο έγκαυμα ή πάνω στο δάγκωμα σας. Τα ένζυμα του γάλακτος σε σκόνη θα βοηθήσουν την εξουδετέρωση του πόνου.

Καθαρίσετε ΤΑ Δερμάτινα
Μπορει ΝΑ φροντίσει ΓΙΑ ΤΑ Πορτοφόλια ΑΠΌ ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙ σταθεροποιημένης αλόης Παπούτσια σας ΜΕ ακριβως ταμπονάροντας ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ λιγο ΝΑ ΤΟ αφήσετε ΝΑ στεγνώσει. Μετά από αυτό το γυαλίζετε με ένα μαλακό πανί.

Αφαιρέστε τις λεκέδες μελανιού
Ενυδατώστε ΤΑ Ρούχα σας ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ διάρκεια Της Νύχτας ΓΙΑ ΝΑ βγούν ΑΠΌ τις ενοχλητικές λεκέδες μελανιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πλύνετε, όπως συνήθως, την επόμενη μέρα.

Φροντίδα Χεριών
Μπορείτε ΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ χρησιμοποιήσετε ΓΙΑ ΝΑ φροντίσει τους  κάλους ΣΤΑ Χέρια σου. Εφαρμόστε κρύο γάλα στα σημεία. Αν οι κηλίδες συνεχίζουν, να το εφαρμόσετε πιο συχνά – 3 φορές την ημέρα – για καλύτερα αποτελέσματα.

Ξύρισμα

σε Κρέμα γάλακτος σε σκόνη λειτουργεί καλύτερα

Πάρτε μια γενναιόδωρη ποσότητα γάλακτος σε σκόνη και ανακατέψτε το με λίγο νερό. Όταν αυτό σχηματίζεται σε μια παχιά πάστα, το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας και το ξύρισμα. Μπορεί να μην είναι τόσο ομαλή όπως η κρέμα ξυρίσματος, αλλά κάνει τη δουλειά του και προστατεύει το δέρμα σας.

Ενισχυθεί ΤΗΝ Γεύση καλαμποκιού
ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Επόμενη ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ κάνετε ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ βάλτε ΤΟ ΓΑΛΑ! Προσθέστε λίγο γάλα στην κατσαρόλα, ενώ είστε σε βρασμό το καλαμπόκι σας (μαζί με άλλα συστατικά προαιρετικά). Θα παρατηρήσετε ότι το καλαμπόκι έχει μια πληρέστερη, πιο πλούσια γεύση.

 

πηγη

http://www.thereadystore.com/

Related posts: